record automatische Türsysteme nl

Nieuws – 15-11-2017 | Juridische Fusie Record Automatische Deuren B.V.

Geachte relatie,

Wij informeren u graag over de ontwikkeling binnen ons bedrijf. Omwille van transparantie, efficiency en eenduidigheid hebben wij besloten om Record Toegangstechniek B.V. en H. van Nelfen Deurtechniek
B.V. middels een juridische fusie in Record Automatische Deuren B.V. op te laten gaan. 

Hiervoor hebben wij deze zomer een verzoek tot juridische fusie gedaan bij de Belastingdienst. Deze is deze maand goedgekeurd en is met terugwerkende kracht per 1 januari 2017 van toepassing.

Record Automatische Deuren Nieuws

Waarom één naam?

Record Toegangstechniek, H. van Nelfen Deurtechniek en Record Automatische Deuren zijn qua dienstverlening, werkwijze en cultuur dezelfde bedrijven. Van Nelfen was operationeel al geïntegreerd in Record Automatische Deuren en dit doen we nu ook voor Record Toegangstechniek om zo één gezicht en één naam te hebben richting onze klanten. 

Afgelopen jaar is de verkoop / project organisatie van Record Toegangstechniek al geïntegreerd en dit jaar is de service en onderhoudsorganisatie opgenomen in de operationele organisatie van Record Automatische Deuren.

Wat verandert er voor u? 

Eigenlijk heel weinig aangezien alle rechten en plichten van Record Toegangstechniek B.V. worden overgenomen door Record Automatische Deuren B.V. zodat er voor u als klant niets wijzigt met uitzondering van de naam. Record Toegangstechniek B.V. zal alleen als handelsnaam blijven bestaan. De KvK registratie en BTW nummer is voor Record Toegangstechniek B.V. komen te vervallen.

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, neem gerust contact met ons op of kijk op onze site waar de documentatie van deze juridische fusie te vinden is.

Indien u suggesties, verbeteringen of vragen heeft, laat het ons dan weten zodat wij u wellicht nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen en zien de voortzetting van onze partnership met
plezier tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Record Automatische Deuren B.V

Ga terug
Loading...