nl

Nieuws – 28-7-2018 | Kwaliteitsdeuren voor Landwaart Culinair

Het is nog geen jaar geleden dat Landwaart groente en fruit de ommezwaai maakte naar Landwaart Culinair. De winkel aan het Maertensplein in Maartensdijk ging 4 weken dicht voor een grote verbouwing waarbij het winkeloppervlak meer dan verdubbeld werd. Dat er deuren van Record in zouden komen was van het begin af aan een uitgemaakte zaak.

Bij Landwaart Culinair zijn meer dan 30 mensen dagelijks bezig om de hoge kwaliteitsnorm die ze zichzelf hebben opgelegd, waar te maken. 'Wij staan voor kwaliteitsproducten', vertelt Willem Landwaart, 'maar om dat te bereiken werken we ook graag met de beste materialen'. 'Dat zie je terug in de keukenapparatuur, ovens, kleding, de inrichting van de zaak en zelfs in kleine details zoals de prijskaartjes. Voor de verbouwing hebben we een coördinator in de arm genomen die ervoor zorgde dat alles vlot zou verlopen, maar ook budgetten in de gaten hield. Wij hebben van tevoren aangegeven graag met lokale bedrijven te willen werken. Record Automatische Deuren is er daar een van.'

Op maat

'We kennen de directeur van Record al heel lang. Ik weet niet beter dan dat hij "in deuren zit" en we zien hem hier wekelijks. Toen we eerder naar het oude Lidl pand verhuisden moest hij door deuren van een andere leverancier naar binnen. Dat vond ie niet zo leuk', weet Willem nog. Inmiddels kan hij vol trots door de designdeuren de zaak betreden. 'Deuren zijn zo'n beetje het laatste wat er tijdens een verbouwing wordt aangebracht. Het was bij Landwaart geen kwestie van even een deurtje inmeten, maken en plaatsen. Er moesten grote en speciale deuren vanaf tekening voorbereid worden. Dan is het best spannend om te zien of alles wel klopt. Bij het plaatsen is het aan de installatieploeg om eventuele problemen op te lossen. Bij Landwaart stonden we nog wel voor een uitdaging toen bleek dat er een grote werktafel in de bakkerij de draai van een automatische deur belemmerde. We zijn daar van het oorspronkelijke plan afgeweken en hebben er op maat gemaakte vouwdeuren voor in de plaats gemaakt,' aldus de directeur.

Weer Record

Willem: 'Voor ons was kwaliteit wel de belangrijkste reden om voor deuren van Record te gaan. Je wilt niet weten hoe vaak de deuren hier open en dicht gaan. We hebben één keer een kleine storing gehad doordat er een sensor niet goed afgesteld stond. Dan is het wel prettig dat ze 'om de hoek' zitten. Binnen 20 minuten was het probleem verholpen. De inbraakwerende deuren vallen 's avonds in de veiligheidssloten en er komt geen sleutel meer aan te pas. Kortom we zijn er blij mee en mochten we nog eens gaan verbouwen dan komen er zeker weer deuren van Record in'.

Ga terug
Loading...