nl

Nieuws – 22-12-2021 | Een bedankje...

Onze tijd met elkaar is goud waard. Uiteraard genieten wij tijdens het werk op de werkvloer en op het veld als collega’s van elkaar, maar binnen onze organisatiecultuur is het gewoon om ook periodiek het dagelijkse werk te onderbreken voor functionele meetings en zeker ook sociale aangelegenheden. Onze monteurs houden bijvoorbeeld in het kader van veiligheid en effectiviteit regelmatig meetings. Aangesloten op of op andere momenten houden we ook de sociale borrels en feestelijke afsluitingen, maar vanwege de aangescherpt maatregelen is een gezellig samenzijn – in de vorm van het traditionele kerstfeest - op dit moment helaas niet op zijn plaats.

We zijn daarom ook trots op de vindingrijkheid van onze monteurs en hun teamleiders, maar niet verrast! Zij zijn immers de toppers die dagelijks enkel en alleen in oplossingen denken om alle automatische deuren in Nederland te installeren en in topvorm te houden.  

Dit jaar zijn we voor het eerst afgestapt van de traditionele vorm van het kerstcadeau: een grote doos met veel lekkers en leuks. We hebben namelijk gekozen om de collega’s zelf hun pakket online te laten samenstellen en zo beter aan te sluiten bij hun wensen en behoeften. Dank voor de hulp van de feestcommissie hiervoor!

Maar,… we missen nog steeds het kerstfeest en de kleinere teamborrels! Er zijn binnen de organisatie op de verschillende afdelingen meerdere initiatieven ontstaan zoals online borrels en zelfs een heuse online quiz. Zoals gezegd zijn onze fieldmensen zeer oplossingsgericht en ook nog eens creatief. De Teamleiders Monteurs hadden het idee om toch nog iets extra’s voor hun hun teams te regelen en in samenwerking met @Slijterij Salut resulteerde dat in prachtige maatwerk borrelpakketten! De teamleiders monteurs hebben de monteurs op hun werklocatie verrast en de pakketten persoonlijk overhandigd!

Dank aan Toine en Tanja voor het meedenken en echt op persoon en dieetwens samenstellen van de pakketten!

Dank aan directie en de leidinggevenden voor de initiatieven en de geboden mogelijkheden voor het extra waarderen van alle collega’s en natuurlijk dank voor de inzet van alle collega’s! Dank voor de sfeer, de gezelligheid, het harde werken, het scherp houden, de flexibiliteit, de energie en het lachen!

Wij hopen dat in het komende jaar de lockdowns uit zullen blijven, we meer tijd met elkaar kunnen doorbrengen en onze deuren voor al onze klanten en gebruikers in heel Nederland weer automatisch mogen openen en bij deze gaat onze dank en waardering naar aan al onze klanten, partners en relaties.

Wij wensen u en uw naasten warme feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol nieuwjaar!

Opening doors to the future

-  Team FAAC Automatische Deuren

 

PS Volgt u ons al op onze nieuwe LinkedIn-pagina? Klik op de button en vervolgens op "volgen" of "follow"om zo niets meer te missen...

 

Ga terug
Loading...