record go to bottom
record automatische Türsysteme nl

my.record – Een handige manier van documentatie selecteren, opslaan en delen

My.Record is een handig hulpmiddel die u in staat stelt om informatie op onze website te verzamelen, te bundelen, te delen, op te slaan als een ZIP-bestand, om te zetten naar één PDF, te printen etc.

Dit kan gemakkelijk door te klikken op ‘Selecteren’ onder de gewenste Documenten, Referenties en / of Nieuwsartikelen. Deze worden dan automatisch toegevoegd aan uw My.Record-lijst op deze pagina. U ziet in het menu (bovenaan elke pagina) een blauw rondje verschijnen met het aantal geselecteerde documenten).

Nog handiger is het om eerst naar deze pagina (My.Record) te surfen, te klikken op de knop: ‘Voeg een nieuwe my.record lijst toe’ en een naam te definiëren zoals de naam van uw project, een omschrijving van uw selectie, uw eigen naam of de naam van de persoon naar wie u het gaat sturen.

Nadat u alle nodige documentatie hebt geselecteerd, kunt u:

  • Uw selectie een eigen naam geven of hernoemen (Klik op de rechterdriehoek en vervolgens op ‘Hernoemen’)
  • Uw selectie als een geheel downloaden in de vorm van een ZIP-bestand (Klik op de rechterdriehoek en vervolgens ‘Download als ZIP-bestand’)
  • Uw selectie per mail versturen in de vorm van één link die 1 maand geldig is (Klik op de rechterdriehoek en vervolgens op ‘Delen’).
  • Een link genereren waarmee uw selectie gedeeld kan worden (Klik op de rechterdriehoek en vervolgens op ‘Delen’ en daarna op ‘Link activeren’. Kopieer vervolgens de link en deel deze op een manier naar keuze).
  • Uw selectie opslaan als één pdf-document (Klik op de rechterdriehoek en vervolgens op ‘PDF Export’ of ‘Bewaar als PDF’).
Loading...