record automatische Türsysteme nl

Nieuw: IP67 waterdichte schuifdeuraandrijving

De nieuwe waterdichte IP 67 automatischeschuifdeuren van record

Het nieuwste paradepaard en nu al veelgevraagd door onder andere jachtenbouwers over de hele wereld! Het nieuwe waterdichte deursysteem voor automatische schuifdeuren en draaideuren is ideaal in de toepassing binnen de scheepvaart, maar ook in andere situaties waarbij de waterdichtheid van hoog belang is. 

 

Geef extra uitstraling aan uw entree

transparante tourniquets carrouseldeuren draaideuren

Een passende toegangsoplossing - zoals bijvoorbeeld een tourniquet - is voor de vereiste uitstraling, gevoel van comfort en klimaatbeheersing essentieel. Zowel in design als in functie dragen onze toegangsoplossingen op diverse manieren bij aan de vele facetten van gastvrijheid. Afhankelijk van de locatie en de wensen van onze partners, kan dit onder andere in de vorm van onze luxe en mooi verlichte, volledig glazen en daardoor opvallend transparante tourniquets (carrouseldeuren).

Nieuw: Record R62 Beveiligingssluis

Security Interlock als toegangscontrole systeem

De onlangs gelanceerde Record R62 Security interlock maakt een scheiding tussen voetgangersverkeer met een scala aan beveiligingsniveaus. De wisselwerking tussen geavanceerde technologie en bewezen bouwkundige technieken maakt een veilige en beveiligde toegangscontrole voor kwetsbare en speciaal beschermde gebieden, zoals banken, vliegvelden en ander kwetsbare toepassingen.

Record - uw wereldwijde partner in toegangsoplossingen

Ons team is de wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage, installatie, service en onderhoud van state-of-the-art en esthetisch vormgegeven geautomatiseerde toegangsoplossingen in de vorm van automatische deuren, poorten en alle bijbehorende producten.

Klantgericht

Vanaf het traject van onderzoek en vorming van de veelzijdige toegangsoplossingen tot de nazorg, staan onze partners en gebruikers te allen tijde centraal. Onze klantfocus wordt vertaald in aandacht, begrip, kennis en daadkracht door middel van innovatieve maatoplossingen en ‘gewoon doen wat je zegt’. 

Via ‘Total Concept Selling' adviseren wij onze klanten om tot een optimale oplossing te komen, waarbij vanaf het adviestraject tot en met de aftersales voortdurend ‘oplossingen’ worden gepresenteerd, ongeacht het moment waarop het contact met de klant ontstaat. Dit vormt de basis voor onze jarenlange samenwerking met onze klanten. 

Oplossingen

Onze specialisatie in toegangssystemen uit zich in klasse producten voor geautomatiseerde toegangen van zowel personen als voertuigen, waaronder draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren, tourniquets (carrouseldeuren), schuifpoorten, draaipoorten, slagbomen, garagedeuren, bollards, rolluiken, snelloopdeuren en in diverse toepassingen voor toegangscontrole zoals beveiligingsdeuren, beveiligingssluizen, toegangspoortjes en draaikruizen. 

Algemene kenmerken

Onze toegangsoplossingen zijn door hun vormgeving en ingenieuze elektromechanische constructie ruimte- en energiebesparend. Daarnaast zijn zij duurzaam, geluidsarm en toch zeer krachtig. Het gebruik van onze toegangsoplossingen kenmerkt zich door de indrukwekkend hoge mate van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en een heldere en intuïtieve bediening. Bovendien zijn onze deur-, sluis- en poortsystemen modulair opgebouwd, universeel inzetbaar en compatible met veiligheids- en gebouwbeheersystemen (GBS).

Markten en oplossingen

Voor de uiteenlopende markten en sectoren in Nederland, België en Luxemburg zijn bijpassende vereisten en specifieke oplossingen van toepassing. Wij bedienen markten en sectoren zoals Retail, luchthavens, financiële instellingen, zorginstellingen, scheepvaart, industrie en laboratoria. Door middel van gespecificeerde (en gecertificeerde) eigenschappen zoals die van brandwerende, inbraakwerende, rookwerende, isolerendehermetisch sluitende, hygiënisch sluitende en toegangscontrolerende systemen leveren wij een bijdrage aan de comfort, veiligheid en hygiëne.

Uitgelichte oplossingen

Record STA 20 IP67

Waterdichte schuifdeuraandrijving Record STA 20 IP67 – Deze krachtige en waterdichte state-of-the-art motor is speciaal ontworpen voor toepassingen in ruimten met een hoog vochtgehalte. Deze nieuwste generatie aandrijving is uitermate geschikt voor de jachtbouw, cruiseschepen, kassenbouw, boerderijstaldeuren, grote lineaire magazijndeuren, etc. 

Record K 31

Record K 31 drievleugelige tourniquet beschikbaar in diverse uitvoeringen - Deze veelzijdige drievleugelige tourniquet Record K 31, ook wel carrousel deur genoemd, is de toegangsoplossing voor uw gebouw waarbij een snelle doorstroom van uw bezoekers vereist is. 

Record K 41

Record K 41 viervleugelige tourniquet beschikbaar in diverse uitvoeringen - Deze veelzijdige viervleugelige tourniquet Record K 41, ook wel carrousel deur genoemd, is de ideale toegangsoplossing voor gebouwen waarbij een grote soepele doorstroom van voetgangers vereist is, zoals kantoorgebouwen, vliegvelden, treinstations, ziekenhuizen, winkelcentra, etc.

Record R 62

Record R 62 Beveiligingssluis met intelligent toegangscontrole systeem en een scala aan beveiligingsniveaus - Deze cilindervormige sluis met ronde schuifdeuren biedt een hoogwaardig toegangscontroleniveau voor een volledige beheersing van de personenstroom. De wisselwerking tussen geavanceerde technologie en bewezen bouwkundige technieken maakt een veilige en beveiligde toegangscontrole mogelijk voor kwetsbare en speciaal beschermde gebieden, zoals banken, vliegvelden en soortgelijke omgevingen.

Onze Telefoonnummers

Verkoop & Advies:
+31 (0) 26 339 9777
Service & Onderhoud: 
+31 (0) 26 339 9799