nl

Nieuws – 5-11-2021 | Nieuw in de familie: Flowmotion ® - de revolutie in toegangscontrole

In een eerdere post op onze LinkedIn-pagina vertelden we al hoe fijn het is - nu we toegetreden zijn tot de FAAC familie - dat alle knappe koppen bij elkaar komen om te werken aan het realiseren van Mooie oplossingen.

En ja, Mooie met de hoofdletter M, want de volgende lijn is op een totaal nieuwe manier ontwikkeld.

Ten eerste heeft men gekozen om niet het product te ontwikkelen op basis van functie om daarna een passend uiterlijk toe te voegen, maar heeft men het design geprioriteerd om vervolgens alle functionele elementen te integreren.

Ten tweede is deze lijn door het  enige echte ontwerpteam van de welbekende Pininfarina ontwikkeld. Ja, dat is het team dat gezorgd heeft voor het uiterlijk van de Ferrari, Maserati, Alfa Romeo en meer. Wij mogen dus wel zeggen dat de volgende productgroep, naast alle imposante technische en praktische eigenschappen, ook de term 'Italiaans design' mag dragen en... Ach, eigenlijk kunnen onze marketingcollega's een stapje terug doen en u bescheiden vragen: "neem eens een kijkje"...

Klik hier voor de productpagina's van de mSwing (draaipoort), de mWing (snellooppoort) en de mTripod (driepoot-tourniquet).

Ga terug
Loading...