record automatische Türsysteme nl

Werken bij Record

  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record

Record Benelux - onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta Record concern - is dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen.

Met ca. 210 collega’s werken wij iedere dag keihard aan de continuïteit én toekomst van onze organisatie. Dit doen wij vanuit Doorwerth (GD), Oosterhout (NB), Zevenhuizen (ZH) en in ons gloednieuwe moderne pand in Maartensdijk (UT) dat helemaal is ingericht op Het Nieuwe Werken.

Wij vinden het hebben van de juiste persoonlijkheid en werkmentaliteit belangrijk, soms misschien wel belangrijker dan het hebben van een bepaald diploma of jaren werkervaring in een bepaalde functie.

Als je gemotiveerd, gezellig, vrolijk, spontaan, enthousiast, harde werker, doorzetter, ambitieus, leergierig, collegiaal en professioneel bent, vragen wij jou om te reageren op een van onze vele vacatures!

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste, resultaatgerichte, leuke en professionele team? Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures. Heb je een interessante vacature gevonden? Druk dan op de solliciteerknop of neem contact op met Marjolein Damhuis van onze afdeling HR via onderstaand nummer.

Enthousiaste, deskundige en klantgerichte mensen met een hands-on mentaliteit nodigen wij sowieso graag uit om een open sollicitatiebrief te sturen middels het contactformulier.

Vacatures

Planner (Dooorwerth)

Vacature Pnanner

[Regio:Gelderland] In deze functie werk je samen met de projectbegeleiders m.b.t. het inplannen van de uit te voeren projecten. De (Project-)Planner is primair verantwoordelijk voor het ondersteunen van de projectbegeleiders bij de planning van interne en externe projecten en het plannen van de medewerkers en activiteiten. De voortgang en uitvoering van het project wordt bewaakt en afwijkingen in de planning worden gesignaleerd en gerapporteerd en waar nodig worden bijgesteld. Je levert daarmee een essentiële bijdrage aan de voorbereiding en continuïteit van onze projecten en dus van onze bedrijfsvoering.

Onderhoudsmonteur (Zuid-Holland)

Vacature Onderhoudsmonteur

[Regio: Den Haag - Zoetermeer] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Projectbegeleider (Doorwerth)

Vacature: Projectbegeleider

[Regio: Doorwerth] Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering, planning en administratieve verwerking van het project, conform de afspraken met de klant. Dit is wat jij gaat doen:  Het ondersteunen van de verkoop bij het samenstellen van het juiste advies naar de klant; Het zelfstandig bijwonen van bouwvergaderingen bij de klant; Het, waar nodig, inmeten van projecten; Nakijken c.q. invullen van opnameformulieren; Het inplannen van de werkzaamheden m.b.t. de projecten in het systeem en het opvolgen van de diverse milestones binnen het project.

Accountmanager Nieuwe Projecten (Maartensdijk, Utrecht)

Vacature: Accountmanager Nieuwe Projecten

[Regio: Utrecht] Jij bent iedere dag bezig met het beheren van onze relaties, je adviseert (nieuwe / potentiële) klanten m.b.t. hun vraagstuk over toegangsoplossingen, je verdiept je in de concepten en oplossingen en zorgt ervoor dat je alle klanten omver kan blazen met jouw kennis over onze geweldige totaalconcepten. Je bent vernieuwend, evaluerend, begrotend, werkt aan een duurzame relatie met onze klanten en je bent de spil in de vertrouwensband met onze klanten. Daarnaast zorg je uiteraard voor een goede administratie en ben je in staat om een accountplan op te stellen.

Servicemonteur (Oost, Overijssel)

Vacature Onderhoudsmonteur

[Regio: Almelo, Overijssel] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Onderhoudsmonteur (Zeeland - Noord-Brabant- Limburg)

Vacature Onderhoudsmonteur

[Regio: Zeeland - Noord-Brabant- Limburg] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Onderhoudsmonteur (Zaandam - Volendam)

Vacature Onderhoudsmonteur

[Regio: Zaandam - Volendam] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Medewerk(st)er Servicedesk / Onderhoud

Vacature: Medewerk(st)er Servicedesk / Onderhoud

In deze afwisselende en zelfstandige functie ligt de focus op het aannemen en behandelen van onderhouds meldingen. Op basis van de historie en input van de interne en externe klant ben jij in staat om de melding goed te inventariseren. Tijdens het gesprek leg je jouw bevindingen vast in de Record database. Je bent flexibel, hebt een commerciële instelling en vindt het dan ook erg leuk onze klanten te adviseren op het gebied van oplossingen, mogelijkheden, onderhoudscontracten en je collega’s te ondersteunen waar nodig. In deze uitdagende functie voer je ook diverse administratieve werkzaamheden uit zoals bijvoorbeeld het up-to-date houden van het systeem en het verwerken van de werkbonnen. 

Verkoper / Verkoopster Binnendienst

Vacature: Commercieel Medewerker / Medewerkster

In deze functie maak je de offertes voor automatische toegangsoplossingen en volgt deze ook op. Je verwerkt de opdrachten administratief. Je hebt veel contact met klanten en collega’s. Je neemt veel initiatief en ondersteunt de afdeling daar waar nodig. Bij Record Benelux staan persoonlijke aandacht voor onze klanten en het bieden van een uitstekende service in een heel hoog vaandel. Vanaf het adviestraject tot en met de nazorg: onze klanten staan altijd op nummer één. Op een enthousiaste en ter zake kundige wijze sta jij onze klanten dan ook graag te woord en zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Je hebt een positieve, vrolijke en collegiale instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

Servicemonteur

Vacature Servicemonteurs

In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Open Sollicitatie

Laat ons via een motivatiebrief te weten waarom je bij ons wilt werken en wat je voor ons kan betekenen.

Hebben we op dit moment geen passende vacature, maar wil je jouw talent wel graag inzetten bij Record Benelux - Automatische Deuren & Poorten? Aarzel dan niet om ons via een motivatiebrief te laten weten waarom je bij ons wilt werken en wat je voor ons kan betekenen.