nl

FAAC Automatische Deuren

(Voorheen Record Automatische Deuren)

Wij zijn veranderd van naam, maar ons succesformule is onveranderd: wij bedienen u nog steeds met de beste oplossingen uit het RECORD-portfolio én met hetzelfde enthousiaste team! Heeft u ook interesse in onze oplossingen? De deur staat bij ons altijd open… 😊 Bel ons gerust voor het inplannen van een specialist bij u op locatie of stuur ons een mail via info.nl@faactechnologies.com  of middels ons contactformulier op onze contactpagina.

Team FAAC Automatische Deuren.

#Vriendelijk & #FAACundig!

Actueel

Tijdens de feestdagen beperkt bereikbaar

Vanaf maandag 26 december zijn wij wegens de feestdagen één week gesloten. Vanaf maandag 2 januari gaan we het nieuwe jaar weer fris van start!

Onze serviceafdeling blijft uiteraard wel bereikbaar op nummer: +31 (0) 88 888 0000. Eventuele vragen kunt u sturen via ons contactformulier of onze e-mailadressen. Na onze bedrijfssluiting zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij wensen u en al uw dierbaren alvast Fijne Feestdagen!

- Team FAAC Automatische Deuren

FAAC | 𝑶𝒑𝒆𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒅𝒐𝒐𝒓𝒔 𝒕𝒐 𝒕𝒉𝒆 𝒇𝒖𝒕𝒖𝒓𝒆

#FAAC #Openingdoorstothefuture #FAACTechnologies #WeOpenWorlds #fijnefeestdagen #kerstsluiting #bedrijfssluiting

 
Slanke automatische schuifdeuren met vloerrail voor Kampeerterrein Stortemelk, Vlieland

Geregeld krijgt ons marketingteam foto’s en video’s doorgestuurd van mooie projecten: onlangs geïnstalleerde automatische schuifdeuren, draaideuren en vouwdeuren door heel Nederland. De trotse collega’s delen de beelden niet alleen met ons, maar ook met andere collega’s, onze partners en opdrachtgevers

 
Tekeningen, dwg, revit, bim, brochures, handleidingen en meer!

record heeft speciaal voor u een online mediabibliotheek ter beschikking gesteld. Deze is rijkelijk gevuld met documentatie in de vorm van bijvoorbeeld brochures van onze verschillende toegangsoplossingen, maar ook BIM bestanden / tekeningen, handleidingen en certificaten...

 
Vacatures

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste en professionele team? Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures. Heb je een interessante vacature gevonden? Druk dan op de solliciteerknop of neem contact op met onze afdeling HR via onderstaand nummer.

 

FAAC | Opening doors to the future

Kernactiviteiten

Ons team is de wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage, installatie, service en onderhoud van state-of-the-art en esthetisch vormgegeven geautomatiseerde toegangsoplossingen in de vorm van automatische deuren, poorten en alle bijbehorende diensten en producten.

Klantgericht

Via ‘Total Concept Selling' adviseren wij onze klanten om tot een optimale oplossing te komen, waarbij vanaf het adviestraject tot en met de aftersales voortdurend ‘oplossingen’ worden gepresenteerd, ongeacht het moment waarop het contact met de klant ontstaat.

Onze klantfocus wordt vertaald in aandacht, begrip, kennis en daadkracht door middel van innovatieve maatoplossingen en ‘gewoon doen wat je zegt’. Dit vormt de basis voor onze jarenlange samenwerking met onze klanten. 


Uitgelichte oplossingen

Inbraakwerende schuifdeuren met hoge thermische, geluidwerende en weerbestendige waarden

record introduceert de vernieuwde record THERMCORD+ RC 2 / RC 3; een superieur schuifdeursysteem dat andere systemen ver achter zich laat. Het geavanceerde ontwerp – met unieke en niet eerder gecombineerde eigenschappen - maakt een verrassend brede en multifunctionele inzetbaarheid mogelijk. Al deze innovaties en eigenschappen zijn - met dank aan het record R&D Team - samengebracht in een rank en elegant ontwerp en daarmee geheel passend in het record portfolio.

De record THERMCORD RC 2 / RC 3 is hiermee de ideale toegangsoplossing voor elke entree. Deze automatische schuifdeur biedt een effectieve bescherming tegen inbraak en zorgt voor vermindering in uw verwarmings- en klimatiseringskosten dankzij de efficiënte, energiebesparende eigenschappen.

record CURVED Special - radiale schuifdeuren

De record CURVED Special dankt zijn naam aan de vrijheid en keuzemogelijkheid die hij biedt in ontwerp, radius, accessoires, materiaal en afwerking. 

Onzichtbare aandrijving

De CURVED Special met ondervloeraandrijving springt niet alleen in het oog door de gracieuze ronde bewegingen van de deurvleugels, maar ook door de ‘onzichtbare’ kracht achter deze bewegingen. Doordat de aandrijving niet boven in de overkapping is geïnstalleerd, maar juist onder in de vloer, kan de overkapping tot een minimum beperkt worden. Hierdoor ontstaat een opvallend ranke en transparante entree met veel licht en een luxe uitstraling. Vanwege het bijzondere effect is deze uitvoering populair onder architecten en is het de perfecte oplossing bij transparante gevels.

De CURVED Special met ondervloeraandrijving is geschikt voor de naar binnen én de naar buiten gebogen varianten en kent geen beperkingen wat betreft de gewenste radius. Het complete deurgewicht rust uitsluitend op de aandrijving in de vloer. De minimale geleiding aan de bovenzijde van de deurvleugels dient enkel om bestand te zijn tegen (horizontale) windbelasting en kent een hoogtemaat van slechts 55 mm. Op dit moment is deze uitvoering verkrijgbaar tot een maximale deurhoogte van maar liefst 5.000 mm.

Enkele automatische vouwdeur met twee deurbladen

Elegante automatische vouwdeuren voor smalle doorgangen – Indien u maar een beperkte ruimte heeft voor een automatische deur, maar de doorgang wel optimaal wilt gebruiken, dan zijn de Record E-FTA 20 vouwdeuren hiervoor de ideale toegangsoplossing. De twee deurbladen van de Record E-FTA 20 vouwen zich in de zelfde richting dicht, nemen minimale ruimte in beslag en behouden hiermee een maximale doorgangsbreedte. De vouwdeuren zorgen voor een comfortabele doorgang voor personenverkeer en worden onder andere toegepast in smalle doorgangen in restaurants, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, zorginstellingen en hotels.

Max. aantal bezoekers per ruimte instellen

De record FlowControl is een ‘Social Distancing’ oplossing voor alle type gebouwen. Het systeem reguleert effectief het aantal personen binnen een ruimte of gebouw. Bij het bereiken van de vooraf gedefinieerde limiet sluiten de deuren en lichten de led-strips rood op. De deuren blijven dicht voor bezoekers aan de buitenzijde. Zodra er personen de ruimte verlaten, lichten de leds groen op en is de ruimte weer toegankelijk. Dit maakt een geautomatiseerde regulering van de personenstroom, ook wel bekend als People Flow of Crowd Management, ook voor uw gebouw mogelijk.


Algemene gegevens

verzorgingsgebied-vestigingen-record-benelux-nederland-belgie-luxemburg-automatische-deuren-poorten

Onze Telefoonnummers

Algemeen:
+31 (0) 88 888 0000

24/7 Storingsdienst: 
+31 (0) 26 339 9799

Onze Vestigingen

Ons Servicegebied

Nederland

Loading...