nl

Nieuws – 16-3-2020 | Bereikbaarheid tijdens de Coronavirus periode

record automatische deuren volgt de ontwikkelingen ten aanzien van het zogenaamde Covid-19/Coronavirus op de voet. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én onze relaties heeft een hoge prioriteit.

Uiteraard volgen wij nauw de richtlijnen en actuele berichtgeving van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu(RIVM).

Met deze richtlijnen en adviezen in achtneming, blijven wij in de periode van 16 maart t/m 6 april (weeknummers 12, 13 en 14) [edit op 31-3-2020: periode verlengd t/m 28 april en dus t/m weeknummer 18] voor u bereikbaar. Mogelijk is onze bereikbaarheid en serviceverlening anders dan u van ons gewend bent, hiervoor vragen wij uw begrip.

Onze serviceafdeling blijft bereikbaar op nummer +31 (0) 26 339 9799. Eventuele vragen kunt u ook sturen via ons contactformulier of onze e-mailadressen.

Graag informeren wij u ook over hoe wij onze leveringen en diensten zo goed mogelijk veiligstellen en welke voorzorgsmaatregelen wij hebben genomen en zullen blijven nemen om de gezondheid en welzijn van uw en onze mensen te beschermen. Deze informatie kunt u hier terugvinden.

Wij helpen u graag verder.

Ga terug
Loading...