nl

Referenties – Villa Vivante

Villa Vivante is een specialist in bloemen, planten en woondecoraties. Zij zijn gevestigd in winkelcentrum 'De Leim' in Heer-Maastricht, waar men op 200m2 een zeer ruim assortiment snijbloemen en woondecoraties kan vinden. Tevens worden diensten aangeboden zoals abonnementen, bezorging op locatie en beschikken zij over een webshop. 

Zij hebben speciaal voor hun klanten de entree laten aanpassen. De verplaatsting, verbreding en automatisering van de ingang heeft geresulteerd in een meer open uitstraling, waarbij ook de functionaliteit en gebruikersgemak zijn verbeterd. 

 

Voorheen hadden wij de ingang op de hoek van een pand, een gewone deur. Dit had enkele praktische maar ook esthetische nadelen. Zo was de deur te smal voor levering van o.a. grotere pallets en veilingkarren. In de winter konden we i.v.m. de kou de deur niet open laten staan, maar dat was natuurlijk erg onhandig voor de klant, hij/zij moest immers met de handen vol de zware deur ook nog handmatig openen. Daarbij vonden wij doordat de ingang op de hoek was, wij niet echt betrokken waren bij de rest van het winkelcentrum. Onze wens was dan ook dat de ingang praktischer en laagdrempeliger werd voor een betere inloop.

Met de eigenaar van de winkelruimte zijn we in contact getreden over een mogelijk oplossing en we waren het er vrij snel over eens dat grote automatische schuifdeuren de oplossing zou zijn. Om alles goed in het straat -en winkel beeld te integreren is er een architect gekomen om alles netjes in te tekenen, 2 maanden later, net voor de bouwvak is er begonnen met de werkzaamheden. Bijna 2 maanden eerder dan gepland, aanvankelijk zou er pas in september worden begonnen, een meevaller dus. Eerst werden de oude kozijnen verwijderd evenals de borstwering, dit werd keurig voor openingstijd gedaan zodat de klanten geen last hadden van al dat breekwerk. Ook werd de oude deur verwijderd om plaats te maken voor mooie grote ramen. Wij hebben het als positief ervaren dat de toegang voor de klant ten alle tijden gegarandeerd bleef en dat we prima hebben kunnen doorwerken, ook werd alles keurig netjes meteen opgeruimd en werd er alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken. De dag erna zijn de schuifdeuren geplaatst, wat ook erg snel afgerond was. Vroeg in de middag was alles klaar en netjes opgeruimd.

De automatisering van de deuren werd door record Automatische Deuren verzorgd. Nadat de deuren geinstalleerd waren hebben zij de deuraandrijving snel en vakkundig aangebracht en ingesteld. De werking en bediening is netjes aan ons uitgelegd. De bediening van deze deuren is zeer gebruiksvriendelijk en is voorzien van verschillende functies, Zo kan de deur met wind en kou beperkter geopend worden en is eenrichtingsverkeer ook mogelijk. We zijn dan ook erg blij met de nieuwe situatie en hopen er lang plezier van te hebben.

- Stephan Lamberiks, eigenaar Villa Vivante

 

villa-vivante.nl

De volgende Record producten zijn in dit object geïnstalleerd
Ga terug
Loading...