nl

Nieuws – 1-12-2020 | Update legal transitie Record naar FAAC: Questions & Answers

Naar aanleiding van onze communicatie d.d. 16 november 2020 over de transitie van Record naar FAAC, zijn er verschillende vragen gesteld via vragen.over.faac@recordbv.nl. Op deze pagina leest u de gestelde vragen en onze antwoorden. Deze pagina houden wij continu up-to-date met de actuele ontwikkelingen inzake de transitie naar FAAC. 

Tevens willen wij u extra verwijzen naar de informatie die op onze website staat: Klik hier voor het nieuwsbericht.

Bedankt voor uw vragen en meldingen. Hiermee kunnen wij samen de transitie nog beter vormgeven! 
 

Questions & Answers

Er zijn nu twee FAAC-organisaties; wie doet nu wat?

Door de toetreding tot de FAAC Group zijn er nu twee organisaties actief op de Nederlandse deurenmarkt. Ondanks dat FAAC B.V. en FAAC Automatische Deuren B.V. beiden deel uitmaken van de FAAC Group zullen beide organisaties onafhankelijk van elkaar blijven opereren en hun traditionele activiteiten behouden en voortzetten. Meer hierover in het nieuwsbericht van 30-11-2020.

Wanneer gaan we over op levering en onderhoud van FAAC-producten?

Op het gebied van persoonsdoorgangen blijft FAAC Automatische Deuren Record-producten verkopen.

Ons productportfolio wordt in de tussentijd verrijkt met de oplossingen die de FAAC Group biedt. Hierdoor wordt voor u het beste uit beide werelden samengebracht met als resultaat: een sterk productportfolio inclusief kwalitatieve service- en onderhoudsdienstverlening. Wij blijven dus de servicepartner zoals u dat van ons gewend bent.

Voor toegangsoplossingen op het gebied van persoonsdoorgangen van FAAC-producten blijft FAAC B.V. verantwoordelijk voor de verkoop, installatie, service en onderhoud. Meer hierover in het nieuwsbericht van 30-11-2020.

Voor toegangsoplossingen op het gebied van voertuigdoorgangen is FAAC Automatische Deuren de officiële distribiteur (middels een dealernetwerk) van het merk FAAC op de Nederlandse markt. Denk hierbij aan het automatiseren van bijvoorbeeld schuifpoorten, draaipoorten en slagbomen.

Hoe zit het met de producten in onderhoud

Locaties en producten die reeds in onderhoud zijn bij FAAC Automatische Deuren of FAAC B.V. blijven in onderhoud bij dezelfde partij.

Wat betekent de naamsverandering voor de contactadressen en BTW nummers?

In de huidige legal transitie van Record naar FAAC, is enkel de naam van de organisatie aangepast: Record Automatische Deuren B.V. is FAAC Automatische Deuren B.V. geworden.

Al het andere blijft ongewijzigd, zoals ook onze:

  • e-mail- en facturatie adressen
  • BTW- en bankrekeningnummers

U kunt - met uitzondering van de naamswijziging - de gegevens aanhouden die u in uw administratie heeft staan.

Blijven jullie leverancier van Record-producten?

De komende 5 jaar blijven wij exclusief leverancier van Record-producten en onderdelen in Nederland, België, Aruba, IJsland, Finland en Tsjechië. Tevens garanderen wij service en onderhoud gedurende de productlevenscyclus van 10 jaar voor de geleverde oplossingen.

Is er een overgangsperiode m.b.t. de dubbele namen en logo’s van Record en FAAC?

De transitie is reeds ingezet: de naamswijziging is doorgevoerd en de communicatie is enkel onder de naam ‘FAAC Automatische Deuren’. De dubbele logo’s en de verwijzing naar onze voormalige bedrijfsnaam worden nog wel aangehouden.

Waar kan ik de bevestiging vinden van deze naamswijziging?

Deze kunt u vinden op onze website in de vorm van het Uittreksel KvK, zie: https://www.recordbv.nl/nl/documenten

Ga terug
Loading...