record automatische Türsysteme nl

Nieuws – 1-7-2019 | record website in een nieuw jasje

Met trots presenteren we onze vernieuwde website! Geheel vernieuwd, fris en overzichtelijk. Met de verbeterde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken informatie én inspiratie.

record

Binnen de record groep werd record altijd al met een kleine r geschreven. Dit wordt, conform onze wereldwijde huisstijl, in al onze communicatie uitgerold en nu dus ook voor onze website.

Mediabibliotheek

In onze mediabibliotheek vindt u tekeningen, BIM-bestanden, brochures, certificaten en meer… Onze tip: maak een account aan en er zal een wereld voor u open gaan!

my.record

Een handige manier om informatie te bundelen en bijvoorbeeld als één PDF op te slaan, of juist alles te delen middels één link. Klik hier voor de handleiding.

Referenties 

Speciaal voor u ter inspiratie: een greep uit onze referenties waarin wij met trots onze projecten en samenwerkingen belichten. Wilt u ook uw record-project in het zonnetje zetten? Neem dan contact op met onze marketingafdeling!

Tot slot

Mocht u vragen of opmerkingen hebben aangaande onze website of onze diensten in het algemeen; neem gerust contact met ons op.

Ga terug
Loading...