nl

Nieuws – 24-6-2021 | Nieuwe bankgegevens FAAC Automatische Deuren

Beste relatie,

Hierbij informeren wij u over onze nieuwe bankgegevens en verzoeken u vriendelijk deze direct in uw administratie aan te (laten) passen. Wij zijn namelijk van Rabobank naar BNP Paribas overgestapt.

Indien u gebruik maakt van onze G-rekening bij onderaanneming willen wij - in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid - u hier extra op attenderen.

Onze oude Rabobankgegevens kunnen daarom vervangen worden door de actuele gegevens hieronder:

Onze actuele bankgegevens:

Banknaam:    

BNP Paribas Amsterdam

IBAN betaalrekening:

NL06BNPA0227730046

IBAN G-rekening:

NL86BNPA0992220041

BIC:    

BNPANL2A

Tenaamstelling:*

FAAC Automatische Deuren B.V.

*De tenaamstelling blijft zoals u ziet ongewijzigd.

Verificatie

Wij bieden u uiteraard de mogelijkheid om onze bankgegevens te verifiëren via een vertrouwd kanaal: onze website. Wij hebben om deze reden dit nieuwsbericht toegevoegd, maar onze gegevens zijn zoals altijd ook te vinden in de voettekst (footer) van ons briefpapier en op onze Documenten-pagina. Tip: scrol op onze documentenpagina naar onder voor de ‘Snelle links’.

Vragen

Indien u vragen heeft na het lezen van dit bericht, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail via debiteuren@recordbv.nl of telefonisch via ons centrale telefoonnummer 026-3399777, vervolgens kiest u in het menu optie 3, gevolgd door optie 2, om te spreken met de afdeling Credit control van FAAC Automatische Deuren.

Met vriendelijke groet,

FAAC Automatische Deuren

Ga terug
Loading...