nl

Nieuws – 16-11-2020 | Record is FAAC geworden

In navolging op het bericht aangaande onze nieuwe naam, kunnen wij met trots mededelen dat wij vanaf 16 november 2020 verder gaan onder onze nieuwe naam: FAAC Automatische Deuren B.V.

Met uitzondering van onze organisatienaam verandert er voor onze relaties en klanten niets, aangezien alle rechten en plichten van Record Automatische Deuren B.V. worden overgenomen. Onze bezoek- en mailadressen, KvK-, BTW- en bankrekeningnummers blijven voor nu ongewijzigd. Een verzoek aan u om in de administratie onze bedrijfsnaam bij te werken.

Waar u binnenkort wel verandering in zal zien gebeuren is onze huisstijl. Onze (online) uitingen/communicatiemiddelen worden in een nieuw jasje gestoken.

De komende 5 jaar blijven wij exclusief leverancier van record producten en onderdelen in Nederland. Tevens garanderen wij service en onderhoud gedurende de productlevenscyclus van 10 jaar voor de geleverde oplossingen. Daarnaast zal ons productportfolio in de tussentijd worden verrijkt met de oplossingen die de FAAC Group biedt. Hierdoor wordt voor u het beste uit beide werelden samengebracht met als resultaat: een sterk productportfolio inclusief kwalitatieve service- en onderhoudsdienstverlening. Wij blijven dus de servicepartner zoals u dat van ons gewend bent.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem gerust contact op met uw contactpersoon binnen onze organisatie of stuur ons een mailtje via vragen.over.faac@recordbv.nl.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team NL

Ga terug
Loading...