nl

Nieuws – 15-2-2021 | Koning Winter vs onze monteur Klaas Winters

Voor onze interne nieuwsbrief kregen wij van onze collega Klaas een mooie inzending, die we graag met jullie delen. Prachtig om te zien hoe onze collega's genieten van een uitdaging!

Soms, héél soms heb je zo'n storing waarbij je je naam eer aan mag doen. Voor mij geldt dat die kans van december tot en met februari een stuk groter is. Bij het horen van de woorden vorst en sneeuw gaan bij mij dan ook alle zintuigen op scherp. 
 
Vandaag kwam ik alleen een storing tegen waarbij koning Winter zich een geduchte tegenstander toonde. Bij het doornemen van de storing “deur blijft open staan” had ik al zo mijn vermoedens. Gewapend met slechts een sneeuwschep en borstel trof ik echter een situatie aan waarbij ook de inhoud van de gereedschapskoffer moest worden geraadpleegd. Het had koning Winter duidelijk behaagd om zijn ijskoude sneeuwige bries een nacht lang deze net geplaatste ESTA-20 in te blazen.
 
Gelukkig verraadt de automaat zijn alpiene oorsprong niet, maar functioneert deze gewoon weer naar behoren na een flinke bik, breek en borstel beurt.

- Klaas Winters, Combi Engineer

Nog geen onderhoud voor uw Automatische Deuren? Wij onderhouden alle deuren, ongeacht merk!

De dooi is op dit moment al ingezet, maar toch nog het volgende advies voor iedereen met automatische deuren: Houd ze altijd vrij van sneeuw, ijs, zand, bladeren en andere rommel. In bovenstaande case heeft een klein beetje sneeuw er voor gezorgd dat de deuren net niet konden sluiten. Dit werd na elke opening iets erger. Na een lange koude nacht heeft - de combinatie van de vorm van het gebouw (windvanger) en het verschil in druk tussen buiten en binnen het gebouw (tocht) - de sneeuw zich kunnen blijven ophopen.

Voorheen Record, voortaan FAAC Automatische Deuren

Wij zijn veranderd van naam: Voorheen stonden wij bekend als ‘RECORD Automatische Deuren’ en sinds 1-9-2020 als ‘FAAC Automatische Deuren’, maar ons succesformule in onveranderd: wij bedienen nog steeds onze klanten met oplossingen uit het RECORD-portfolio, vanuit onze vestigingen (Maartensdijk, Doorwerth, Oosterhout en Zevenhuizen) met dezelfde website én met hetzelfde enthousiaste team! Heeft u ook interesse in onze oplossingen? De deur staat bij ons altijd open… 😊
Bel ons gerust voor het inplannen van een specialist bij u op locatie of stuur ons een mail via info@recordbv.nl of middels ons contactformulier op onze contactpagina: recordbv.nl/nl/contact.

Team FAAC Automatische Deuren. #Vriendelijk & #FAACundig!

Opening doors to the future!

Ga terug
Loading...