nl

Nieuws – 18-5-2020 | Rutte vroeg om crowd management... Ons antwoord? record FlowControl!

Als specialist in toegangsoplossingen kunnen wij geen mondkapjes  of beademingsapparaten produceren, maar wij zijn vastbesloten om – vooral nu met de huidige beperkende gezondheidsmaatregelen – een extra bijdrage te leveren aan het toegangsgemak.

Met gepaste trots kan ik melden dat wat enkele weken geleden nog maar een idee was, nu een effectieve en kostenbesparende oplossing is.

Ons team is de enige die een nauwkeurige Time-of-flight-camera, duidelijke signalering én het openen en sluiten van de deuren combineert tot één unieke oplossing waarmee het maximale aantal bezoekers per ruimte automatisch gereguleerd wordt: de record FlowControl.  

De record FlowControl is een volledig geïntegreerde stand-alone oplossing waarmee je handmatig het maximaal toegelaten aantal bezoekers per ruimte in kan stellen. De ToF-camera - een camerasysteem dat naast lengte en breedte ook diepte waarneemt - houdt het aantal bezoekers bij. Zodra het vooraf gedefinieerde max. aantal bezoekers is bereikt, sluiten de deuren en lichten de led-strips rood op. De deuren blijven dicht voor bezoekers aan de buitenzijde. Zodra er personen de ruimte verlaten, lichten de leds weer groen op en is de ruimte weer toegankelijk. Op deze manier is de inzet van een beveiliger, gastheer of dame of een andere dure of onpraktische vorm van bezoekersregulering overbodig.

Voor wie?

Onze oplossing is gericht op alle winkeliers en openbare gebouwen, waar ‘social distancing’ - oftewel de anderhalve-meter-regel - een prioriteit is. In de laatste toespraak van Mark Rutte en in de communicatie van de rijksoverheid is er aangegeven dat er versoepelingen zijn doorgevoerd en we meer versoepeling mogen verwachten.  Vanaf 1 juni mogen bioscopen, restaurants, cafés, theaters en andere culturele instellingen weer bezoekers ontvangen tot een maximum van 30 personen (incl. personeel) met behoud van de 1,5 meter afstand. Vanaf 1 juli mogen ook de campings en vakantieparken de deuren openen. Als het virus onder controle blijft, kunnen per 1 juli de gemeenschappelijke wc’s en douches op de campings en vakantieparken weer open. De verwachting is dat het maximum aantal bezoekers kan worden uitgebreid naar 100 personen voor bioscopen, restaurants, cafés en culturele instellingen. Dit geldt dan ook voor georganiseerde samenkomsten zoals in kerken, trouwzalen en uitvaartcentra. Met de record FlowControl is dit slechts een simpele handeling op het bedieningspaneel.

De voordelen:

  • Automatische stop van de ingaande personenstroom zodra het vooraf gedefinieerde maximum bereikt is (dit heeft geen invloed op de vlucht-richting)
  • Een verkeerslicht of bord verhindert niet dat mensen naar binnen gaan, de record FlowControl doet dat wel
  • Kan in elk deursysteem worden geïntegreerd, niet enkel recorddeuren
  • Handmatig in te stellen (knop +/-) en intuïtief in gebruik
  • Heldere signalering middels de led-strips, IP65 uitgevoerd en vandaalbestendig (Geen onhandige verkeerslichten of borden die onnodige ruimte innemen)
  • Het koppelen van meerdere deuren binnen één ruimte of gebouw is mogelijk
  • Slechts 2 tot 4 uur montagetijd

Binnen enkele dagen terugverdiend!

Staat er nu bij u een medewerker of beveiliger voor de deur om het maximaal aantal bezoekers te reguleren; of behoort u tot de groep die binnenkort weer open mag en overweegt u hetzelfde te doen? De record FlowControl is in slechts een dagdeel geïnstalleerd en binnen enkele dagen terugverdiend.

Er is al veel vraag naar de record FlowControl. Ons advies? Geef uw order tijdig door en laat uw deuren zorgen voor uw crowd management.

Wenst u meer informatie over de record FlowControl of wilt u direct een order plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.


Patrick van Zon 

Manager Sales

www.recordbv.nl

 

 

record FlowControl
record FlowControl

De record FlowControl is een ‘Social Distancing’ oplossing voor alle type gebouwen. Het systeem reguleert effectief het aantal personen binnen een ruimte of gebouw. Bij het bereiken van de vooraf gedefinieerde limiet sluiten de deuren en lichten de led-strips rood op. De deuren blijven dicht voor bezoekers aan de buitenzijde. Zodra er personen de ruimte verlaten, lichten de leds groen op en is de ruimte weer toegankelijk. Dit maakt een geautomatiseerde regulering van de personenstroom, ook wel bekend als People Flow of Crowd Management, ook voor uw gebouw mogelijk.

Ga terug
Loading...