record automatische Türsysteme nl

Nieuwe ontwikkelingen, producten & projecten

Lees hier het laatste nieuws op het gebied van automatische deuren & poorten zoals nieuw ontwikkelde producten, trends, lopende en opgeleverde projecten...

17-12-2019 | Fijne feestdagen & een gelukkig 2020!

Op de drempel van 2020 danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Wij wensen u goede kerstdagen en een gelukkig, gezond en succesvol nieuwjaar!

Tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar
16-12-2019 | Tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar

In de periode van 23 december t/m 3 januari (weeknummers 52 en 1) zijn wij wegens de feestdagen gesloten. Onze serviceafdeling blijft uiteraard wel bereikbaar op nummer: +31 (0) 26 339 9799. 

record website in een nieuw jasje!
1-7-2019 | record website in een nieuw jasje

Met trots presenteren we onze vernieuwde website! Geheel vernieuwd, fris en overzichtelijk. Met de verbeterde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken informatie én inspiratie.

Nieuwe bussen Record Automatische Deuren in een nieuw jasje
22-5-2019 | record bussen in een nieuw jasje!

We zien ze steeds meer in ons straatbeeld, de busjes van Record. Wie er in rijden? Onze installatie-, service- en onderhoudsmonteurs, die overal in het land prachtige toegangsoplossingen installeren en onderhouden. 

Automatische tochtsluis, schuifdeuren
15-5-2019 | Stormvaste automatische deuren / tochtsluis voor bedrijfspand direct aan het strand

De IJB Groep heeft inmiddels al geruime tijd intrek genomen in het nieuwe hoofdkantoor direct aan het IJsselmeer. De prachtige ligging aan het IJsselmeer is voor de medewerkers een bron van inspiratie. Ook refereert de locatie aan de herkomst van de IJB Groep, met de IJ van IJB die voor IJsselmeer staat. Uiteraard spelen logistieke voordelen eveneens een grote rol: productie en hoofdkantoor zijn nu gevestigd op 1 locatie.

nieuws agta record verkoopt meerderheidsbelang
6-3-2019 | Persbericht: Intentie verkoop agta record

Beste relatie,

Zoals u wellicht al vanuit de media heeft vernomen, hebben de grootaandeelhouders van agta record de intentie uitgesproken hun aandelen te verkopen en daarmee de controle over de onderneming aan ASSA ABLOY over te dragen

Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!
20-12-2018 | Fijne feestdagen & een gelukkig 2019!

"Op de drempel van het nieuwe jaar
danken wij u hartelijk
voor het in ons gestelde vertrouwen
en het prettige contact. 
Wij wensen u sfeervolle feestdagen
en een gelukkig, zorgeloos, succesvol
maar vooral ook gezond nieuwjaar!"

#teamrecord

 

Tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar
10-12-2018 | Tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar

In de periode van 24 december t/m 4 januari (weeknummers 52 en 1) zijn wij wegens de feestdagen gesloten. Onze serviceafdeling blijft uiteraard wel bereikbaar op nummer: +31 (0) 26 339 9799. Eventuele vragen kunt u sturen via ons contactformulieren of onze e-mailadressen. Na onze bedrijfssluiting zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij wensen u alvast Fijne Feestdagen!

- Team Record

Aard-Jan vindt het mooi dat de inbraakwerende toegangsdeuren al meer dan een miljoen keer probleemloos open en dicht zijn gegaan.
27-10-2018 | Nieuwe deuren na inbraak voor Kwaliteitsslagerij Zweistra

Na de laatste inbraak bij Zweistra was de maat vol en werd besloten om over te gaan tot aanschaf van nieuwe toegangsdeuren. Met een winkelentree die volledig ontzet was en de politie nog over de vloer pleegde Andries Zweistra 1 telefoontje om dat te regelen. Het telefoontje was gericht aan Record Automatische Deuren, de Zwitserse internationale specialist in toegangstechniek, met de vraag: “Kunnen jullie ‘effe snel' inbraakwerende deuren regelen?”

Anno 2018 zwaait Aard-Jan de scepter over de winkel aan het Maertensplein. 'Ik ben er toentertijd niet heel nauw bij betrokken geweest, want ik werkte hier toen net', vertelt hij. 'Mijn broer Andries heeft dat toen allemaal geregeld. Maar ik zie de deuren nu inmiddels al jaren perfect functioneren. Onlangs werd er een onderhoudsbeurt aan de deuren uitgevoerd. De monteur kon precies uitlezen hoe vaak ze inmiddels open en dicht zijn gegaan. Toen ik hoorde dat ze al dik een miljoen keer heen en weer geschoven zijn viel mijn mond wel even open. We hebben namelijk nog nooit een storing gehad. Eén keer eerder hebben we er iemand bijgehad om te kijken of de sensor iets anders afgesteld kon worden. De toonbank is eigenlijk een beetje onhandig geplaatst ten opzichte van de deur. Het pinapparaat zit daar ook precies op het hoekje dus als de klanten té snel wegliepen was de deur nog niet open. Dat is nu wat strakker afgesteld.'

Bert en Abbe Plijnaar voor de entree van Starlodge, slechts 600 meter ten oosten van Hotel Mitland gelegen aan de Biltsestraatweg.
25-8-2018 | Kwaliteit voorop bij Hotel Mitland

De Groenekanse Bert Plijnaar werkt al 40 jaar in harmonie samen met zijn 3 broers. Het succesvolle kwartet bouwde het indrukwekkende Hotel Mitland aan de Ariënslaan in Utrecht op vanaf de grond . Het begon 3 generaties terug met een theehuis, toen volgden tennisbanen, bowlingbanen en nu staat er een 135 kamers tellend hotel met 11 vergaderzalen, restaurant en brasserie. En met een fitnessruimte, zwembad, sauna en Turks bad weet het zich goed te onderscheiden van overige hotels in Utrecht.

Bert weet het ene na het andere historische jaartal moeiteloos uit zijn mouw te schudden: 'De eerste grote verbouwing die we realiseerden was in 1973 toen we achter de tennisbanen de bowlingbanen realiseerden. In 1978 kwam daar het restaurant bij en 8 jaar later bouwden we het eerste deel van het hotel met 44 kamers en een aantal vergaderzaaltjes. In die tijd plaatsen we ook de eerste automatische schuifdeur. Toen we in 1994 het hotel opnieuw gingen uitbreiden hebben we bewust voor nieuwe deuren van Record gekozen. Daar hebben we nooit spijt van gehad. Het onderhoud wordt altijd netjes uitgevoerd, we staan nooit voor verrassingen en ze werken altijd. Dat was daarvoor wel anders. Toen we in 2000 afscheid namen van de laatste tennisbanen voor de nieuwe hotelvleugel met luxe kamers, suites en extra vergaderruimtes kozen we vanwege de kwaliteit opnieuw voor deuren van Record.'

Wim, Riet, Eelco en Willem voor de enorme designdeuren van hun Landwaart Culinair.
28-7-2018 | Kwaliteitsdeuren voor Landwaart Culinair

Het is nog geen jaar geleden dat Landwaart groente en fruit de ommezwaai maakte naar Landwaart Culinair. De winkel aan het Maertensplein in Maartensdijk ging 4 weken dicht voor een grote verbouwing waarbij het winkeloppervlak meer dan verdubbeld werd. Dat er deuren van Record in zouden komen was van het begin af aan een uitgemaakte zaak.

Bij Landwaart Culinair zijn meer dan 30 mensen dagelijks bezig om de hoge kwaliteitsnorm die ze zichzelf hebben opgelegd, waar te maken. 'Wij staan voor kwaliteitsproducten', vertelt Willem Landwaart, 'maar om dat te bereiken werken we ook graag met de beste materialen'. 'Dat zie je terug in de keukenapparatuur, ovens, kleding, de inrichting van de zaak en zelfs in kleine details zoals de prijskaartjes. Voor de verbouwing hebben we een coördinator in de arm genomen die ervoor zorgde dat alles vlot zou verlopen, maar ook budgetten in de gaten hield. Wij hebben van tevoren aangegeven graag met lokale bedrijven te willen werken. Record Automatische Deuren is er daar een van.'

Joop en Jannie van Rossum voor de entree van de drogisterij aan het Maertensplein.
30-6-2018 | Al twee decennia deuren van Record bij de drogist

Drogisterij van Rossum is al meer dan 20 jaar gevestigd op het Maertensplein. Joop en Jannie van Rossum namen de drogisterij van Joop's vader over, anno 1996 was de onderneming nog gevestigd op de Dorpsweg in Maartensdijk. Vanaf het begin was Joop betrokken bij de ontwikkeling van het Maertensplein.

Joop: 'Vanuit de winkeliersvereniging hebben we aardig mee kunnen sturen in de bouwplannen voor het nieuwe plein. Het oude winkelcentrum(pje) Marijkehof moest plat om plaats te maken voor het zorgcentrum. We hadden nauw contact met de aannemer en hebben het project gezamenlijk ontwikkeld. Voor de winkeliers die als eerste van de Marijkehof naar het Maertensplein gingen was het spannend of alles wel op tijd klaar zou zijn. In plaats van een ingecalculeerde 3 weken hadden we dat jaar 3 maanden dikke vorst waardoor de aannemer echt alle zeilen bij moest zetten om op tijd op te kunnen leveren.'

29-5-2018 | Record Automatische Deuren sponsort Veteranen Search Team

Vandaag overhandigde de directeur van Record Automatische Deuren BV (onder meer in Maartensdijk gevestigd) de sleutels van een volledig door het bedrijf gesponsorde transportbus aan de voorzitter van de stichting Veteranen Search Team. 

Het Veteranen Search Team is een vrijwilligers initiatief van enkele defensie veteranen, die samen met veteranen uit diverse andere hulpdiensten (zoals politie en ambulance personeel) spontaan hun hulp en expertise hebben aangeboden bij diverse recente vermissingen en aanverwante zoektochten. Het initiatief is in de afgelopen maanden van gewaardeerde toegevoegde waarde gebleken voor diverse overheidsdiensten bij een vermissing. Inmiddels is het team al diverse malen gevraagd om mee te helpen en werd het nodig om de doorgaans met eigen of openbaar vervoer reizende vrijwilligers te ondersteunen met een eigen bus bij dergelijke acties.

Anne Hans Visscher bij de nieuwe entree van de fitnessruimte.
19-5-2018 | Blij met deuren van Record

Nieuwe automatische entree voor Fysio Fitness Visscher - Fysio Fitness Visscher is sinds 1991 gevestigd aan de Ruigenhoeksedijk in Groenekan. Fysiotherapie en fitness wordt daar succesvol gecombineerd in de volledig gerestaureerde en gemoderniseerde boerderij. Na het 25-jarig jubileum werd het hoog tijd om de entree te vervangen.
Anne Hans Visscher vertelt dat de oude houten kozijnen waar de deuren nog voorzien waren van deurdrangers niet alleen in slechte staat verkeerden, maar ook niet meer aan de moderne toegangseisen voldeden. 'Toevallig traint de directeur van Record Automatische Deuren hier al geruime tijd en sinds er een vierde vestiging in Maartensdijk is zien we hier ook steeds meer medewerkers. De directeur riep jaren geleden al dat een automatische deur een verademing zou zijn. Over kosten daarvan spraken we gek genoeg niet, maar ik dacht dat het heel duur was. Toen we vorig jaar echt dringend moesten vervangen heb ik de kosten vergeleken. Tot mijn verbazing lag dat niet ver uit elkaar en qua onderhoud ben ik met de huidige oplossing zelfs goedkoper uit.’

Bron: Instragram-account Annouk van der Weijden
28-1-2018 | Annouk opent eigenhandig de deuren naar haar eerste NK-goud

Van der Weijden, mede gesponsord door Record,  draait een zeer goed seizoen. Ze plaatste zich kort geleden al als Nederlands kampioen Massastart én op de 5.000 meter voor de Olympische Spelen in Pyeongchang. In 2016 won ze al zilver op de NK, maar dit jaar gaat ze voor niets minder dan het beste: haar eerste goud op de NK!

Record Automatische Deuren wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
21-12-2017 | Fijne feestdagen & een gelukkig 2018!

Wij
wensen U
sfeervolle feestdagen
en een gelukkig, zorgeloos,
succesvol maar vooral ook gezond 2018.
Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij U
hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact.
Komend jaar gaan wij wederom vol enthousiasme voor de beste service,
de beste oplossingen en de beste relaties. Ook in 2018 doorbreken wij alle records!

Samen met U!

Record Automatische Deuren Nieuws
15-11-2017 | Juridische Fusie Record Automatische Deuren B.V.

Geachte relatie,

Wij informeren u graag over de ontwikkeling binnen ons bedrijf. Omwille van transparantie, efficiency en eenduidigheid hebben wij besloten om Record Toegangstechniek B.V. en H. van Nelfen Deurtechniek
B.V. middels een juridische fusie in Record Automatische Deuren B.V. op te laten gaan. 

Hiervoor hebben wij deze zomer een verzoek tot juridische fusie gedaan bij de Belastingdienst. Deze is deze maand goedgekeurd en is met terugwerkende kracht per 1 januari 2017 van toepassing.

Koning Willem-Alexander heropent Huis der Provincie
27-9-2017 | Koning Willem-Alexander heropent Huis der Provincie

Een royale entree met een doorgangsbreedte van 3.000 mm en een doorgangshoogte van 3.400 mm. Door de toepassing van de krachtige Record STA 22 schuifdeurautomaat, een deur-ondergeleiding met inbraakwerende en isolerende eigenschappen, een geïntegreerde meerpuntsvergrendeling (MPV) en ranke profielen is een uiterst effectieve en tevens elegante toegangsoplossing gecreëerd.

automatische deur voorbeeld
12-9-2017 | Toegangsoplossingen bekijken in Virtual Reality...

"Hoe komt het er dan uit te zien?" en "Zijn er voorbeelden van deze toegangsoplossingen?". Twee voorbeelden van vragen die vaak ontstaan tijdens de inventarisatiefase in het ontwerp-, bouw- of verbouwingstraject. Dit wordt ook wel de zogenaamde #visualisatiebehoefte genoemd. Onze relaties willen immers naast de functionele eigenschappen ook op visueel gebied naar een perfect eindresultaat toe werken.

Automatische deuren voor restaurantketen De Beren
8-9-2017 | Restaurant De Beren Arnhem kiest voor Record automatische deuren

Ook voor de kleinste ruimten, entrees en doorgangen heeft Record passende oplossingen in de vorm van automatische deuren en toebehoren. Voor de smalle doorgang naar de keuken van Restaurant De Beren werd dat de ruimtebesparende Record E-FTA 20 enkele automatische vouwdeur.

Automatische vouwdeur voor smalle doorgang naar de keuken van het restaurant
29-8-2017 | Een automatische vouwdeur - dé ideale oplossing voor smalle doorgangen en entrees!

De Record FTA-20 automatische vouwdeur verschaft met zijn twee deurvleugels, die zich in één richting open- en dichtvouwen, de maximale openingsbreedte. Dit bleek de ideale toegangsoplossing te zijn voor de smalle doorgang tussen keuken en restaurant van Visrestaurant Johannes Kok (Harderwijk).

Automatische telescopische schuifdeur entree schip cruiseschip Scylla Oscar Wilde
22-8-2017 | Schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren en telescopische schuifdeuren voor het nieuwe schip van Scylla!

Het nieuwe schip van Scylla, boordevol schuif-, draai- en vouwdeuren van Record, is in de vaart en wat een schoonheid is het geworden! Dit varende vijfsterrenhotel is van alle luxe voorzien, heeft een lengte van 135 meter, een breedte van 11,45 meter en is ingericht in een klassiek Engelse stijl. Het schip biedt met 88 kamers, waaronder vier suites, ruimte voor 176 gasten en 44 bemanningsleden. Naast het hoofdrestaurant is er een bistro, een kapsalon, een fitnessruimte en een spa met massageruimte. Op het bovendek zijn zelfs een golfbaan en een whirlpool te vinden! De suites op de Diamant (bovendek) en Ruby (middendek) Decks hebben zogenaamde 'Franse Balkons' - dit zijn panoramische glazen deuren van vloer tot plafond die u een vrije uitzicht bieden op de prachtige rivier en de oevers.

Transparante glazen pui en automatische schuifdeur met ranke profielen
14-8-2017 | Transparante glazen pui en automatische schuifdeur met ranke profielen

Record heeft een uitnodigende en tegelijkertijd tochtwerende entree - in de vorm van een glazen pui en automatische schuifdeur, inclusief slimme sensoren conform EN 16005 - mogen realiseren voor Mr. Jordaan, een bijzonder hotel aan de gracht in hartje Amsterdam. 

Maatwerk toegangsoplossingen (deuren en deuraandrijvingen) voor architecten
2-8-2017 | Maatwerk- en kwaliteitstoegangsoplossingen voor Zaha Hadid Architects

Het iconische Havenhuis te Antwerpen is een architectonisch kunstwerk, gebouwd boven de reeds bestaande bouwwerk, in de kenmerkende stijl van architectenbureau Zaha Hadid. Het is een prachtige en niet te missen aanvulling van de skyline van deze internationale stad. 

Loading...