record go to bottom
record automatische Türsysteme nl

agta record groep uw wereldwijde partner in toegangsoplossingen

Over Record

Agta Record is door ingenieur Helmut Heinz Bunzl in 1953 als eenmanszaak opgericht. Bunzl ontwikkelde de allereerste geautomatiseerde draaideuraandrijving en in 1958 de eerste automatische schuifdeur voor personenverkeer. Daarna bleven de ontwikkelingen van ingenieuze deursystemen volgen.

Sinds de oprichting is de Zwitserse beursgenoteerde Agta Record Group specialist in automatische deursystemen. Uitgaande van de eerste industrietoepassingen als deuropeners in wasserijen ontstonden automatische deuraandrijvingen en toegangssystemen met de meest uiteenlopende functieprincipes.

Drijfveer voor deze ontwikkeling was aanvankelijk het pure streven naar tijdsbesparing. Later werd daar het representatieve aspect aan toegevoegd.

Onze deursystemen zijn stijlvolle factoren in de architectuur, actieve elementen binnen een veiligheidsconcept of energiebesparende componenten om de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Binnen het kader van deze ontwikkeling werden onze constructies steeds geraffineerder, de functies steeds omvangrijker en de bediening steeds eenvoudiger.

Gelijktijdig werden de wettelijke vereisten steeds verder aangescherpt om de veiligheid bij het gebruik nog verder te verhogen.

De eigen productontwikkeling, fabricage, engineering en service maakt Record tot een flexibele en klantgerichte organisatie met vertegenwoordigingen in meer dan 60 landen.

De Nederlandse vestigingen van Record Automatische Deuren B.V. in Maartensdijk (UT)Doorwerth (GD), Oosterhout (NB) en Zevenhuizen (ZH) staan garant voor het totale traject van advies tot en met onderhoud van automatische toegangsoplossingen in Nederland, België en Luxemburg.

Missie

Het nastreven van een leidinggevende en vooruitstrevende rol in de ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van innovatieve, technologisch vooruitstrevende en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van deur- en poortautomatisering.

Hieraan direct verbonden zijn een klantgerichte service- en onderhoudsorganisatie, productontwikkeling en hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

Voor onze missie hanteren wij de volgende vier uitgangspunten

Aandacht Visie Communicatie Nazorg

Aandacht

Met aandacht voor de (in- en externe) klant wordt de benodigde informatie verkregen. De juiste informatie krijg je alleen wanneer je interesse toont in de klant en doorvraagt om een totaalbeeld van een situatie te verkrijgen. Alleen dan zijn we in staat om de juiste stappen te ondernemen, een goed advies uit te kunnen brengen of om tot een perfecte oplossing te komen.

Visie

Door onze visie, kennis van zaken en inzicht in de interne processen zijn we in staat de klant op de juiste wijze te adviseren om tot een optimale oplossing te komen. Van advies tot en met nazorg worden continu oplossingen gepresenteerd. Dit vormt de basis voor onze jarenlange samenwerking met onze klanten.

Communicatie

De basis voor alles is een open en eerlijke communicatie, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. In bijna alle gevallen is de communicatie pas compleet wanneer er antwoord gegeven kan worden op de volgende vragen: wie, wat, waar, waarom, hoe, wanneer en waarvoor. Alle partijen moeten weten waar ze aan toe zijn, in iedere fase van het traject.

Nazorg

Het opleveren van een project betekent niet het einde van de dienstverlening. Dan begint in alle gevallen de nazorg, wat de werking moet blijven garanderen. De nazorg is dan eigenlijk voorzorg geworden. Wij zetten ons in om het gebruikersgemak en de optimale werking van een traject te garanderen.

Onze missie en uitgangspunten vertalen zich naar een zeer platte organisatiestructuur. Dit heeft als voordeel dat u altijd direct en persoonlijk contact heeft met uw vaste contactpersoon. Hierdoor ontzorgt Record voor u alle processen op het gebied van toegankelijkheid voor personenverkeer.

Kernactiviteiten

Advies, productie, installatie, service en onderhoud van:

Record Automatische Deuren B.V. realiseert toegangsoplossingen die bijdragen aan: comfort, inbraakwerendheid, toegankelijkheid, hygiëne, uitstraling, ruimtebesparing, creatieve vormgeving, security, brandwerendheid en transparantie.
* Gecertificeerd conform Europese en Nederlandse normen.

Waarden en normen

Pride, Profit, Power, Passion, Pleasure, Perfection, Partnership, Professional - de 8 P's van Record. Zij vormen de basis van de bedrijfscultuur die we dagelijks proberen na te streven. Als je trots kunt zijn op hetgeen je hebt gerealiseerd betekent het dat je in staat bent geweest om dit, in alle opzichten, met het grootste rendement te behalen. Je trots geeft je de kracht om iedere keer weer voor het hoogst mogelijke rendement te gaan. Het eindresultaat is niet meer de oplossing op zich maar de passie die je voelt als je kijkt naar hetgeen je hebt gecreëerd. Het gevoel van passie maakt dat je je lekker voelt bij datgene dat je nastreeft. Het is dan ook niet meer moeilijk om jezelf op te leggen dat je met minder geen genoegen neemt. Dit straal je uit naar al je relaties zowel intern als extern. Wat het weer mogelijk maakt om op een professionele manier elkaar te wijzen op het belang van het trots blijven op datgene dat je dagelijks voor ogen hebt.

Toepassingen

Een automatische deur of poort van Record is een representatieve, esthetische en gebruiksvriendelijke toegangsoplossing voor vele typen gebouwen en terreinen. Deskundige advisering, een hoog kwaliteitsniveau, service en flexibiliteit zijn belangrijke redenen waarom veel architecten en projectontwikkelaars Record als vaste waarde in hun bouwplannen voorschrijven.

Record Automatische Deuren B.V. levert toegangsoplossingen voor o.a. detail- en groothandel, horeca, banken, schepen, woningstichtingen, ziekenhuizen en zorginstellingen, etc. Zo behoren bijvoorbeeld Schiphol Airport en diverse grote winkelketens tot onze klantenkring.

Loading...