record automatische Türsysteme nl

Werken bij Record

  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record

Record Automatische Deuren - onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta Record concern - is dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen.

Met ca. 210 collega’s werken wij iedere dag keihard aan de continuïteit én toekomst van onze organisatie. Dit doen wij vanuit Doorwerth (GD), Oosterhout (NB), Zevenhuizen (ZH) en in ons gloednieuwe moderne pand in Maartensdijk (UT) dat helemaal is ingericht op Het Nieuwe Werken.

Wij vinden het hebben van de juiste persoonlijkheid en werkmentaliteit belangrijk, soms misschien wel belangrijker dan het hebben van een bepaald diploma of jaren werkervaring in een bepaalde functie.

Als je gemotiveerd, gezellig, vrolijk, spontaan, enthousiast, harde werker, doorzetter, ambitieus, leergierig, collegiaal en professioneel bent, vragen wij jou om te reageren op een van onze vele vacatures!*

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste, resultaatgerichte, leuke en professionele team? Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures. Heb je een interessante vacature gevonden? Druk dan op de solliciteerknop of neem contact op met onze afdeling HR via onderstaand nummer.

Enthousiaste, deskundige en klantgerichte mensen met een hands-on mentaliteit nodigen wij sowieso graag uit om een open sollicitatiebrief te sturen middels het contactformulier.

Vacatures

Installatiemonteur

Vacature Installatiemonteurs

[Regio: Oost-Brabant, Limburg] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record Automatische Deuren en verzorg je op klantgerichte wijze de installatie van deuren. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Projectbegeleider

VACATURE: Projectbegeleider

[Regio: Maartensdijk, Utrecht] Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering, planning en administratieve verwerking van het project, conform de afspraken met de klant.

HR Manager

Vacature: HR Manager

[Regio: Maartensdijk, Utrecht] Als HR Manager houd je je bezig met activiteiten in de volle breedte van het HR-vak. Je adviseert, gevraagd en ongevraagd, over operationele en soms ook tactische HR vraagstukken. Je adviseert het lijnmanagement en medewerkers over HR beleid, alsmede lever je een bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van dat beleid. Samen met de collega’s van het team werk je mee aan een verdere optimalisatie en professionalisering van HR, zodanig dat de organisatiedoelstellingen op een verantwoorde wijze worden gerealiseerd en een optimale beschikbaarheid, inzetbaarheid en motivatie van medewerkers wordt verwezenlijkt. Naast het dagelijkse reguliere HR werk neem je deel aan HR (deel)projecten.

Junior Accountmanager

Vacature: Junior Acountmanager

[Regio: Doorwerth,Gelderland] Jij bent iedere dag bezig met het beheren van onze relaties, je adviseert nieuwe onderhoudscontracten, je verdiept je in de concepten en oplossingen en zorgt ervoor dat je alle klanten omver kan blazen met jouw kennis over onze geweldige totaalconcepten. Je bent vernieuwend, evaluerend, begrotend, werkt aan een duurzame relatie met onze klanten en je bent de spil in de vertrouwensband met onze klanten. Daarnaast zorg je uiteraard voor een goede administratie en ben je in staat om een accountplan op te stellen.

(Junior) Projectbegeleider

Vacature: (Junior) Projectbegeleider

[Regio: Oosterhout, Noord-Brabant] In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering, planning en administratieve verwerking van het project, conform de afspraken met de klant.

Verkoper / Verkoopster Binnendienst

Vacature: Commercieel Medewerker / Medewerkster

[Regio: Maartensdijk, Utrecht] In deze functie maak je de offertes voor automatische toegangsoplossingen en volgt deze ook op. Je verwerkt de opdrachten administratief. Je hebt veel contact met klanten en collega’s. Je neemt veel initiatief en ondersteunt de afdeling daar waar nodig. Bij Record Benelux staan persoonlijke aandacht voor onze klanten en het bieden van een uitstekende service in een heel hoog vaandel. Vanaf het adviestraject tot en met de nazorg: onze klanten staan altijd op nummer één. Op een enthousiaste en ter zake kundige wijze sta jij onze klanten dan ook graag te woord en zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Je hebt een positieve, vrolijke en collegiale instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

Onderhoudsmonteur (Zuid-Holland)

Vacature Onderhoudsmonteur

[Regio: Den Haag - Zoetermeer] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Accountmanager Nieuwe Projecten (Maartensdijk, Utrecht)

Vacature: Accountmanager Nieuwe Projecten

[Regio: Utrecht] Jij bent iedere dag bezig met het beheren van onze relaties, je adviseert (nieuwe / potentiële) klanten m.b.t. hun vraagstuk over toegangsoplossingen, je verdiept je in de concepten en oplossingen en zorgt ervoor dat je alle klanten omver kan blazen met jouw kennis over onze geweldige totaalconcepten. Je bent vernieuwend, evaluerend, begrotend, werkt aan een duurzame relatie met onze klanten en je bent de spil in de vertrouwensband met onze klanten. Daarnaast zorg je uiteraard voor een goede administratie en ben je in staat om een accountplan op te stellen.

Servicemonteur (Oost, Overijssel)

Vacature Onderhoudsmonteur

[Regio: Almelo, Overijssel] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Onderhoudsmonteur (Zeeland - Noord-Brabant- Limburg)

Vacature Onderhoudsmonteur

[Regio: Zeeland - Noord-Brabant- Limburg] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Medewerk(st)er Servicedesk / Onderhoud

Vacature: Medewerk(st)er Servicedesk / Onderhoud

[Regio: Doorwerth, Gelderland] In deze afwisselende en zelfstandige functie ligt de focus op het aannemen en behandelen van onderhouds meldingen. Op basis van de historie en input van de interne en externe klant ben jij in staat om de melding goed te inventariseren. Tijdens het gesprek leg je jouw bevindingen vast in de Record database. Je bent flexibel, hebt een commerciële instelling en vindt het dan ook erg leuk onze klanten te adviseren op het gebied van oplossingen, mogelijkheden, onderhoudscontracten en je collega’s te ondersteunen waar nodig. In deze uitdagende functie voer je ook diverse administratieve werkzaamheden uit zoals bijvoorbeeld het up-to-date houden van het systeem en het verwerken van de werkbonnen. 

Servicemonteur

Vacature Servicemonteurs

[Regio: Maartensdijk, Utrecht] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Open Sollicitatie

Laat ons via een motivatiebrief te weten waarom je bij ons wilt werken en wat je voor ons kan betekenen.

Hebben we op dit moment geen passende vacature, maar wil je jouw talent wel graag inzetten bij Record Automatische Deuren? Aarzel dan niet om ons via een motivatiebrief te laten weten waarom je bij ons wilt werken en wat je voor ons kan betekenen.