nl

Nieuws – 22-2-2021 | Hoe een berichtje via info@recordbv.nl leidde tot een mooie automatische deur

Bij de uitvoer of planning van een bouw- of verbouwproject of het gewoonweg willen automatiseren van de bestaande deuren geeft een deel van onze klanten aan de behoefte te hebben aan een specialist bij hun op locatie om hen van advies te voorzien betreffende de beste automatische deuren.

In beeld de heer Maijenburg met een prachtige glimlach en zijn nieuwe automatische deur alsook een impressie van de ruimte, de before-&-after, de opname op locatie en onze monteurs Hamid, Youssef en Vincent in actie.

Op een maandagavond ontvingen wij via het contactformulier op onze website het volgende bericht:

Ik heb een nieuw bedrijfspand en daarvoor ben ik op zoek naar een automatische schuifdeur voor binnen. Deze moet komen tussen de shop en de bedrijfshal. Kan iemand dit bekijken in ons pand?

Met vriendelijke groet,
Ron Maijenburg

De dag daarop heeft onze accountmanager Robin de heer Maijenburg gebeld en in overleg een afspraak ingepland voor de inventarisatie, opname en natuurlijk goed advies: wat is de beste oplossing voor de gewenste situatie? Robin is vervolgens met collega Rick (ook accountmanager) op bezoek geweest.

We kunnen natuurlijk zelf vol enthousiasme schrijven over onze producten en oplossingen, maar het is veel leuker om onze klanten aan het woord te laten. Hieronder de reactie van de heer Maijenburg:

De jongens belden mij binnen 24 uur na mijn bericht op en in overleg hebben we een bezoekafspraak ingepland. Op locatie hebben ze ons gevraagd naar onze plannen en wensen: wij wilden een afscheiding middels een tussenmuur met geautomatiseerde schuifdeuren om in de kleine ruimte een betere binnenklimaat te realiseren die zal dienen als ontvangstruimte en shop voor de kleinere artikelen. Zo hebben we geen last meer van de tocht, kou of lawaai uit de grote bedrijfshal. Rick en Robin zijn duidelijk in hun communicatie, denken met ons mee en alles is goed en conform afspraak verlopen. Erg content met het snelle handelen - zo zetten wij ons ook in voor onze klanten – en tevreden met een mooie deur!

- Ron Maijenburg

Gefeliciteerd met jullie nieuwe pand en succes met de zaken!

Over Holland Materieel Service Aalsmeer

HMS Aalsmeer is het adres voor professioneel materieelverhuur in Aalsmeer en omgeving. Zij leveren en installeren bouwmachines en adviseren u daar graag over.

Ook advies op locatie over automatische deuren?

Wij zijn veranderd van naam: Voorheen stonden wij bekend als ‘RECORD Automatische Deuren’ en sinds 1-9-2020 als ‘FAAC Automatische Deuren’, maar ons succesformule in onveranderd: wij bedienen nog steeds onze klanten met oplossingen uit het RECORD-portfolio, vanuit onze vestigingen (Maartensdijk, Doorwerth, Oosterhout en Zevenhuizen) met dezelfde website én met hetzelfde enthousiaste team! Heeft u ook interesse in onze oplossingen? De deur staat bij ons altijd open… 😊
Bel ons gerust voor het inplannen van een specialist bij u op locatie of stuur ons een mail via info@recordbv.nl of middels ons contactformulier op onze contactpagina: recordbv.nl/nl/contact.

Team FAAC Automatische Deuren. 

#Vriendelijk & #FAACundig!

Opening doors to the future!

 

Ga terug
Loading...