record automatische Türsysteme nl

Nieuws – 22-5-2019 | record bussen in een nieuw jasje!

We zien ze steeds meer in ons straatbeeld, de busjes van Record. Wie er in rijden? Onze installatie-, service- en onderhoudsmonteurs, die overal in het land prachtige toegangsoplossingen installeren en onderhouden. 

Onze deuren zijn vaak voorzien van de kenmerkende blauwe Record pijlen die de openingsrichting van de deurvleugels aangeven. Als u goed kijkt ziet u onze sensoren (geen zorgen, zij zien u altijd 😀) boven onze deuren met ook daar subtiel ons logo verwerkt.

Wat ‘minder subtiel’ is, maar wel krachtig in de herkenbaarheid, is de frisse lay-out van onze nieuwe bussen! Over de gehele lengte blauwwit zoals ons logo en natuurlijk inclusief de onmiskenbare Record pijlen. Het nieuwe ontwerp is geheel in de lijn met het ontwerp van onze website die binnenkort ook in een fris jasje wordt gestoken...

Wij danken de medewerkers van onze wagenparkbeheerpartner On-Route, die ons hebben geholpen in het ontwerpproces, onze nieuwe bussen van het Record-blauw en de bestikkering hebben voorzien en de ombouw naar mobiele werkplaats hebben gerealiseerd.

Wij zijn er heel blij mee en hopen u ook!

Ga terug
Loading...