record automatische Türsysteme nl

Thermisch isolerend, tochtwerend, weerbestendig & geluiddempend

Automatische deuren voor een aangenaam binnenklimaat

Alleen al de keuze van een automatische deur boven een handmatige deur resulteert, naast het verbeterde toegangsgemak, in een aanzienlijke energiebesparing. Door het elektronische bedieningspaneel kunnen bijvoorbeeld onze schuifdeuren op eenvoudige wijze op zomerstand (maximale opening) of winterstand (gereduceerde opening) worden gezet. Zij beschikken tevens ook over een functie voor eenrichtingsverkeer wat bijvoorbeeld vlak voor sluitingstijd heel praktisch kan zijn. Door de verschillende programmakeuzes wordt de doorgang van personen gefaciliteerd, maar draagt deze  tegelijkertijd bij aan een betere beheersing van het inpandige klimaat. Hiermee wordt bespaard op de stook- en koelkosten, ervaart men minder last van tochtwerking en geniet men een duurzaam klimaat. Op deze manier blijft uw pand haar open uitstraling behouden en geniet een ieder van de vele voordelen.

Warmte isolerende deuren

Warmte-isolatie is een kernelement in de bouwsector. Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte-uitwisseling tussen de binnen- en de buitenzijde van het gebouw plaats – ook bij de toepassing van isolatieglas.

De dynamische inwerkingen op de deurvleugels vereisen speciale maatregelen waardoor het tot nu toe niet mogelijk was om de afmetingen van thermisch onderbroken raamwerk klein te houden. Zo zijn de actueel op de markt verkrijgbare systemen vaak uiterst massief uitgevoerd. Deze – van de gevelbouw afgeleide – thermisch onderbroken profielen vormen optisch dus een compromis.

record introduceert de vernieuwde record THERMCORD+ RC2 / RC 3; een superieur schuifdeursysteem dat andere systemen ver achter zich laat. Het geavanceerde ontwerp – met unieke en niet eerder gecombineerde eigenschappen - maakt een verrassend brede en multifunctionele inzetbaarheid mogelijk. Al deze innovaties en eigenschappen zijn - met dank aan het record R&D Team - samengebracht in een rank en elegant ontwerp en daarmee geheel passend in het record portfolio.

Warmte-isolerend én inbraakwerend

De record THERMCORD RC 2 / RC 3 is een variant die naast zijn warmte-isolerende ook nog eens inbraakwerende eigenschappen bezit. De THERMCORD RC 2 / RC 3 is de ideale entreedeur voor uw winkel, hotel of kantoorgebouw. U krijgt effectieve bescherming tegen inbraak in combinatie met efficiënte, energiebesparende eigenschappen, welke uw verwarmings- en klimatiseringskosten zullen verminderen.

Voordelen

  • Inbraakwerend conform WK 2 / WK 3
  • Effectieve thermische barrière ondanks smalle deurprofielen met slechts 38 mm diepte.
  • Warmtedoorgangs-coëfficiënt tot slechts 1,1 W / m² K en dus gunstig voor de EPC
  • Geluidwerende waarden t/m - 31 dB.
  • Voorkomt tocht en waterdoorslag.
  • Korte terugverdientijd.
  • Universeel toepasbare aandrijvingssysteem record STA 20 serie.
  • Multifunctionele programmaschakelaar BDE-D welke eenvoudig in gebruik is en waarbij eventuele storingen makkelijk uitleesbaar zijn, waardoor wij u concrete en effectieve service kunnen verlenen.
  • Tevens toepasbaar voor vluchtwegen.
  • Zelfdragende constructie.

Verwante producten

Automatische lineaire schuifdeur met warmte-isolerende eigenschappen record THERMCORD – Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling plaats tussen de binnen- en buitenzijde van het gebouw. Zelfs bij toepassing van isolatieglas. 

Warmte-isolerende automatische schuifdeur met actieve afdichtingen – Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling plaats tussen de binnen- en buitenzijde van het gebouw. Zelfs bij toepassing van isolatieglas.

record introduceert de vernieuwde record THERMCORD+ met een thermisch onderbroken profielconstructie en een totale afdichting systeem tegen tocht en waterdoorslag en dus een superieur schuifdeursysteem dat andere systemen ver achter zich laat. Het geavanceerde ontwerp – met unieke en niet eerder gecombineerde eigenschappen - maakt een verrassend brede en multifunctionele inzetbaarheid mogelijk. Al deze innovaties en eigenschappen zijn - met dank aan het record R&D Team - samengebracht in een rank en elegant ontwerp en daarmee geheel passend in het record portfolio..

GELUIDWERENDE WAARDEN T/M –31dB

Door het geavanceerde ontwerp en de hoogwaardige materialen levert de THERMCORD een aanzienlijke bijdrage aan het beperken van geluidshinder.

VOORKOMT TOCHT & WATERDOORSLAG

Door zijn versterkte structuur, deurgeleiding en algehele afdichting is de THERMCORD bestand tegen een hoge windbelasting en worden waterdoorslag en tochtwerking voorkomen.

DE NORM VOOR DUURZAAM BOUWEN

De THERMCORD beschikt over een indrukwekkend lage warmtedoorgangs-coëfficiënt (tot maar liefst 1,1 W/m2 K) wat ten goede komt aan de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van uw gebouw.

 

De record THERMCORD+ is door al deze eigenschappen de ideale toegangsoplossing voor het creëren van een optimaal binnenklimaat. Bekijk onderstaande video voor een illustratie van de speciale tocht en waterdoorslag voorkomende afdichtingen!

Inbraakwerende schuifdeuren met hoge thermische, geluidwerende en weerbestendige waarden

record introduceert de vernieuwde record THERMCORD+ RC 2 / RC 3; een superieur schuifdeursysteem dat andere systemen ver achter zich laat. Het geavanceerde ontwerp – met unieke en niet eerder gecombineerde eigenschappen - maakt een verrassend brede en multifunctionele inzetbaarheid mogelijk. Al deze innovaties en eigenschappen zijn - met dank aan het record R&D Team - samengebracht in een rank en elegant ontwerp en daarmee geheel passend in het record portfolio.

De record THERMCORD RC 2 / RC 3 is hiermee de ideale toegangsoplossing voor elke entree. Deze automatische schuifdeur biedt een effectieve bescherming tegen inbraak en zorgt voor vermindering in uw verwarmings- en klimatiseringskosten dankzij de efficiënte, energiebesparende eigenschappen.

De record THERMCORD telescopische schuifdeur - een eerste klas thermische barrière voor een royale entree én een optimale EPC!

Dit elegante schuifdeursysteem beschikt over ranke en tegelijkertijd robuuste thermisch onderbroken profielen. Hiermee worden indrukwekkende warmte-isolerende waarden behaald die bijdragen aan de klimaatbeheersing van de betreffende ruimte en daarmee ook op de besparing aangaande de stook- en/of koelkosten.

Door zijn maximale doorgangsbreedte van maar liefst 4.000 mm is de THERMCORD telescopische schuifdeur uitermate geschikt voor locaties waar er - wegens beperkte ruimte - geen klassieke schuifdeur gemonteerd kan worden, maar wel een ruime doorgang gewenst is.

In combinatie met bijpassende isolerende beglazing en bijbehorende zijlichten is de THERMCORD de eerste thermisch isolerende telescopische schuifdeur met slanke profielen van slechts 38 mm en daarmee nauwelijks te onderscheiden van de standaardprofielen.

Klik hier om direct door te gaan naar alle record producten.

Loading...