record automatische Türsysteme nl

Persoonsbegeleidend

Effectief bezoekersbeheer

In tal van situaties is er een noodzaak voor het faciliteren, controleren en scheiden van personen- en voertuigverkeer. Voor het kunnen beheren van deze verschillende passantenstromen zijn tal van geautomatiseerde oplossingen ontwikkeld zoals beveiligingssluizen, beveiligingsdeuren, toegangspoortjes, slagbomen, schuifpoorten, draaipoorten (t.b.v. voertuigen), winkelpoortjes en driepoottourniquets. Elke oplossing heeft zo zijn eigen karakteristieken en toepassingsmogelijkheden.

Een goed voorbeeld is het vliegveld met al haar ruimten en verschillende autorisatierechten zoals die van geautoriseerde reizigers, verschillend geautoriseerde personeelsleden, leveranciers en gewone bezoekers.

In reeds vele vliegvelden, verspreid over verschillende landen, worden onze oplossingen dagelijks gebruikt. Ook in ons eigen Schiphol zijn wij goed vertegenwoordigd; van de hygiënisch en contactloos bediende deuren naar de facilitaire ruimten (geschikt voor mindervaliden) tot aan de innovatieve douanesluizen, overal kom je onze toegangsoplossingen tegen.

Beveiligingssluis met een hoog doorvoorvolume

Voor de gecontroleerde doorgang van reizigers heeft Schiphol het transparante record FlipFlow systeem gekozen. Een glazen tunnel met drie paar automatische deuren en intelligente sensoren. De record FlipFlow TRIPLE versie biedt het hoogste beveiligingsniveau door toepassing van een reeks infraroodsensoren in combinatie met volumetrische detectie om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Het sensorensysteem scant tevens het interieur van de tunnel om de aanwezigheid van achtergelaten objecten te detecteren of ter voorkoming van het passeren van objecten door de doorgang.

Veiligheid & controle

Een andere type beveiligingssluis, die ook voor de toegang van bijvoorbeeld een beveiligd kantoorpand of een juwelier toegepast kan worden, is de record R62 beveiligingssluis. De record R62 beveiligingssluis maakt met een scala aan beveiligingsniveaus een scheiding tussen voetgangersverkeer. De wisselwerking tussen geavanceerde technologie en bewezen bouwkundige technieken maakt een veilige en beveiligde toegangscontrole mogelijk voor kwetsbare en speciaal beschermde gebieden, zoals banken, vliegvelden en andere kwetsbare toepassingen.

Verwante producten

record R 62 Beveiligingssluis met intelligent toegangscontrole systeem en een scala aan beveiligingsniveaus - Deze cilindervormige sluis met ronde schuifdeuren biedt een hoogwaardig toegangscontroleniveau voor een volledige beheersing van de personenstroom. De wisselwerking tussen geavanceerde technologie en bewezen bouwkundige technieken maakt een veilige en beveiligde toegangscontrole mogelijk voor kwetsbare en speciaal beschermde gebieden, zoals banken, vliegvelden en soortgelijke omgevingen.

FAAC B680H Hybride slagboominstallatie - Voor het reguleren van intensieve verkeersstromen is deze hybride slagboominstallatie FAAC B680H uitermate geschikt. De unieke hybride technologie (hydraulisch + borstelloze 24V motor) kent een bijzonder laag energieverbruik voor het openen en sluiten van slagbomen met een maximale mastlengte van 8 meter. Onder de stijlvolle behuizing zijn alle componenten ondergebracht. De complete behuizing kan verwijderd worden, wat het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden vergemakkelijkt. Deze unieke slagboom is vrijwel voor iedere situatie geschikt en is daardoor volledig af te stemmen op uw specifieke situatie.

Driepoottourniquets laten het passeren van grote aantallen bezoekers gereguleerd verlopen. De COMINFO BAR driepoottourniquet kent vele toepassingen in bijvoorbeeld kantoren, musea, zwembaden en scholen.

Moderne elektronica maakt een eenvoudige instelling van de tourniquet modus mogelijk. Diverse soorten van identificatie- en signaleringssystemen kunnen op de tourniquet worden aangesloten. De COMINFO driepoottourniquet is leverbaar in gecoate of RVS uitvoering, zowel in enkele als in dubbele uitvoering. Tevens kan de tourniquet worden uitgerust met een anti-paniek functie.

record biedt hiervoor verschillende typen aan die een effectieve toegangscontrole combineren met een aantrekkelijke en compacte vormgeving. Kenmerkend aan de tourniquets is dat ze zowel praktisch als esthetisch zijn.

Loading...