nl

Nieuws – 1-9-2020 | record Automatische Deuren Nederland heeft nieuwe eigenaar

Met trots kunnen wij mededelen dat record Automatische Deuren (team NL met 220 medewerkers) onderdeel is geworden van de FAAC Group. Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli is in 1965 opgericht in Italië. De financieel gezonde FAAC Group omvat momenteel 32 bedrijven in 24 landen, 18 fabrieken in 15 landen en 3 business units.

Andrea Marcellan (CEO van de FAAC Group in Italië) en Ezechiele Galloni (CFO van de FAAC Group in Italië), onderbouwen de aankoop als volgt:

Wat verandert er voor u als klant?

Wij blijven minimaal de komende 5 jaar exclusieve leverancier van record producten en record onderdelen in Nederland. Tevens garanderen wij service en onderhoud gedurende de productlevenscyclus van 10 jaar voor de geleverde oplossingen.

Ons productportfolio zal in de tussentijd worden verrijkt met de oplossingen die de FAAC Group biedt. De FAAC Group heeft direct toegang tot de R&D-afdeling van record en hierdoor wordt voor u het beste uit beide werelden samengebracht met als resultaat: een sterk productportfolio inclusief kwalitatieve service- en onderhoudsdienstverlening.

De wereld van morgen en onze rol daarin

In de wereld van vandaag en morgen zijn toegangsoplossingen niet weg te denken. Door slimme en innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen en mee te denken met onze partners, zorgen wij voor totaaloplossingen op het gebied van service in de vorm van toegankelijkheid, veiligheid, duurzaamheid, gebruiksgemak en kwaliteit.

Wij continueren onze focus op duurzame samenwerkingen door voortdurende kwaliteitsverbetering en advies vanuit onze rol als toegangsspecialist om bij te dragen aan de toegankelijkheid van vandaag en morgen.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan staan wij u natuurlijk graag te woord.

 

Namens Team NL

Rob Koch (Algemeen Directeur), Patrick van Zon (Manager Sales), Herman Bosch (Manager Operations), Pim Jonker (Manager Service en Onderhoud) en Shanna Mucha (Manager HR)

Ga terug
Loading...