nl

Nieuws – 22-9-2020 | Corona - richtlijnen werk en omgang personeel

Beste relatie,

Bij record doen we er alles aan om al onze relaties effectief en efficiënt van dienst te blijven zijn. Van de eindgebruikers van onze toegangsoplossingen tot de bouwbedrijven en architecten, we blijven ons optimaal voor jullie inzetten met de beste service, eerlijk advies en kwaliteitsoplossingen!

We hebben maatregelen genomen, en blijven passende maatregelen nemen, om de continuïteit van onze en uw activiteiten op de best mogelijke manier te waarborgen.

We volgen de actuele richtlijnen van het RIVM

Voor record is de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, u als relatie, uw collega’s, uw bezoekers en de eindgebruikers van onze toegangsoplossingen van het grootste belang. Afgestemd op de omstandigheden en de actuele gezondheidsrichtlijnen doen we er alles aan om een ​​veilige en gezonde werkomgeving - in onze vestigingen en op de locatieprojecten bij u - te handhaven.

 • We werken en vergaderen op 1,5 meter afstand
  • Onze monteurs dragen opvallende vesten met het verzoek om 1,5m afstand te houden
  • Onze monteurs hebben afzetmateriaal om hun werkplek af te zetten
 • We maken geregeld gebruik van zeep en desinfectiemiddelen
 • Waar en wanneer mogelijk werken wij vanuit huis
 • We schudden geen handen, maar zijn nog even vriendelijk! 😊
 • We niezen en hoesten in onze elleboogholte
 • Zodra wij symptomen vertonen gaan we in quarantaine en melden wij ons voor een COVID-test

Houd rekening met ons personeel; alleen samen krijgen we corona onder controle

Ondanks al onze voorzorgsmaatregelen heeft Corona helaas ook bij ons enkele collega’s getroffen. Wij wensen hen een voorspoedig herstel en kijken uit naar hun terugkomst op de werkvloer.

Dit betekent dat onze dagelijkse operatie op dit moment én aan de belemmerende gezondheidsregels onderhevig is én door minder collega’s wordt uitgevoerd. Uiteraard zijn we drukdoende ons werkcapaciteit te verbeteren door het aantal collega’s te verhogen en de huidige collega’s efficiënter in te zetten.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk om ook van uw kant bij te dragen aan een veilige werkomgeving van onze monteurs en een meer effectieve en efficiënte inzet van onze collega’s.

Wat we van u verwachten

Hieronder vindt u een overzicht van contactmomenten waarmee we samen een verbeterslag kunnen bewerkstelligen. Wanneer deze in uw organisatie nog beter worden doorgevoerd, geloven wij dat dit een positieve uitwerking zal hebben in het voordeel voor onze beide organisaties: winst in tijd, middelen, milieu en de gezondheid van onze collega’s.

 • Bestel onze producten en diensten tijdig ten gunste van een goede planning (voor u en ons)
 • Vraag onze offertes tijdig aan en accordeer deze evenzo ten gunste van een goede planning (voor u en ons)
 • Formuleer uw vragen zo helder mogelijk en lever de bijbehorende gegevens zo compleet mogelijk aan
 • Informeer ons tijdig wanneer u niet kunt voldoen aan de gemaakte afspraken om zo samen tot een oplossing te komen
 • Bereid de situatie ter plaatste goed voor zodat onze monteurs efficiënt en veilig hun werk kunnen doen en de toegangsoplossing(en) snel weer in gebruik genomen kan worden. Lees hiervoor de toegezonden stukken aangaande uw project(en)
 • Indien u ideeën heeft die onze samenwerking en/of dienstverlening kunnen helpen, dan zijn wij meer dan benieuwd en gaan we graag in gesprek
 • Indien er zaken onduidelijk zijn - zoals wie, waarvoor te bereiken en hoe - schroom dan niet om dit aan te geven. Wij zijn u graag van dienst!

Tot slot

Ondanks deze zeer moeilijke periode voor iedereen, behouden wij een geweldige teamspirit en zijn al onze mensen toegewijd om ook onder deze onzekere omstandigheden de best mogelijke service te blijven leveren.

Nogmaals: aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

 

Met vriendelijke groet en blijf gezond,

#TeamRecord

“Samen dragen wij bij aan de toegankelijkheid van vandaag en morgen!”

Ga terug
Loading...