nl

Nieuws – 4-5-2020 | Hoe zorg ik voor een maximaal aantal bezoekers in mijn pand? Met de record FlowControl!

In deze nieuwe realiteit met alle beperkende gezondheidsmaatregelen die er getroffen worden, zoekt men wereldwijd naar oplossingen. We zien hiervan mooie voorbeelden voorbijkomen zoals kinderen die druk in de weer zijn met hun 3D-printers om mondkap-clipjes te fabriceren en winkelmedewerkers die hun klanten bij de entree verwelkomen om te zorgen voor een gedoseerde bezoekersstroom.   

Als specialist in toegangsoplossingen hebben wij gezocht hoe wij - in deze hedendaagse anderhalve meter maatschappij - kunnen bijdragen aan meer toegangsgemak. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe record-oplossing die zeer binnenkort* wereldwijd beschikbaar wordt: de record FlowControl. 

*Edit: Sinds 13-5-2020 beschikbaar in Nederland, zie: record FlowControl productpagina.

Wat is het en hoe werkt het? 

De record FlowControl is een 'social distancing' oplossing voor alle type gebouwen en toepasbaar op bijna alle type deurautomaten. Het systeem telt effectief alle personen die naar binnen of naar buiten gaan. Bij het bereiken van de vooraf gedefinieerde limiet wordt de entree voor binnengaande personen automatisch gedeactiveerd. De deuren blijven dicht voor bezoekers aan de buitenzijde en de duidelijke led-panelen lichten rood op. Vanaf het moment dat er personen de ruimte verlaten, veranderen de led-panelen naar groen en zal het systeem bezoekers tot het maximale aantal toelaten. Dit maakt een geautomatiseerde en actieve controle en beperking van de personenstroom, ook wel bekend als PeopleFlow, ook voor uw gebouw mogelijk.  

Heeft u een situatie waar u dit wenst toe te passen? Neem vooral contact met ons op!  

record FlowControl
record FlowControl

De record FlowControl is een ‘Social Distancing’ oplossing voor alle type gebouwen. Het systeem reguleert effectief het aantal personen binnen een ruimte of gebouw. Bij het bereiken van de vooraf gedefinieerde limiet sluiten de deuren en lichten de led-strips rood op. De deuren blijven dicht voor bezoekers aan de buitenzijde. Zodra er personen de ruimte verlaten, lichten de leds groen op en is de ruimte weer toegankelijk. Dit maakt een geautomatiseerde regulering van de personenstroom, ook wel bekend als People Flow of Crowd Management, ook voor uw gebouw mogelijk.

Ga terug
Loading...