record automatische Türsysteme nl

Nieuws – 8-9-2017 | Restaurant De Beren Arnhem kiest voor Record automatische deuren

Ook voor de kleinste ruimten, entrees en doorgangen heeft Record passende oplossingen in de vorm van automatische deuren en toebehoren. Voor de smalle doorgang naar de keuken van Restaurant De Beren werd dat de ruimtebesparende Record E-FTA 20 enkele automatische vouwdeur.

Het gebouw

De Beren bestaat uit 31 restaurants en 17 bezorgrestaurants verspreid over Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Midden in de Oude Stationsstraat op de looproute naar het centrum én direct naast de bioscoop zit restaurant De Beren Arnhem. Dit maakt het de ideale locatie om te lunchen tijdens een dagje shoppen of te dineren voordat u naar de bioscoop gaat. In de zomermaanden kunt u genieten van heerlijke gerechten op het gezellige terras.

De Beren heeft veel aandacht en energie gestoken in de karakteristieke inrichting van het restaurant. In tegenstelling tot het vele wit en de felle belichting van de keuken is er voor het restaurant vooral voor sfeerverlichting gekozen. De combinatie met de gebruikte materialen, attributen en donkere kleuren heeft geresulteerd in een gezellige en intieme ruimte.

Het contact

Vanwege het grote contrast tussen de inrichting van de keuken en het restaurant, ontsprong de wens voor een passende en geautomatiseerde afscheiding tussen de twee verschillende ruimten. De uitdaging zat in de beschikbare ruimte of beter gezegd: de afwezigheid hiervan. De doorgangsbreedte op deze locatie is aan de smalle kant en de directe omgeving van de deursparing was al reeds in gebruik. Daarbij moet het personeel ongehinderd de keuken in- en kunnen uitlopen. Door goed contact heeft Record de wensen op een rij kunnen zetten en de algehele situatie in kaart gebracht.

Het resultaat

Wilt u rondkijken in onze 360º foto's? Klik dan op de vierkant voor de volledige schermweergave, klik vervolgens met uw muis op de foto en sleep deze in de richting die u wilt bekijken. Kijkt u op uw telefoon of tablet? Sleep dan met uw vinger in de afbeelding of klik op het kompas en beweeg uw telefoon in een willekeurige richting...

De ruimtebesparende Record FTA 20 automatische vouwdeur bleek voor deze locatie de perfecte oplossing te zijn. De deurbladen vouwen zich in de zelfde richting dicht, nemen minimale ruimte in beslag en behouden hiermee een maximale doorgangsbreedte. De keuze voor donkere aluminiumprofielen in combinatie met melkwitte gematteerde ruiten blijkt de ideale verbinding tussen deze twee verschillende ruimten. De folie die niet aan de buitenkant van het glas, maar duurzaam tussen de twee glasplaten bevestigd is, maakt de ruiten ondoorzichtig. Daarbij filteren de ruiten het harde keukenlicht zodanig dat er een zachte gloed het restaurant in schijnt. Door de implementatie en juiste instelling van de slimme sensoren en een snelle openingstijd belemmeren deze automatische deur de doorgang niet.

Door de keuze van de Record FTA 20 automatische vouwdeur, het aantal deurbladen, de specifieke combinatie van gematteerde ruiten en donkere profielen en de juiste toepassing van slimme sensoren zijn De Beren en Record tot de optimale oplossing gekomen. 

Wij bedanken bij deze het team van De Beren voor hun vertrouwen en de goede samenwerking.

Mocht u meer informatie willen over het tot stand komen van dit unieke project of wilt u juist weten wat wij voor u en uw projecten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga terug
Loading...