record automatische Türsysteme nl

Op zoek naar documenten?

Bent u op zoek naar tekeningen, instructies of andere documenten? Maak uw een account aan!

Record heeft speciaal voor u een online mediabibliotheek ter beschikking gesteld. Deze is rijkelijk gevuld met documentatie* in de vorm van brochures van onze verschillende toegangsoplossingen, BIM bestanden / tekeningen, maar ook bijvoorbeeld handleidingen en certificaten.
Wanneer u een account aanmaakt en inlogt krijgt u (direct of op de eerstvolgende werkdag) de beschikking tot nog meer documentatie die u bijvoorbeeld kunnen helpen bij het intekenen en voorschrijven van de entrees en doorgangen.

Brandwerende deuren

Neem contact op voor meer informatie over onze brandwerende automatische deuren

Record ontwikkelt ingenieuze oplossingen voor situaties waarbij brandwering noodzakelijk is. Zowel de automatische draaideuren als de automatische schuifdeuren kunnen in brandwerende varianten geleverd worden. Deze toegangsoplossingen kunnen aangesloten worden op brandmeldinstallaties en rook- en warmtemelders. 

Werken bij Record

Werken bij Record | actuele vacatures

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste, resultaatgerichte, leuke en professionele team? Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures. Heb je een interessante vacature gevonden? Druk dan op de solliciteerknop of neem contact op met Marjolein Damhuis van onze afdeling HR via 026 - 33 99 777.

Record - uw wereldwijde partner in toegangsoplossingen

Ons team is de wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage, installatie, service en onderhoud van state-of-the-art en esthetisch vormgegeven geautomatiseerde toegangsoplossingen in de vorm van automatische deuren, poorten en alle bijbehorende producten.

Klantgericht

Vanaf het traject van onderzoek en vorming van de veelzijdige toegangsoplossingen tot de nazorg, staan onze partners en gebruikers te allen tijde centraal. Onze klantfocus wordt vertaald in aandacht, begrip, kennis en daadkracht door middel van innovatieve maatoplossingen en ‘gewoon doen wat je zegt’. 

Via ‘Total Concept Selling' adviseren wij onze klanten om tot een optimale oplossing te komen, waarbij vanaf het adviestraject tot en met de aftersales voortdurend ‘oplossingen’ worden gepresenteerd, ongeacht het moment waarop het contact met de klant ontstaat. Dit vormt de basis voor onze jarenlange samenwerking met onze klanten. 

Uitgelicht: Entree Provinciehuis Gelderland, Arnhem

Uitgelicht project

"Het provinciehuis van Gelderland (ook wel Huis der Provincie genoemd) en enkele aangrenzende gebouwen zijn op dit moment aan een verbouwing onderhevig. Wij konden niet wachten tot de definitieve oplevering en bieden daarom een tipje van de sluier. De bouwvakkers deden voor de foto even de hekken voor ons aan de kant. Kijk gerust even rond..." ►Lees verder

Bekijk onze referenties alsof u zelf op locatie bent!

Wilt u rondkijken in onze 360º foto's? Klik dan op de vierkant voor de volledige schermweergave en klik vervorlgens met uw muis op de foto en sleep deze in de richting die u wilt bekijken. Kijkt u op uw telefoon of tablet? Sleep dan met uw vinger in de afbeelding of klik op het kompas en beweeg uw telefoon in een willekeurige richting...

Uitgelichte oplossingen

Record K 21

Record K 21 tweevleugelige tourniquet met diverse uitvoeringsmogelijkheden -  De Record K 21 is een tweevleugelige tourniquet, ook wel carrouseldeur genoemd, en geeft uw entree een stijlvolle uitstraling.
 

Record K 31

Record K 31 drievleugelige tourniquet beschikbaar in diverse uitvoeringen - Deze veelzijdige drievleugelige tourniquet Record K 31, ook wel carrousel deur genoemd, is de toegangsoplossing voor uw gebouw waarbij een snelle doorstroom van uw bezoekers vereist is. 

Record K 41

Record K 41 viervleugelige tourniquet beschikbaar in diverse uitvoeringen - Deze veelzijdige viervleugelige tourniquet Record K 41, ook wel carrousel deur genoemd, is de ideale toegangsoplossing voor gebouwen waarbij een grote soepele doorstroom van voetgangers vereist is, zoals kantoorgebouwen, vliegvelden, treinstations, ziekenhuizen, winkelcentra, etc.

record R 62

Record R 62 Beveiligingssluis met intelligent toegangscontrole systeem en een scala aan beveiligingsniveaus - Deze cilindervormige sluis met ronde schuifdeuren biedt een hoogwaardig toegangscontroleniveau voor een volledige beheersing van de personenstroom. De wisselwerking tussen geavanceerde technologie en bewezen bouwkundige technieken maakt een veilige en beveiligde toegangscontrole mogelijk voor kwetsbare en speciaal beschermde gebieden, zoals banken, vliegvelden en soortgelijke omgevingen.

Onze Telefoonnummers

Verkoop & Advies:
+31 (0) 26 339 9777
Service & Onderhoud: 
+31 (0) 26 339 9799