nl

Nieuwe ontwikkelingen, producten & projecten

Lees hier het laatste nieuws op het gebied van automatische deuren & poorten zoals nieuw ontwikkelde producten, trends, lopende en opgeleverde projecten...

21-12-2022 | Fijne feestdagen & een gelukkig 2023!
21-12-2022 | Fijne feestdagen & een gelukkig 2023!

De deuren van het jaar 2022 sluiten zich spoedig, maar daar waar de ene deur zich sluit... 

... opent bij een goede sluiswerking automatisch de volgende!

Vanaf maandag 26 december zijn wij wegens de feestdagen één week gesloten. Vanaf maandag 2 januari gaan we het nieuwe jaar weer fris van start!
16-12-2022 | Tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar

Vanaf maandag 26 december zijn wij wegens de feestdagen één week gesloten. Vanaf maandag 2 januari gaan we het nieuwe jaar weer fris van start!

16-6-2022 | Start uitrol nieuwe huisstijl; Onze nieuwe bussen!
16-6-2022 | Start uitrol nieuwe huisstijl; Onze nieuwe bussen!

Vandaag is het dan zover; de presentatie en officiële ingebruikname van onze nieuwe bussen. Ze zijn voorzien van een fris, helder en nieuw design, maar hebben nog steeds een herkenbare uitstraling. Dit is een van de eerste stappen die wij zetten in de uitrol van onze Corporate Identity en huisstijl.

Samen door één deur

Onze wagenparkbeheerder On-Route heeft, zoals ook met eerdere projecten, goed met ons meegedacht. Het ontwerpproces begint namelijk tussen de oren, wordt gevisualiseerd op een digitale scherm en moet uiteindelijk de overstap maken naar de fysieke wereld. Hier komen het gebruik van de bussen, de weersinvloeden op de bussen als ook de keuze en eigenschappen van de toe te passen materialen in beeld. Tijdens het hele proces is er goed samengewerkt tussen onze Marketingcollega’s en de collega’s van On-Route, maar zeker ook met andere afdelingen binnen FAAC Nederland en de internationale FAAC-familie.

Fijn Pinksterweekend!
3-6-2022 | 6 juni (2e) Pinksteren (bedrijfssluiting)

Op maandag 6 juni, 2e Pinksterdag, zijn wij gesloten. Uiteraard blijven we 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor calamiteiten op telefoonnummer 088-8880000. Eventuele vragen kunt u sturen via ons contactformulier (https://www.recordbv.nl/nl/contact) of onze e-mailadressen. Na de bedrijfssluiting nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

7-1-2022 | Onze mailadressen zijn gewijzigd
7-1-2022 | Onze mailadressen zijn gewijzigd

Allereerst wensen wij u een succesvol en vooral gelukkig en gezond nieuwjaar!

Onze e-mailadressen zijn veranderd van @recordbv.nl naar @faactechnologies.com.
Wij blijven de exclusieve leverancier van RECORD automatische deuren in Nederland, dus onze producten, onze mensen en onze service blijven hetzelfde, we hebben alleen een nieuw e-mailadres.

Dank FAAC Automatische Deuren Monteurs Teamleiders
22-12-2021 | Een bedankje...

Onze tijd met elkaar is goud waard. Uiteraard genieten wij tijdens het werk op de werkvloer en op het veld als collega’s van elkaar, maar binnen onze organisatiecultuur is het gewoon om ook periodiek het dagelijkse werk te onderbreken voor functionele meetings en zeker ook sociale aangelegenheden. Onze monteurs houden bijvoorbeeld in het kader van veiligheid en effectiviteit regelmatig meetings. Aangesloten op of op andere momenten houden we ook de sociale borrels en feestelijke afsluitingen, maar vanwege de aangescherpt maatregelen is een gezellig samenzijn – in de vorm van het traditionele kerstfeest - op dit moment helaas niet op zijn plaats.

We zijn daarom ook trots op de vindingrijkheid van onze monteurs en hun teamleiders, maar niet verrast! Zij zijn immers de toppers die dagelijks enkel en alleen in oplossingen denken om alle automatische deuren in Nederland te installeren en in topvorm te houden.  

5-11-2021 | Nieuw in de familie: Flowmotion ® - de revolutie in toegangscontrole
5-11-2021 | Nieuw in de familie: Flowmotion ® - de revolutie in toegangscontrole

In een eerdere post op onze LinkedIn-pagina vertelden we al hoe fijn het is - nu we toegetreden zijn tot de FAAC familie - dat alle knappe koppen bij elkaar komen om te werken aan het realiseren van Mooie oplossingen.

En ja, Mooie met de hoofdletter M, want de volgende lijn is op een totaal nieuwe manier ontwikkeld.

FAAC Automatische Deuren helpt Limburg met opruimen na overstromingen
13-8-2021 | Opruimactie Limburg

Onze collega Nick van Laanen is een prachtig initiatief gestart, welke wij graag steunen.

Het zal vast niemand ontgaan zijn, de Watersnood in Zuid-Limburg. Nog altijd ervaren de bewoners de gevolgen van de overstromingen. Zij zijn dan ook hard bezig met de wederopbouw van hun woning en/of onderneming. Een helpende hand hierbij is dan ook zeer welkom.
Nick bedacht zich geen moment en wilde graag zijn steentje bijdragen door gemeentes te helpen met het opruimen van de ravage. Na wat eerdere ervaringen heeft hij het enthousiasme weten te wekken bij een aantal collega’s. Dit bracht hem op het idee om het wat grootser aan te pakken, want wie weet zijn er nog wel meer collega’s geïnteresseerd om te helpen!

24-6-2021 | Nieuwe bankgegevens FAAC Automatische Deuren
24-6-2021 | Nieuwe bankgegevens FAAC Automatische Deuren

Beste relatie,

Hierbij informeren wij u over onze nieuwe bankgegevens en verzoeken u vriendelijk deze direct in uw administratie aan te (laten) passen. Wij zijn namelijk van Rabobank naar BNP Paribas overgestapt.

Indien u gebruik maakt van onze G-rekening bij onderaanneming willen wij - in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid - u hier extra op attenderen.

Onze oude Rabobankgegevens kunnen daarom vervangen worden door de actuele gegevens hieronder:

FAAC Automatische Deuren Beroepenmarkt Utrecht Overvecht Stichting Durf Te Dromen Loopbaan carrière kansen deuren openen
18-6-2021 | FAAC Automatische Deuren zet zich in bij beroepenmarktdag voor jongeren in Utrecht

Van verlegen blikken tot vragen uit een onverwachte invalshoek en zelfs ware vragenvuren; de jongens en meisjes zetten de organisatoren en de vrijwilligers flink aan het werk. Opening doors to the Future.

Niets missen? Volg ons op onze nieuwe LinkedIn-pagina!
14-4-2021 | Niets missen? Volg ons op onze nieuwe LinkedIn-pagina

Door de anderhalvemetersamenleving hebben we minder contact, houden we afstand en is handen geven uit den boze, maar we maken er toch het beste van. We maken contact via de website, de telefoon, Teams en gaan nog steeds, uiteraard rekening houdende met alle veilighheidsvoorschriften, op bezoek bij onze klanten.

Hamid, Youssef en Vincent druk met maatwerk voor de installatie van de automatische schuifdeuren
22-2-2021 | Hoe een berichtje via info@recordbv.nl leidde tot een mooie automatische deur

Bij de uitvoer of planning van een bouw- of verbouwproject of het gewoonweg willen automatiseren van de bestaande deuren geeft een deel van onze klanten aan de behoefte te hebben aan een specialist bij hun op locatie om hen van advies te voorzien betreffende de beste automatische deuren.

In beeld de heer Maijenburg met een prachtige glimlach en zijn nieuwe automatische deur alsook een impressie van de ruimte, de before-&-after, de opname op locatie en onze monteurs Hamid, Youssef en Vincent in actie.

15-2-2021 | Koning Winter vs onze monteur Klaas Winters
15-2-2021 | Koning Winter vs onze monteur Klaas Winters

Voor onze interne nieuwsbrief kregen wij van onze collega Klaas een mooie inzending, die we graag met jullie delen. Prachtig om te zien hoe onze collega's genieten van een uitdaging!

FAAC Automatische Deuren (Voorheen Record Automatische Deuren)
8-2-2021 | Houd uw entree schoon, sneeuw- en ijsvrij

Nederland is eindelijk weer eens bedekt met een prachtig pak sneeuw. Dit resulteert sinds dit weekend in veel schatergelach, inpepermomenten, mooie sneeuwpoppen, snowface challenges, glij- en valpartijen en prachtige foto’s en video’s! Elke helling is sinds dit weekend omgebouwd tot een sleebaan en de chocomelk en slagroom was hier en daar zelfs uitverkocht. Kortom: plezier voor jong en oud!

FAAC Automatische Deuren (Voorheen Record Automatische Deuren) wenst u fijne feestdagen & een gelukkig 2021!
17-12-2020 | Fijne feestdagen & een gelukkig 2021!

2020 was voor iedereen een jaar vol verandering. Afgelopen jaar was ook een jaar waarin wij als team afscheid namen van ons oude moederbedrijf Record en welkom werden geheten door onze nieuwe collega’s van FAAC.

8-12-2020 | Tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar
8-12-2020 | Tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar

In de periode van 25 december t/m 3 januari zijn wij wegens de feestdagen gesloten. Onze serviceafdeling blijft uiteraard wel bereikbaar op nummer: +31 (0) 26 339 9799.

1-12-2020 | Update legal transitie Record naar FAAC: Questions & Answers
1-12-2020 | Update legal transitie Record naar FAAC: Questions & Answers

Naar aanleiding van onze communicatie d.d. 16 november 2020 over de transitie van Record naar FAAC, zijn er verschillende vragen gesteld via vragen.over.faac@recordbv.nl. Op deze pagina leest u de gestelde vragen en onze antwoorden. Deze pagina houden wij continu up-to-date met de actuele ontwikkelingen inzake de transitie naar FAAC. 

Tevens willen wij u extra verwijzen naar de informatie die op onze website staat: Klik hier voor het nieuwsbericht.

Bedankt voor uw vragen en meldingen. Hiermee kunnen wij samen de transitie nog beter vormgeven! 
 

30-11-2020  | Twee onafhankelijke FAAC-organisaties in Nederland; Wie doet wat
30-11-2020 | Twee onafhankelijke FAAC-organisaties in Nederland; Wie doet wat

In een eerder bericht hebben wij u mogen melden dat op 1 september jl. FAAC S.p.A. delen van de Europese activiteiten van ASSA ABLOY heeft overgenomen. Hieronder valt ook de Nederlandse organisatie Record Automatische Deuren, die nu onderdeel uitmaakt van de FAAC Group.

16-11-2020 | Record is FAAC geworden
16-11-2020 | Record is FAAC geworden

In navolging op het bericht aangaande onze nieuwe naam, kunnen wij met trots mededelen dat wij vanaf 16 november 2020 verder gaan onder onze nieuwe naam: FAAC Automatische Deuren B.V.

Met uitzondering van onze organisatienaam verandert er voor onze relaties en klanten niets, aangezien alle rechten en plichten van Record Automatische Deuren B.V. worden overgenomen. Onze bezoek- en mailadressen, KvK-, BTW- en bankrekeningnummers blijven voor nu ongewijzigd. Een verzoek aan u om in de administratie onze bedrijfsnaam bij te werken.

22-9-2020 | Corona - richtlijnen werk en omgang personeel
22-9-2020 | Corona - richtlijnen werk en omgang personeel

Beste relatie,

Bij record doen we er alles aan om al onze relaties effectief en efficiënt van dienst te blijven zijn. Van de eindgebruikers van onze toegangsoplossingen tot de bouwbedrijven en architecten, we blijven ons optimaal voor jullie inzetten met de beste service, eerlijk advies en kwaliteitsoplossingen!

We hebben maatregelen genomen, en blijven passende maatregelen nemen, om de continuïteit van onze en uw activiteiten op de best mogelijke manier te waarborgen.

1-9-2020 | record Automatische Deuren Nederland heeft nieuwe eigenaar
1-9-2020 | record Automatische Deuren Nederland heeft nieuwe eigenaar

Met trots kunnen wij mededelen dat record Automatische Deuren (team NL met 220 medewerkers) onderdeel is geworden van de FAAC Group. Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli is in 1965 opgericht in Italië. De financieel gezonde FAAC Group omvat momenteel 32 bedrijven in 24 landen, 18 fabrieken in 15 landen en 3 business units.

Onderhoud voor alle type deuren bij een leverancier
7-7-2020 | Praxis kiest voor een totale ontzorging voor al hun deurautomaten, ongeacht merk en type

Om een zo duurzaam mogelijke werking van uw automatische deuren te kunnen verzorgen is preventief en correctief onderhoud essentieel. Onze relaties zijn vaak op zoek naar een totale ontzorging voor al hun deurautomaten, ongeacht merk en type. 
Team record garandeert al merkonafhankelijke Service & Onderhoud voor alle geautomatiseerde oplossingen voor persoonsdoorgangen. Wanneer de vraag van de klant breder is, dan hebben wij zorgvuldig geselecteerde partners waarmee wij samen één totaaloplossing verzorgen.

Hoe voorkom ik te veel bezoekers in mijn winkel, pand, restaurant
17-6-2020 | Bezoekers houden zich niet langer aan de 1,5 m-regel

Volgens een recente enquête van vakbond FNV – waaraan 800 winkelmedewerkers hebben deelgenomen – houden klanten in winkels zich niet langer aan de 1,5 meter afstand en negeren zij ook steeds vaker de andere coronamaatregelen. Scroll naar beneden voor de oplossing...

Vanwege de coronamaatregelen een medewerker aan de deur om het aantal bezoekers te reguleren? Dat is vanaf nu (niet meer) nodig!
18-5-2020 | Rutte vroeg om crowd management... Ons antwoord? record FlowControl!

Als specialist in toegangsoplossingen kunnen wij geen mondkapjes  of beademingsapparaten produceren, maar wij zijn vastbesloten om – vooral nu met de huidige beperkende gezondheidsmaatregelen – een extra bijdrage te leveren aan het toegangsgemak.

Met gepaste trots kan ik melden dat wat enkele weken geleden nog maar een idee was, nu een effectieve en kostenbesparende oplossing is.

Loading...