record automatische Türsysteme nl

"Das ist record!"

your global partner for entrance solutions

agta record is door ingenieur Helmut Heinz Bunzl in 1953 als eenmanszaak opgericht. Bunzl ontwikkelde de allereerste geautomatiseerde draaideuraandrijving en in 1958 de eerste automatische schuifdeur voor personenverkeer. Daarna bleven de ontwikkelingen van ingenieuze deursystemen volgen.

Sinds de oprichting is de Zwitserse beursgenoteerde agta record Group specialist in automatische deursystemen. Uitgaande van de eerste industrietoepassingen als deuropeners in wasserijen ontstonden automatische deuraandrijvingen en toegangssystemen met de meest uiteenlopende functieprincipes. Drijfveer voor deze ontwikkeling was aanvankelijk het pure streven naar tijdsbesparing. Later werd daar het representatieve aspect aan toegevoegd.

Onze deursystemen zijn stijlvolle factoren in de architectuur, actieve elementen binnen een veiligheidsconcept of energiebesparende componenten om de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

record - your global partner for entrance solutions

Hoofdkantoor agta record ltd te Fehraltorf, Zwitserland

Binnen het kader van deze ontwikkeling werden onze constructies steeds geraffineerder, de functies steeds omvangrijker en de bediening steeds eenvoudiger. Gelijktijdig werden de wettelijke vereisten steeds verder aangescherpt om de veiligheid bij het gebruik nog verder te verhogen.

De eigen productontwikkeling, fabricage, engineering en service maakt record tot een flexibele en klantgerichte organisatie met vertegenwoordigingen in meer dan 60 landen.

De Nederlandse vestigingen van record Automatische Deuren B.V. in Maartensdijk (UT)Doorwerth (GD), Oosterhout (NB) en Zevenhuizen (ZH) staan garant voor het totale traject van advies tot en met onderhoud van automatische toegangsoplossingen in Nederland, België en Luxemburg.


Missie

Het nastreven van een leidinggevende en vooruitstrevende rol in de ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van innovatieve, technologisch vooruitstrevende en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van deur- en poortautomatisering.

Hieraan direct verbonden zijn een klantgerichte service- en onderhoudsorganisatie, productontwikkeling en hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.


Kernactiviteiten

record Automatische Deuren B.V. realiseert toegangsoplossingen die bijdragen aan: comfort, inbraakwerendheid, toegankelijkheid, hygiëne, uitstraling, ruimtebesparing, creatieve vormgeving, security, brandwerendheid en transparantie.
* Gecertificeerd conform Europese en Nederlandse normen.


Toepassingen

Een automatische deur of poort van record is een representatieve, esthetische en gebruiksvriendelijke toegangsoplossing voor vele typen gebouwen en terreinen. Deskundige advisering, een hoog kwaliteitsniveau, service en flexibiliteit zijn belangrijke redenen waarom veel architecten en projectontwikkelaars record als vaste waarde in hun bouwplannen voorschrijven.

record Automatische Deuren B.V. levert toegangsoplossingen voor o.a. detail- en groothandel, horeca, banken, schepen, woningstichtingen, ziekenhuizen en zorginstellingen, etc. Zo behoren bijvoorbeeld Schiphol Airport en diverse grote winkelketens tot onze klantenkring.

Loading...