record automatische Türsysteme nl

Op zoek naar documenten?

Bent u op zoek naar tekeningen, instructies of andere documenten? Maak uw een account aan!

Record heeft speciaal voor u een online mediabibliotheek ter beschikking gesteld. Deze is rijkelijk gevuld met documentatie* in de vorm van brochures van onze verschillende toegangsoplossingen, BIM bestanden / tekeningen, maar ook bijvoorbeeld handleidingen en certificaten.
Wanneer u een account aanmaakt en inlogt krijgt u (direct of op de eerstvolgende werkdag) de beschikking tot nog meer documentatie die u bijvoorbeeld kunnen helpen bij het intekenen en voorschrijven van de entrees en doorgangen.

Brandwerende deuren

Neem contact op voor meer informatie over onze brandwerende automatische deuren

Record ontwikkelt ingenieuze oplossingen voor situaties waarbij brandwering noodzakelijk is. Zowel de automatische draaideuren als de automatische schuifdeuren kunnen in brandwerende varianten geleverd worden. Deze toegangsoplossingen kunnen aangesloten worden op brandmeldinstallaties en rook- en warmtemelders. 

Werken bij Record

Werken bij Record | actuele vacatures

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste, resultaatgerichte, leuke en professionele team? Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures. Heb je een interessante vacature gevonden? Druk dan op de solliciteerknop of neem contact op met Marjolein Damhuis van onze afdeling HR via 026 - 33 99 777.

RECORD - UW WERELDWIJDE PARTNER IN TOEGANGSOPLOSSINGEN

Kernactiviteiten

Ons team is de wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage, installatie, service en onderhoud van state-of-the-art en esthetisch vormgegeven geautomatiseerde toegangsoplossingen in de vorm van automatische deuren, poorten en alle bijbehorende producten.

Klantgericht

Vanaf het traject van onderzoek en vorming van de veelzijdige toegangsoplossingen tot de nazorg, staan onze partners en gebruikers te allen tijde centraal. Onze klantfocus wordt vertaald in aandacht, begrip, kennis en daadkracht door middel van innovatieve maatoplossingen en ‘gewoon doen wat je zegt’. 

Via ‘Total Concept Selling' adviseren wij onze klanten om tot een optimale oplossing te komen, waarbij vanaf het adviestraject tot en met de aftersales voortdurend ‘oplossingen’ worden gepresenteerd, ongeacht het moment waarop het contact met de klant ontstaat. Dit vormt de basis voor onze jarenlange samenwerking met onze klanten. 

Bekijk onze referenties alsof u zelf op locatie bent!

Wilt u rondkijken in onze 360º foto's? Klik dan op de vierkant voor de volledige schermweergave en klik vervolgens met uw muis op de foto en sleep deze in de richting die u wilt bekijken. Kijkt u op uw telefoon of tablet? Sleep dan met uw vinger in de afbeelding of klik op het kompas en beweeg uw telefoon in een willekeurige richting...

Tourniquet met ingebouwde schuifdeuren en vitrines...

Tweevleugelige tourniquet met geïntegreerde automatische schuifdeuren en twee vitrines bij Mercure Hotel Tilburg Centurm

In de zomerperiode kan men kiezen voor de schuifdeurfunctie, zodat men ook binnen kan genieten van het weer en een eventueel zomerbriesje. De ‘schuifdeurstand’  is tevens handig voor de doorvoer van objecten van groot formaat en volume. Daarnaast zorgt de brede doorgang ook voor een 

Automatische glazen schuifdeuren met zelfdragend profiel...

Automatische glazen schuifdeuren met zelfdragend (zwevend) profiel bij Hotel Schaluinenhoeve in Baarle-Nassau, Belgie

De Record D-STA 20 automatische schuifdeuren met twee zijlichten, een zelfdragend profiel en afdekkap van slechts 108 mm hoog en ranke deurstijlen van het Record  I20 profiel zijn passend geïntegreerd in de glazen koepel. Om de bezoekers en hun bagage ook in weer en wind een 

Enkele automatische vouwdeur voor smalle doorgangen en entrees

Enkele automatische vouwdeur voor smalle doorgangen en entrees voor restaurant Johannes Kok te Harderwijk

De Record FTA-20 automatische vouwdeur verschaft met zijn twee deurvleugels, die zich in één richting open- en dichtvouwen, de maximale openingsbreedte. Dit bleek de ideale toegangsoplossing te zijn voor de smalle doorgang tussen keuken en restaurant van Visrestaurant Johannes Kok (Harderwijk)....

Snellooppoorten inclusief toegang voor mindervaliden en...

Snellooppoorten en een bredere toegang voor mindervaliden en/of goederenlevering inclusief toegangspassysteem

De oplossing voor de scheiding van de verschillende ruimten met ongelijksoortige toegangsniveaus is gerealiseerd in de vorm van twee snellooppoorten en een bredere toegang voor mindervaliden en/of goederenlevering. In de centrale hal komen deze stijlvol vormgegeven toegangspoorten, voorzien van transparante glazen afscheidingen, optimaal tot hun recht. 

Uitgelichte oplossingen

Tourniquet met 2 deurvleugels

Record K 21 tweevleugelige tourniquet met diverse uitvoeringsmogelijkheden -  De Record K 21 is een tweevleugelige tourniquet, ook wel carrouseldeur genoemd, en geeft uw entree een stijlvolle uitstraling.
 

Tourniquet met 3 deurvleugels

Record K 31 drievleugelige tourniquet beschikbaar in diverse uitvoeringen - Deze veelzijdige drievleugelige tourniquet Record K 31, ook wel carrousel deur genoemd, is de toegangsoplossing voor uw gebouw waarbij een snelle doorstroom van uw bezoekers vereist is. 

Tourniquet met 4 deurvleugels

Record K 41 viervleugelige tourniquet beschikbaar in diverse uitvoeringen - Deze veelzijdige viervleugelige tourniquet Record K 41, ook wel carrousel deur genoemd, is de ideale toegangsoplossing voor gebouwen waarbij een grote soepele doorstroom van voetgangers vereist is, zoals kantoorgebouwen, vliegvelden, treinstations, ziekenhuizen, winkelcentra, etc.

Ronde toegangssluis

Record R 62 Beveiligingssluis met intelligent toegangscontrole systeem en een scala aan beveiligingsniveaus - Deze cilindervormige sluis met ronde schuifdeuren biedt een hoogwaardig toegangscontroleniveau voor een volledige beheersing van de personenstroom. De wisselwerking tussen geavanceerde technologie en bewezen bouwkundige technieken maakt een veilige en beveiligde toegangscontrole mogelijk voor kwetsbare en speciaal beschermde gebieden, zoals banken, vliegvelden en soortgelijke omgevingen.

Onze Telefoonnummers

Verkoop & Advies:
+31 (0) 26 339 9777

Service & Onderhoud: 
+31 (0) 26 339 9799

Onze Vestigingen

Ons Servicegebied

Nederland, België en Luxemburg