record automatische Türsysteme nl

Speciale situaties verdienen speciale oplossingen!

Onze specialisatie in toegangssystemen uit zich in klasse producten voor geautomatiseerde toegangen van zowel personen als voertuigen, waaronder draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren, tourniquets (carrouseldeuren), schuifpoorten, draaipoorten, slagbomen, bollards, rolluiken, snelloopdeuren en in diverse toepassingen voor toegangscontrole, zoals beveiligingsdeuren, beveiligingssluizen, toegangspoortjes en draaikruizen.

Hieronder vindt u een overzicht van de oplossingen die wij onder andere bieden...

record ontwikkelt ingenieuze oplossingen voor situaties waarbij brandwering noodzakelijk is. Zowel de automatische draaideuren als de automatische schuifdeuren kunnen in brandwerende varianten geleverd worden. Deze toegangsoplossingen kunnen aangesloten worden op brandmeldinstallaties en rook- en warmtemelders. De esthetisch vormgegeven deuren zijn geschikt voor intensief gebruik en zullen tijdens de normale dagelijkse operatie functioneren als comfortabele, veilige en hygiënische doorgangen binnen uw gebouw. Zij sluiten bij activering betrouwbaar door middel van veren of noodstroomaccu, bieden minstens 30 minuten weerstand tegen vuur en hitte en kunnen in noodsituaties ook als vluchtroutes gebruikt worden.

 meer

record heeft voor alle gebruikers die hogere eisen stellen aan de inbraakwerendheid, maar de comfortabele bediening en het ranke ontwerp van onze standaard automatische schuifdeuren willen behouden, de record SAFECORD 20 ontwikkeld.

 meer

De gecertificeerde rookwerende deuren en de deuraandrijvingen van record zijn uitermate geschikt voor het automatiseren van entrees en doorgangen. Bij een brand- en/of rookmelding sluiten zij automatisch en zijn minimaal 30 minuten rookwerend, waardoor de ‘branddriehoek’ wordt tegengewerkt. 

 meer

record heeft bijvoorbeeld automatische schuifdeuren ontwikkeld die zo nodig inclusief vaste zijlicht(en) 90° in de vluchtrichting kunnen worden gedraaid (breakout-concept). Vervolgens kunnen de deurvleugels zonder grote krachtsinspanning in de richting van de muren worden verschoven waardoor een grotere opening ontstaat die slechts 50 mm van de binnenwerkse hoogte (G) en 2 x 81 mm van de binnenwerkse breedte (F) verliest.

 meer

In situaties waarin hoge waarde wordt gesteld aan een steriele omgeving en een eenvoudige reinigingsmogelijkheid kiest men voor speciale record deuren met een hermetische sluiting.

De hermetisch sluitende deuren rollen aan de bovenzijde over een looprail terwijl het deurblad aan de onderzijde wordt geleid door drie vlakke, aan de vloer bevestigde nokken.

 meer

Op basis van de record CLEAN-serie, die gevormd wordt door de hermetisch sluitende schuifdeuren, zijn allerlei uitvoeringen met stralingsbeschermende  eigenschappen mogelijk zoals een schuifdeur met lood-raam (record CLEAN K3-Pb) in handbediende en automatische versies.

 meer

record biedt hoogwaardige geluidsisolerende deuren met een hoog dempingswaarde die zowel als buiten- en binnendeuren kunnen worden toegepast. De geluiddempende deur record K1 dB is ...

 meer

record biedt een uiterst bewonderenswaardig scala aan oplossingen die bijdragen aan de hygiëne doormiddel van het behouden van- en / of faciliteren in het verkrijgen van een smetteloze omgeving. 

 meer

In situaties waarin damp, hoge luchtvochtigheid, water of andere vloeistoffen een grote rol spelen worden extra eisen gesteld aan de aanwezige materialen en ruimte scheidende elementen. Hoge eisen, gerelateerd aan hygiëne en extreme omstandigheden, vragen om speciale oplossingen.

 meer

record heeft een uniek systeem ontwikkeld, speciaal voor automatische deuren, dat door zijn thermisch gescheiden deurprofielen warmte-isolerende eigenschappen bezit. Daarbij blijft hij qua afmetingen...

In tal van situaties is er een noodzaak voor het faciliteren, controleren en scheiden van personen- en voertuigverkeer. Voor het kunnen beheren van deze verschillende passantenstromen zijn tal van geautomatiseerde oplossingen

 meer

Loading...