nl

Nieuws – 30-11-2020 | Twee onafhankelijke FAAC-organisaties in Nederland; Wie doet wat

In een eerder bericht hebben wij u mogen melden dat op 1 september jl. FAAC S.p.A. delen van de Europese activiteiten van ASSA ABLOY heeft overgenomen. Hieronder valt ook de Nederlandse organisatie Record Automatische Deuren, die nu onderdeel uitmaakt van de FAAC Group.

Record-producten

Deze overname heeft voor Record Automatische Deuren een naamswijziging tot gevolg gehad. Deze organisatie, met vestigingen in Doorwerth, Oosterhout, Zevenhuizen en Maartensdijk, heet sinds 16 november FAAC Automatische Deuren. FAAC Automatische Deuren is en zal verantwoordelijk blijven voor de verkoop, installatie, service en onderhoud van Record producten conform het productportfolio op www.recordbv.nl.

FAAC-producten

FAAC B.V. gevestigd in Doetinchem - de oorspronkelijke Nederlandse FAAC vestiging - is en blijft verantwoordelijk voor de verkoop, installatie, service en onderhoud van FAAC producten conform het productportfolio op www.faacbv.nl.

Door de toetreding tot de FAAC Group zijn er nu twee organisaties actief op de Nederlandse deurenmarkt. Ondanks dat FAAC B.V. en FAAC Automatische Deuren B.V. beiden deel uitmaken van de FAAC Group zullen beide organisaties onafhankelijk van elkaar blijven opereren en hun traditionele activiteiten behouden en voortzetten.

FAAC Automatische Deuren B.V.

Verkoop, installatie, service en onderhoud van: Record-producten
Algemeen nummer:  +31 (0) 26 339 9777
24/7 Service nummer:  +31 (0) 26 339 9799
Website: www.recordbv.nl

FAAC B.V.

Verkoop, installatie, service en onderhoud van: FAAC-producten
Algemeen nummer:  +31 (0) 31 436 9911
24/7 Service nummer:  +31 (0) 31 436 9911
Website: www.faacbv.nl

Vragen

Heeft u vragen aangaande dit bericht, neem dan contact op via:

vragen.over.faac@recordbv.nl
(FAAC Automatische Deuren B.V.)

 

Met vriendelijke groet,

Paul van Hecke, Managing Director FAAC B.V.
Rob Koch, Managing Director FAAC Automatische Deuren B.V.

 

Ga terug
Loading...