nl

Referenties – Linden Hotel, Amsterdam

Voor een hotel dat huist in een opvallend gebouw en doet denken aan het bekende New Yorkse Flatiron Building, letterlijk vertaald 'strijkijzergebouw', zocht men naar een geautomatiseerde entree waarbij de volledige doorgangsbreedte benut wordt. De oplossing kwam in de vorm van de record E-FTA enkele vouwdeur.

Het Linden Hotel ligt op slechts 800 meter van het Anne Frank Huis en de Westerkerk. Het hotel is gevestigd in een historisch 18e-eeuws gebouw in de Jordaan in Amsterdam. Het hotel is gerenoveerd in 2013 en heeft kamers met een zithoek, een eigen badkamer, een flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten. In de ochtend worden de gasten verwend met een continentaal ontbijt. Op 200 meter afstand vindt men tramhalte Nieuwe Willemstraat, die verbindingen biedt naar het Haarlemmerplein. Met het openbaar vervoer zijn gasten binnen 10 minuten bij het centraal station van Amsterdam, het Stedelijk Museum, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. De Dam en het Koninklijk Paleis liggen op 1,5 km van het Linden Hotel.

Amsterdam Centrum is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in architectuur, stedentrips en wandelen.

 

www.lindenhotel.nl

De volgende Record producten zijn in dit object geïnstalleerd
Ga terug
Loading...