nl

Nieuws – 17-3-2020 | COVID-19 update

Beste klant,

In een tijd waarin de wereld de gevolgen van de snelle verspreiding van COVID-19 bestrijdt, willen wij u informeren hoe wij onze leveringen en diensten zo goed mogelijk veiligstellen en welke voorzorgsmaatregelen wij hebben genomen en zullen blijven nemen om de gezondheid en welzijn van uw en onze mensen te beschermen. record neemt de situatie uiterst serieus en wij volgen alle maatregelen die worden aanbevolen door de autoriteiten.

Hoe we verspreiding van het virus tegengaan? 

Om de verdere verspreiding van COVID-19 te helpen voorkomen, werken onze mensen waar mogelijk vanuit huis. Onze commerciële medewerkers blijven al onze klanten ondersteunen via telefoon, Skype of andere digitale communicatiemiddelen. Klantbezoeken worden verminderd en onze showrooms zijn alleen geopend op afspraak. Alle evenementen zijn geannuleerd en veruit de meeste interne vergaderingen vinden plaats via telefoon, Skype of andere digitale communicatiemiddelen.

Wat is de invloed op het productieproces?

Omdat wij de meeste van onze producten zelf vervaardigen, hebben wij een goed zicht op het gehele proces. Om de continuïteit van onze productie te beschermen, mag niemand onze productiefaciliteiten betreden, behalve de mensen die nodig zijn om het kernproces uit te voeren. Samen met onze toeleveranciers hebben wij in een vroeg stadium van de COVID-19-uitbraak al voorzorgsmaatregelen genomen. Daarom bedient onze productie al onze klanten momenteel nog steeds volgens schema. Tot dusver wordt onze productie niet beïnvloed door COVID-19.

Wat is de invloed op de levering?

De situatie verandert voortdurend en daarom kunnen leveringen worden beïnvloed als gevolg van lokale of internationale (grens-)beperkingen en verdere voorzorgsmaatregelen om de gezondheid en het welzijn van onze mensen te beschermen. Klanten kunnen hun toekomstige leveringen positief beïnvloeden door bijvoorbeeld de beslistermijn te verkorten ten gunste van een goede planning. 

Ondanks deze zeer moeilijke periode voor iedereen, behouden wij een geweldige teamspirit en zijn al onze mensen toegewijd om ook onder deze onzekere omstandigheden de best mogelijke service te blijven leveren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.


Met vriendelijke groet en blijf gezond,

record Automatische Deuren

Ga terug
Loading...