nl

Referenties – Automatische schuifdeuren met vloerrail voor Kampeerterrein Stortemelk, Vlieland

Regelmatig krijgt ons marketingteam foto’s en video’s doorgestuurd van mooie projecten: automatische schuifdeuren, draaideuren en vouwdeuren door heel Nederland. De trotse collega’s delen de beelden niet alleen met ons, maar ook met andere collega’s, onze partners en opdrachtgevers.

Onze monteurs Maas en Bert hebben voor deze opdracht de oversteek mogen maken naar een van de mooiste Waddeneilanden. Niet alleen de oversteek is bijzonder, zodra je over bent gevaren merk je dat ‘men’ anders is. Door de afzonderlijke ligging bewegen de mensen meer naar elkaar toe, ben je meer op elkaar aangewezen en moet je al gauw wat creatiever zijn en dat bleek. Er waren nog wat technische en logistieke uitdagingen op locatie, maar onze monteurs en de eilandbewoners kwamen samen tot een oplossing. Onze mannen hebben gedurende de klus mogen overnachten in de allernieuwste verblijven van camping Stortemelk, inclusief, ontbijt, lunch en diner.

Het centrumgebied van Kampeerterrein Stortemelk in Vlieland ondergaat namelijk een indrukwekkende metamorfose. De verouderde gebouwen zijn gesloopt en worden vervangen door duurzame gebouwen die perfect bij de omgeving passen. Na contact tussen onze Marja (van FAAC) en Jan Bergsma van Bouwgroep Dijkstra Draisma kwam al binnen 2 dagen de aanvraag binnen voor twee automatische schuifdeuren voor de entree van de supermarkt. Inmiddels is door Dijkstra Draisma al het eerste gebouw opgeleverd: de gloednieuwe Spar Supermarkt met uiteraard slanke automatische schuifdeuren, inclusief vloerrail, van FAAC Automatische Deuren. De mooie houten gevelbekleding, geeft het gebouw een natuurlijke uitstraling en de automatische deuren maken de entree toegankelijk. De prachtige luifel markeert de publieke functies aan het plein.

Wie die vrolijke mannen zijn die zo tevreden voor onze deuren op de foto staan? Wij kregen deze foto van onze monteurs en zaten dus met dezelfde vraag. 😊 Ons mailtje naar Stortemelk werd snel beantwoord door niemand minder dan Jeltsje Osinga-Groenhuis (adjunct-directeur), die sinds zijn jeugd alle vakanties op Stortemelk heeft gevierd: “Links op de foto staat Robert Algra, één van de twee bedrijfsleiders van de Stortemelk Vakantie-Super. Rechts op de foto staat Walter Sinte Maartensdijk, hoofd horeca De Bolder op kampeerterrein Stortemelk.”

Slanke Automatische Schuifdeuren voor Kampwinkel en Spar Supermarkt Camping Stortemelk te Vlieland

Acquisitie & Verkoop:   Marja Steenbeek en Ron Evers
Opdrachtgever: Bouwgroep Dijkstra Draisma B.V. te Dokkum
Projectcoördinator: Marjan van der Neut (inmiddels promotie gemaakt tot projectbegeleider! 😊)
Montage:  Maas van Apeldoorn en Bert Capelle

 

Wie wij zijn?

 

Wij zijn deurspecialisten die geen doorgang kunnen passeren, zonder dat we de situatie kritisch opnemen en bedenken hoe wij deze van de beste toegangsoplossing kunnen voorzien. Bij het herkennen van de eigen deuren en het zien van tevreden gebruikers verschijnt er een twinkel in de ogen en een krul in de mondhoeken!
Wij houden er van om de goede dingen goed te doen! Of het nu werk is, een vrijdagmiddagborrel, gezelligheid op en buiten de werkvloer of een bedrijfsfeest... Wij zijn team FAAC Automatische Deuren!

Over Stortemelk: Kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen.

Het team van Stortemelk hoopt hun gasten in het seizoen van 2022 weer te kunnen verblijden met een prachtig recreatief, sportief en cultureel zomerprogramma, zoals Stortemelk-gasten dat al decennia lang van hen gewend zijn. Voor jong en oud en voor elk wat wils.

Kampeerterrein Stortemelk is geopend van 1 april tot 1 november.

Stortemelk heeft ook sfeervolle boshuisjes en duinhuisjes - voor elk jaargetijde - en voor tijdens het kampeerseizoen een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

PS: U kunt live onze automatische deuren in actie zien en een kijkje nemen op het eiland. Blader door de foto's bovenaan de tekst en aan het eind vindt u de live-video! 😊

stortemelk.nl

De volgende Record producten zijn in dit object geïnstalleerd
Ga terug
Loading...