record go to bottom
record automatische Türsysteme nl

Werken bij Record

  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record
  • werken-bij-Record

Record Automatische Deuren - onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta Record concern - is dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen.

Met ca. 210 collega’s werken wij iedere dag keihard aan de continuïteit én toekomst van onze organisatie. Dit doen wij vanuit onze locaties in Doorwerth (GD), Oosterhout (NB), Zevenhuizen (ZH) en Maartensdijk (UT).

Wij vinden het hebben van de juiste persoonlijkheid en werkmentaliteit belangrijk, soms misschien wel belangrijker dan het hebben van een bepaald diploma of jaren werkervaring in een bepaalde functie.

Gek op deuren

Wie wij zijn?

 

Wij zijn een gezelschap van bijzondere personen die bij elke doorgang die wij passeren, de situatie opnemen en bedenken hoe deze van de beste toegangsoplossing kan worden voorzien. Bij het herkennen van de eigen deuren en het zien van tevreden gebruikers verschijnt er een twinkel in de ogen en een krul in de mondhoeken!

 

Misschien behoor jij binnenkort ook tot dit team van professionals en mag ook jij je dadelijk Record Team Member noemen...

Come Join Us!

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste, resultaatgerichte, leuke en professionele team? Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures. Heb je een interessante vacature gevonden? Druk dan op de solliciteerknop of neem contact op met onze afdeling HR via onderstaand nummer.

* Lees hier de Privcacyverklaring Record aan werknemers.

Loading...