record automatische Türsysteme nl

Werken bij Record

  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record

Record Automatische Deuren - onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta Record concern - is dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen.

Met ca. 210 collega’s werken wij iedere dag keihard aan de continuïteit én toekomst van onze organisatie. Dit doen wij vanuit Doorwerth (GD), Oosterhout (NB), Zevenhuizen (ZH) en in ons gloednieuwe moderne pand in Maartensdijk (UT) dat helemaal is ingericht op Het Nieuwe Werken.

Wij vinden het hebben van de juiste persoonlijkheid en werkmentaliteit belangrijk, soms misschien wel belangrijker dan het hebben van een bepaald diploma of jaren werkervaring in een bepaalde functie.

Als je gemotiveerd, gezellig, vrolijk, spontaan, enthousiast, harde werker, doorzetter, ambitieus, leergierig, collegiaal en professioneel bent, vragen wij jou om te reageren op een van onze vele vacatures!*

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste, resultaatgerichte, leuke en professionele team? Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures. Heb je een interessante vacature gevonden? Druk dan op de solliciteerknop of neem contact op met onze afdeling HR via onderstaand nummer.

Enthousiaste, deskundige en klantgerichte mensen met een hands-on mentaliteit nodigen wij sowieso graag uit om een open sollicitatiebrief te sturen middels het contactformulier.

Vacatures

Tekenaar / Werkvoorbereider

Vacature Tekenaar / Werkvoorbereider Oosterhout, Noord-Brabant

[Regio: Oosterhout, Noord-Brabant] Je ondersteunt de projectleider en de afdeling projecten door middel van het tekenen, calculeren en de daarbij behorende werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen en tekenen van onze projecten. Daarnaast verzorg je voorbereidende werkzaamheden. Aan de hand van de gegevens die je collega’s aanleveren, verzorg jij een juiste calculatie en maak je een tekeningen in Autocad en/of Revit. Tot je taken behoort de verantwoordelijkheid voor de materiaalvoorziening en projectdocumentatie. Tevens verricht je diverse administratieve en coördinerende werkzaamheden.

Project assistent / Administratief medewerker

Vacature Project assistent / Administratief medewerker Maartensdijk, Utrecht

[Regio: Maartensdijk, Utrecht] In deze uitdagende en zeer afwisselende functie werk je samen met de projectbegeleiders en afdeling projecten om als team tot perfecte resultaten te komen en onze schitterende projecten te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het administratieve en communicatieve traject van onze projecten. Om de kwaliteit en efficiency in alle trajecten te garanderen, controleer je zorgvuldig alle fases van een project. Daarnaast werk je nauw samen met onze projectleiders, tekenaars en werkvoorbereiders bewaak je de nacalculatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het nakijken en invullen van opnameformulieren, het administratief verwerken van alle project gerelateerde zaken,  de schriftelijke vastlegging richting betrokken partijen, het inplannen van projecten in het systeem en het opvolgen van de diverse milestones binnen het project behoren tot je taken. Kortom, een hele uitdagende en veelzijdige functie binnen een leuk team!

Tekenaar / Werkvoorbereider

Vacature Tekenaar / Werkvoorbereider Maartensdijk, Utrecht

[Regio: Maartensdijk, Utrecht] Je ondersteunt de projectleider en de afdeling projecten door middel van het tekenen, calculeren en de daarbij behorende werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen en tekenen van onze projecten. Daarnaast verzorg je voorbereidende werkzaamheden. Aan de hand van de gegevens die je collega’s aanleveren, verzorg jij een juiste calculatie en maak je een tekeningen in Autocad en/of Revit. Tot je taken behoort de verantwoordelijkheid voor de materiaalvoorziening en projectdocumentatie. Tevens verricht je diverse administratieve en coördinerende werkzaamheden.

Installatiemonteur

Vacature Installatiemonteurs

[Regio: Oost-Brabant, Limburg] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record Automatische Deuren en verzorg je op klantgerichte wijze de installatie van deuren. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

(Junior) Projectbegeleider

VACATURE: Junior projectbegeleider

[Regio: Oosterhout, Breda] Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering, planning en administratieve verwerking van het project, conform de afspraken met de klant.

Projectbegeleider

VACATURE: Projectbegeleider

[Regio: Maartensdijk, Utrecht] Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering, planning en administratieve verwerking van het project, conform de afspraken met de klant.

Verkoper / Verkoopster Binnendienst

Vacature: Commercieel Medewerker / Medewerkster

[Regio: Maartensdijk, Utrecht] In deze functie maak je de offertes voor automatische toegangsoplossingen en volgt deze ook op. Je verwerkt de opdrachten administratief. Je hebt veel contact met klanten en collega’s. Je neemt veel initiatief en ondersteunt de afdeling daar waar nodig. Bij Record Benelux staan persoonlijke aandacht voor onze klanten en het bieden van een uitstekende service in een heel hoog vaandel. Vanaf het adviestraject tot en met de nazorg: onze klanten staan altijd op nummer één. Op een enthousiaste en ter zake kundige wijze sta jij onze klanten dan ook graag te woord en zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Je hebt een positieve, vrolijke en collegiale instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

Servicemonteur (Zuid, Brabant)

Vacature Onderhoudsmonteur

[Regio: Den Bosch, Brabant] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Onderhoudsmonteur (Zeeland - Noord-Brabant- Limburg)

Vacature Onderhoudsmonteur

[Regio: Zeeland - Noord-Brabant- Limburg] In deze afwisselende functie ben jij ambassadeur van Record en verzorg je op klantgerichte wijze het onderhoud, de service of installatie van deuren. Je lost de incidenten c.q. storingen op aan de deurinstallaties van Record. Daarnaast informeer c.q. adviseer je onze klanten bijvoorbeeld aanvullingen ter bevordering van het gebruikersgemak. Je draait ook mee in de 24-uurs servicediensten waarbij je eens in de 5 á 6 weken rouleert. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team dat net als jij gaat voor een perfect resultaat!

Medewerk(st)er Servicedesk / Onderhoud

Vacature: Medewerk(st)er Servicedesk / Onderhoud

[Regio: Doorwerth, Gelderland] In deze afwisselende en zelfstandige functie ligt de focus op het aannemen en behandelen van onderhouds meldingen. Op basis van de historie en input van de interne en externe klant ben jij in staat om de melding goed te inventariseren. Tijdens het gesprek leg je jouw bevindingen vast in de Record database. Je bent flexibel, hebt een commerciële instelling en vindt het dan ook erg leuk onze klanten te adviseren op het gebied van oplossingen, mogelijkheden, onderhoudscontracten en je collega’s te ondersteunen waar nodig. In deze uitdagende functie voer je ook diverse administratieve werkzaamheden uit zoals bijvoorbeeld het up-to-date houden van het systeem en het verwerken van de werkbonnen. 

Open Sollicitatie

Laat ons via een motivatiebrief te weten waarom je bij ons wilt werken en wat je voor ons kan betekenen.

Hebben we op dit moment geen passende vacature, maar wil je jouw talent wel graag inzetten bij Record Automatische Deuren? Aarzel dan niet om ons via een motivatiebrief te laten weten waarom je bij ons wilt werken en wat je voor ons kan betekenen.

Loading...