record automatische Türsysteme nl

BIM, tekeningen en/of documentatie?

Bent u op zoek naar tekeningen, instructies of andere documenten? Maak uw een account aan!

Record heeft speciaal voor u een online mediabibliotheek ter beschikking gesteld. Deze is rijkelijk gevuld met documentatie* in de vorm van brochures van onze verschillende toegangsoplossingen, BIM bestanden / tekeningen, maar ook bijvoorbeeld handleidingen en certificaten.
Wanneer u een account aanmaakt en inlogt krijgt u (direct of op de eerstvolgende werkdag) de beschikking tot nog meer documentatie die u bijvoorbeeld kunnen helpen bij het intekenen en voorschrijven van de entrees en doorgangen.

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

In de periode van 24 december t/m 4 januari (weeknummers 51 en 1) zijn wij wegens de feestdagen gesloten. Onze serviceafdeling blijft uiteraard wel bereikbaar op nummer: +31 (0) 26 339 9799. Eventuele vragen kunt u sturen via ons contactformulieren of onze e-mailadressen. Na onze bedrijfssluiting zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Nieuwe deuren na inbraak bij...

Inbraakwerende deuren geïnstalleerd na inbraak

Na de laatste inbraak bij Zweistra was de maat vol en werd besloten om over te gaan tot aanschaf van nieuwe toegangsdeuren. Met een winkelentree die volledig ontzet was en de politie nog over de vloer pleegde Andries Zweistra 1 telefoontje...

Diverse maatwerk designdeuren voor...

Schuifdeuren en vouwdeuren voor Landwaart Culinair

Het was bij Landwaart geen kwestie van even een deurtje inmeten, maken en plaatsen. Er moesten grote en speciale deuren vanaf tekening voorbereid worden. Dan is het best spannend om te zien of alles wel klopt. Bij het plaatsen is het aan de installatieploeg om eventuele problemen op te lossen. Bij Landwaart stonden we nog wel voor een uitdaging toen bleek dat er een grote werktafel in de bakkerij de draai van een automatische deur belemmerde.

RECORD - your global partner for entrance solutions

Kernactiviteiten

Ons team is de wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage, installatie, service en onderhoud van state-of-the-art en esthetisch vormgegeven geautomatiseerde toegangsoplossingen in de vorm van automatische deuren, poorten en alle bijbehorende diensten en producten.

Klantgericht

Via ‘Total Concept Selling' adviseren wij onze klanten om tot een optimale oplossing te komen, waarbij vanaf het adviestraject tot en met de aftersales voortdurend ‘oplossingen’ worden gepresenteerd, ongeacht het moment waarop het contact met de klant ontstaat.

Onze klantfocus wordt vertaald in aandacht, begrip, kennis en daadkracht door middel van innovatieve maatoplossingen en ‘gewoon doen wat je zegt’. Dit vormt de basis voor onze jarenlange samenwerking met onze klanten. 

Record introduceert binnenkort ...

Binnenkort introduceert Record een superieur toegangssysteem dat andere systemen ver achter zich laat. Het geavanceerde ontwerp – met unieke en niet eerder gecombineerde eigenschappen - maakt een verrassend brede en multifunctionele inzetbaarheid mogelijk. Al deze innovaties en eigenschappen zijn - dankzij het Record R&D Team - samengebracht in een rank en elegant ontwerp en daarmee geheel passend in het Record portfolio! ► Binnenkort meer...

Bekijk onze referenties alsof u zelf op locatie bent!

Wilt u rondkijken in onze 360º foto's? Klik dan op de vierkant voor de volledige schermweergave en klik vervolgens met uw muis op de foto en sleep deze in de richting die u wilt bekijken. Kijkt u op uw telefoon of tablet? Sleep dan met uw vinger in de afbeelding of klik op het kompas en beweeg uw telefoon in een willekeurige richting...

Tourniquet met ingebouwde schuifdeuren en vitrines...

Tweevleugelige tourniquet met geïntegreerde automatische schuifdeuren en twee vitrines bij Mercure Hotel Tilburg Centurm

In de zomerperiode kan men kiezen voor de schuifdeurfunctie, zodat men ook binnen kan genieten van het weer en een eventueel zomerbriesje. De ‘schuifdeurstand’  is tevens handig voor de doorvoer van objecten van groot formaat en volume. Daarnaast zorgt de brede doorgang ook voor een 

Automatische glazen schuifdeuren met zelfdragend profiel...

Automatische glazen schuifdeuren met zelfdragend (zwevend) profiel bij Hotel Schaluinenhoeve in Baarle-Nassau, Belgie

De Record D-STA 20 automatische schuifdeuren met twee zijlichten, een zelfdragend profiel en afdekkap van slechts 108 mm hoog en ranke deurstijlen van het Record  I20 profiel zijn passend geïntegreerd in de glazen koepel. Om de bezoekers en hun bagage ook in weer en wind een 

Enkele automatische vouwdeur voor smalle doorgangen en entrees

Enkele automatische vouwdeur voor smalle doorgangen en entrees voor restaurant Johannes Kok te Harderwijk

De Record FTA-20 automatische vouwdeur verschaft met zijn twee deurvleugels, die zich in één richting open- en dichtvouwen, de maximale openingsbreedte. Dit bleek de ideale toegangsoplossing te zijn voor de smalle doorgang tussen keuken en restaurant van Visrestaurant Johannes Kok (Harderwijk)....

Snellooppoorten inclusief toegang voor mindervaliden en...

Snellooppoorten en een bredere toegang voor mindervaliden en/of goederenlevering inclusief toegangspassysteem

De oplossing voor de scheiding van de verschillende ruimten met ongelijksoortige toegangsniveaus is gerealiseerd in de vorm van twee snellooppoorten en een bredere toegang voor mindervaliden en/of goederenlevering. In de centrale hal komen deze stijlvol vormgegeven toegangspoorten, voorzien van transparante glazen afscheidingen, optimaal tot hun recht. 

Uitgelichte oplossingen

Tourniquet met 2 deurvleugels

Record K 21 tweevleugelige tourniquet met diverse uitvoeringsmogelijkheden -  De Record K 21 is een tweevleugelige tourniquet, ook wel carrouseldeur genoemd, en geeft uw entree een stijlvolle uitstraling.
 

Tourniquet met 3 deurvleugels

Record K 31 drievleugelige tourniquet beschikbaar in diverse uitvoeringen - Deze veelzijdige drievleugelige tourniquet Record K 31, ook wel carrousel deur genoemd, is de toegangsoplossing voor uw gebouw waarbij een snelle doorstroom van uw bezoekers vereist is. 

Tourniquet met 4 deurvleugels

Record K 41 viervleugelige tourniquet beschikbaar in diverse uitvoeringen - Deze veelzijdige viervleugelige tourniquet Record K 41, ook wel carrousel deur genoemd, is de ideale toegangsoplossing voor gebouwen waarbij een grote soepele doorstroom van voetgangers vereist is, zoals kantoorgebouwen, vliegvelden, treinstations, ziekenhuizen, winkelcentra, etc.

Ronde toegangssluis

Record R 62 Beveiligingssluis met intelligent toegangscontrole systeem en een scala aan beveiligingsniveaus - Deze cilindervormige sluis met ronde schuifdeuren biedt een hoogwaardig toegangscontroleniveau voor een volledige beheersing van de personenstroom. De wisselwerking tussen geavanceerde technologie en bewezen bouwkundige technieken maakt een veilige en beveiligde toegangscontrole mogelijk voor kwetsbare en speciaal beschermde gebieden, zoals banken, vliegvelden en soortgelijke omgevingen.

verzorgingsgebied-vestigingen-record-benelux-nederland-belgie-luxemburg-automatische-deuren-poorten

Onze Telefoonnummers

Verkoop & Advies:
+31 (0) 26 339 9777

Service & Onderhoud: 
+31 (0) 26 339 9799

Onze Vestigingen

Ons Servicegebied

Nederland, België en Luxemburg

Loading...