record automatische Türsysteme nl

Referenties – Hotel Nassau, Breda

record is in 2015 benaderd voor advies en om vakkundig invulling te geven aan een bijzonder project voor Hotel Nassau Breda. Voor zowel de entree als de doorgang naar de keuken zocht men een maatwerkoplossing waarbij men de unieke inrichting van dit historische, maar tegelijkertijd ook moderne pand in acht nam. Vol trots presenteren wij u het eindresultaat.

Het Gebouw

Hotel Nassau Breda is een unieke belevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Bouwbedrijf Holding van de Ven Veghel BV, tevens pandeigenaar van dit bijzondere gebouw, heeft de renovatie en ombouw naar het luxueuze hotel verzorgd. De sobere gotische architectuur, de strakke inrichting, de moderne accenten en de geboden luxueuze services en faciliteiten resulteren in een ruimte rijk aan contrasten met een unieke ambiance. 

Dit bouwwerk, gelegen in één van de oudste straten van Breda, is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten, waaronder historische gebouwen en een neogotische kapel.

Restaurant Liefdegesticht is een verlengde van het hotel en gebouwd tegen het voormalige klooster. Hier stelt iedereen alles in het werk om haar gasten een perfect gerecht en een unieke beleving te bieden. Eenvoudige gerechten met een rijke smaak staan centraal; geheel in de sfeer van de rooms-katholieke nonnen die hier vroeger leefden. ►Lees verder...

http://www.hotelnassaubreda.nl/

De volgende Record producten zijn in dit object geïnstalleerd
Ga terug
Loading...