nl

Nieuws – 16-6-2022 | Start uitrol nieuwe huisstijl; Onze nieuwe bussen!

Vandaag is het dan zover; de presentatie en officiële ingebruikname van onze nieuwe bussen. Ze zijn voorzien van een fris, helder en nieuw design, maar hebben nog steeds een herkenbare uitstraling. Dit is een van de eerste stappen die wij zetten in de uitrol van onze Corporate Identity en huisstijl.

Samen door één deur

Onze wagenparkbeheerder On-Route heeft, zoals ook met eerdere projecten, goed met ons meegedacht. Het ontwerpproces begint namelijk tussen de oren, wordt gevisualiseerd op een digitale scherm en moet uiteindelijk de overstap maken naar de fysieke wereld. Hier komen het gebruik van de bussen, de weersinvloeden op de bussen als ook de keuze en eigenschappen van de toe te passen materialen in beeld. Tijdens het hele proces is er goed samengewerkt tussen onze Marketingcollega’s en de collega’s van On-Route, maar zeker ook met andere afdelingen binnen FAAC Nederland en de internationale FAAC-familie.

Wij openen deuren naar de toekomst

Sinds onze toetreding tot de FAAC Group zijn wij niet alleen van bedrijfsnaam veranderd. Wij stonden namelijk bekend als ‘record Automatische Deuren’, maar werden ‘FAAC Automatische Deuren’. Logischerwijs stapten wij ook van onze oude pay-off (ook wel slogan genoemd): ‘Uw (wereldwijde) partner in toegangsoplossingen. In plaats daarvan introduceerden wij onze nieuwe pay-off: ‘Opening doors to the future’.

Waar anderen muren zien, zien wij deuren!

Deze pay-off is niet alleen een treffende omschrijving van onze transitie van organisatie en merk naar een nieuwe toekomst, maar is -  zowel letterlijk als figuurlijk - van toepassing op onze dagelijkse activiteiten en onze bedrijfscultuur:

  • Wij denken met onze klanten en partners mee en openen letterlijk deuren voor iedereen. Dit doen wij middels het geven van eerlijk advies over toegankelijkheid, de inzet van hoogstaande producten, en door onze professionele installatiewijze plus onderhoud. Met onze deursystemen openen wij dag en nacht deuren voor alle gebruikers in Nederland en dragen hiermee ons steentje bij aan toegangsgemak.
  • Wij zetten ons dagelijks in om voor onze klanten, relaties, partners en zeker ook onze medewerkers zaken te vergemakkelijken, mee te denken, kansen te bieden, mensen in hun kracht te zetten en niet alleen collega’s, maar ook partners en klanten op te leiden.

FAAC | Opening doors to the future

Ons product-portfolio wordt sinds onze toetreding tot de FAAC-familie verrijkt met de oplossingen die de FAAC Group biedt. Daarbovenop brengt onze R&D-afdeling voor u het beste uit beide werelden samen met als resultaat: een sterker én breder product-portfolio inclusief kwalitatieve service- en onderhoudsdienstverlening.

Houdt contact en volg ons via onze kanalen, want er staan nog mooie projecten op de planning…

Wij wensen u een fijn weekend! 😊

-Team FAAC Automatische Deuren
 
FAAC | 𝑶𝒑𝒆𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒅𝒐𝒐𝒓𝒔 𝒕𝒐 𝒕𝒉𝒆 𝒇𝒖𝒕𝒖𝒓𝒆

Ga terug
Loading...