record automatische Türsysteme nl

Nieuws – 22-8-2017 | Schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren en telescopische schuifdeuren voor het nieuwe schip van Scylla!

Het nieuwe schip van Scylla, boordevol schuif-, draai- en vouwdeuren van Record, is in de vaart en wat een schoonheid is het geworden! Dit varende vijfsterrenhotel is van alle luxe voorzien, heeft een lengte van 135 meter, een breedte van 11,45 meter en is ingericht in een klassiek Engelse stijl. Het schip biedt met 88 kamers, waaronder vier suites, ruimte voor 176 gasten en 44 bemanningsleden. Naast het hoofdrestaurant is er een bistro, een kapsalon, een fitnessruimte en een spa met massageruimte. Op het bovendek zijn zelfs een golfbaan en een whirlpool te vinden! De suites op de Diamant (bovendek) en Ruby (middendek) Decks hebben zogenaamde 'Franse Balkons' - dit zijn panoramische glazen deuren van vloer tot plafond die u een vrije uitzicht bieden op de prachtige rivier en de oevers.

Elegante telescopische schuifdeuren verlenen met behulp van slimme sensoren en een stille deurautomaat toegang tot het schip en van daaruit loopt men de stijlvolle lounge binnen. Op diverse andere plaatsen in het schip vindt men toegangsoplossingen van Record. Van stijlvolle met chroom afgewerkte en waterdichte schakelaars, tot ruimtebesparende vouwdeuren en in de wand schuivende deurvleugels. Alles in een stijlvolle afwerking, passend bij de klassiek Engelse uitstraling van dit schip.

Wilt u rondkijken in onze 360º foto's? Klik dan op de vierkant voor de volledige schermweergave en klik vervolgens met uw muis op de foto en sleep deze in de richting die u wilt bekijken. Kijkt u op uw telefoon of tablet? Sleep dan met uw vinger in de afbeelding of klik op het kompas en beweeg uw telefoon in een willekeurige richting...

Naast de zorg voor de luxe inrichting is uiteraard ook uitvoerig aandacht besteed aan de veiligheid. Door de materiaalkeuze, de implementatie van slimme sensoren - conform NEN 16005 - en ondergeleidingssystemen die bestendig zijn tegen zwaar en intensief gebruik draagt men bij aan een veilige doorgang. Daarbij bieden de vloerrails goede deurgeleiding en weerstand tegen winddruk en inbraakpogingen. Het schip is hierdoor toegankelijk en rolstoelvriendelijk. Klik hier voor een overzicht van de geinstalleerde deuren, sensoren, schakelaars en meer...

De Oscar Wilde is een zusterschip van de Emily Brontë en de Thomas Hardy. In dezelfde serie volgt over enkele maanden de Robert Burns. Het schip gaat varen voor Riviera Travel uit Engeland, een trouwe klant van Scylla Tours.

Wij zijn trots dat wij als toegangspartner hebben mogen meewerken aan wederom een prachtige creatie van Scylla Tours. Dankzij de ervaring en de hechte samenwerking met Scylla en de onderaannemers op de afbouwlocatie in Hardinxveld-Giessendam verloopt het proces soepel en professioneel.

Bij deze bedanken wij Robert Reitsma (directie Scylla AG), Huub Duyzer en Wout Egas (directie Scheepstimmerbedrijf Da-Capo) en beide teams voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Daarnaast wensen wij alle bemanningsleden en hun gasten een prettige vaart.

Mocht u meer informatie willen over het tot stand komen van dit unieke project of wilt u juist weten wat wij voor u en uw projecten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga terug
Loading...