record automatische Türsysteme nl

FAAC Automatische Deuren

(Voorheen Record Automatische Deuren)

Actueel

Record is FAAC geworden

In navolging op het bericht aangaande onze nieuwe naam, kunnen wij met trots mededelen dat wij vanaf 16 november 2020 verder gaan onder onze nieuwe naam: FAAC Automatische Deuren B.V.

 
Wat doen wij en wat verwachten wij van u als relatie

Beste relatie, 
Bij record doen we er alles aan om al onze relaties effectief en efficiënt van dienst te blijven zijn. Van de eindgebruikers van onze toegangsoplossingen tot de bouwbedrijven en architecten, we blijven ons optimaal voor jullie inzetten met de beste service, eerlijk advies en superieure kwaliteitsoplossingen!

We hebben maatregelen genomen, en blijven passende maatregelen nemen, om de continuïteit van onze en uw activiteiten op de best mogelijke manier te waarborgen.

 
Tekeningen, dwg, revit, bim, brochures, handleidingen en meer!

record heeft speciaal voor u een online mediabibliotheek ter beschikking gesteld. Deze is rijkelijk gevuld met documentatie in de vorm van bijvoorbeeld brochures van onze verschillende toegangsoplossingen, maar ook BIM bestanden / tekeningen, handleidingen en certificaten...

 
Vacatures

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste en professionele team? Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures. Heb je een interessante vacature gevonden? Druk dan op de solliciteerknop of neem contact op met onze afdeling HR via onderstaand nummer.

 

FAAC | Opening doors to the future

Kernactiviteiten

Ons team is de wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage, installatie, service en onderhoud van state-of-the-art en esthetisch vormgegeven geautomatiseerde toegangsoplossingen in de vorm van automatische deuren, poorten en alle bijbehorende diensten en producten.

Klantgericht

Via ‘Total Concept Selling' adviseren wij onze klanten om tot een optimale oplossing te komen, waarbij vanaf het adviestraject tot en met de aftersales voortdurend ‘oplossingen’ worden gepresenteerd, ongeacht het moment waarop het contact met de klant ontstaat.

Onze klantfocus wordt vertaald in aandacht, begrip, kennis en daadkracht door middel van innovatieve maatoplossingen en ‘gewoon doen wat je zegt’. Dit vormt de basis voor onze jarenlange samenwerking met onze klanten. 


Uitgelichte oplossingen

De record FlowControl is een ‘Social Distancing’ oplossing voor alle type gebouwen. Het systeem reguleert effectief het aantal personen binnen een ruimte of gebouw. Bij het bereiken van de vooraf gedefinieerde limiet sluiten de deuren en lichten de led-strips rood op. De deuren blijven dicht voor bezoekers aan de buitenzijde. Zodra er personen de ruimte verlaten, lichten de leds groen op en is de ruimte weer toegankelijk. Dit maakt een geautomatiseerde regulering van de personenstroom, ook wel bekend als People Flow of Crowd Management, ook voor uw gebouw mogelijk.

record K 21 tweevleugelige tourniquet met diverse uitvoeringsmogelijkheden -  De record K 21 is een tweevleugelige tourniquet, ook wel carrouseldeur genoemd, en geeft uw entree een stijlvolle uitstraling.
 

De record CURVED Special dankt zijn naam aan de vrijheid en keuzemogelijkheid die hij biedt in ontwerp, radius, accessoires, materiaal en afwerking. 

Onzichtbare aandrijving

De CURVED Special met ondervloeraandrijving springt niet alleen in het oog door de gracieuze ronde bewegingen van de deurvleugels, maar ook door de ‘onzichtbare’ kracht achter deze bewegingen. Doordat de aandrijving niet boven in de overkapping is geïnstalleerd, maar juist onder in de vloer, kan de overkapping tot een minimum beperkt worden. Hierdoor ontstaat een opvallend ranke en transparante entree met veel licht en een luxe uitstraling. Vanwege het bijzondere effect is deze uitvoering populair onder architecten en is het de perfecte oplossing bij transparante gevels.

De CURVED Special met ondervloeraandrijving is geschikt voor de naar binnen én de naar buiten gebogen varianten en kent geen beperkingen wat betreft de gewenste radius. Het complete deurgewicht rust uitsluitend op de aandrijving in de vloer. De minimale geleiding aan de bovenzijde van de deurvleugels dient enkel om bestand te zijn tegen (horizontale) windbelasting en kent een hoogtemaat van slechts 55 mm. Op dit moment is deze uitvoering verkrijgbaar tot een maximale deurhoogte van maar liefst 5.000 mm.

Inbraakwerende schuifdeuren met hoge thermische, geluidwerende en weerbestendige waarden

record introduceert de vernieuwde record THERMCORD+ RC 2 / RC 3; een superieur schuifdeursysteem dat andere systemen ver achter zich laat. Het geavanceerde ontwerp – met unieke en niet eerder gecombineerde eigenschappen - maakt een verrassend brede en multifunctionele inzetbaarheid mogelijk. Al deze innovaties en eigenschappen zijn - met dank aan het record R&D Team - samengebracht in een rank en elegant ontwerp en daarmee geheel passend in het record portfolio.

De record THERMCORD RC 2 / RC 3 is hiermee de ideale toegangsoplossing voor elke entree. Deze automatische schuifdeur biedt een effectieve bescherming tegen inbraak en zorgt voor vermindering in uw verwarmings- en klimatiseringskosten dankzij de efficiënte, energiebesparende eigenschappen.


Algemene gegevens

verzorgingsgebied-vestigingen-record-benelux-nederland-belgie-luxemburg-automatische-deuren-poorten

Onze Telefoonnummers

Algemeen:
+31 (0) 26 339 9777

24/7 Storingsdienst: 
+31 (0) 26 339 9799

Onze Vestigingen

Ons Servicegebied

Nederland, België en Luxemburg

Loading...