record automatische Türsysteme nl

Nieuwe ontwikkelingen, producten & projecten

29-5-2018 | Record Automatische Deuren sponsort Veteranen Search Team

Vandaag overhandigde Hans Wijnstekers, directeur van Record Automatische Deuren BV (onder meer in Maartensdijk gevestigd) de sleutels van een volledig door het bedrijf gesponsorde transportbus aan de voorzitter van de stichting Veteranen Search Team. 

Het Veteranen Search Team is een vrijwilligers initiatief van enkele defensie veteranen, die samen met veteranen uit diverse andere hulpdiensten (zoals politie en ambulance personeel) spontaan hun hulp en expertise hebben aangeboden bij diverse recente vermissingen en aanverwante zoektochten. Het initiatief is in de afgelopen maanden van gewaardeerde toegevoegde waarde gebleken voor diverse overheidsdiensten bij een vermissing. Inmiddels is het team al diverse malen gevraagd om mee te helpen en werd het nodig om de doorgaans met eigen of openbaar vervoer reizende vrijwilligers te ondersteunen met een eigen bus bij dergelijke acties.

28-1-2018 | Annouk opent eigenhandig de deuren naar haar eerste NK-goud

Bron: Instragram-account Annouk van der Weijden

Van der Weijden, mede gesponsord door Record,  draait een zeer goed seizoen. Ze plaatste zich kort geleden al als Nederlands kampioen Massastart én op de 5.000 meter voor de Olympische Spelen in Pyeongchang. In 2016 won ze al zilver op de NK, maar dit jaar gaat ze voor niets minder dan het beste: haar eerste goud op de NK!

21-12-2017 | Fijne feestdagen & een gelukkig 2018!

Record Automatische Deuren wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij
wensen U
sfeervolle feestdagen
en een gelukkig, zorgeloos,
succesvol maar vooral ook gezond 2018.
Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij U
hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact.
Komend jaar gaan wij wederom vol enthousiasme voor de beste service,
de beste oplossingen en de beste relaties. Ook in 2018 doorbreken wij alle records!

Samen met U!

15-11-2017 | Juridische Fusie Record Automatische Deuren B.V.

Record Automatische Deuren Nieuws

Geachte relatie,

Wij informeren u graag over de ontwikkeling binnen ons bedrijf. Omwille van transparantie, efficiency en eenduidigheid hebben wij besloten om Record Toegangstechniek B.V. en H. van Nelfen Deurtechniek
B.V. middels een juridische fusie in Record Automatische Deuren B.V. op te laten gaan. 

Hiervoor hebben wij deze zomer een verzoek tot juridische fusie gedaan bij de Belastingdienst. Deze is deze maand goedgekeurd en is met terugwerkende kracht per 1 januari 2017 van toepassing.

27-9-2017 | Koning Willem-Alexander heropent Huis der Provincie

Koning Willem-Alexander heropent Huis der Provincie

Een royale entree met een doorgangsbreedte van 3.000 mm en een doorgangshoogte van 3.400 mm. Door de toepassing van de krachtige Record STA 22 schuifdeurautomaat, een deur-ondergeleiding met inbraakwerende en isolerende eigenschappen, een geïntegreerde meerpuntsvergrendeling (MPV) en ranke profielen is een uiterst effectieve en tevens elegante toegangsoplossing gecreëerd.

12-9-2017 | Toegangsoplossingen bekijken in Virtual Reality...

automatische deur voorbeeld

"Hoe komt het er dan uit te zien?" en "Zijn er voorbeelden van deze toegangsoplossingen?". Twee voorbeelden van vragen die vaak ontstaan tijdens de inventarisatiefase in het ontwerp-, bouw- of verbouwingstraject. Dit wordt ook wel de zogenaamde #visualisatiebehoefte genoemd. Onze relaties willen immers naast de functionele eigenschappen ook op visueel gebied naar een perfect eindresultaat toe werken.

8-9-2017 | Restaurant De Beren Arnhem kiest voor Record automatische deuren

Automatische deuren voor restaurantketen De Beren

Ook voor de kleinste ruimten, entrees en doorgangen heeft Record passende oplossingen in de vorm van automatische deuren en toebehoren. Voor de smalle doorgang naar de keuken van Restaurant De Beren werd dat de ruimtebesparende Record E-FTA 20 enkele automatische vouwdeur.

29-8-2017 | Een automatische vouwdeur - dé ideale oplossing voor smalle doorgangen en entrees!

Automatische vouwdeur voor smalle doorgang naar de keuken van het restaurant

De Record FTA-20 automatische vouwdeur verschaft met zijn twee deurvleugels, die zich in één richting open- en dichtvouwen, de maximale openingsbreedte. Dit bleek de ideale toegangsoplossing te zijn voor de smalle doorgang tussen keuken en restaurant van Visrestaurant Johannes Kok (Harderwijk).

22-8-2017 | Schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren en telescopische schuifdeuren voor het nieuwe schip van Scylla!

Automatische telescopische schuifdeur entree schip cruiseschip Scylla Oscar Wilde

Het nieuwe schip van Scylla, boordevol schuif-, draai- en vouwdeuren van Record, is in de vaart en wat een schoonheid is het geworden! Dit varende vijfsterrenhotel is van alle luxe voorzien, heeft een lengte van 135 meter, een breedte van 11,45 meter en is ingericht in een klassiek Engelse stijl. Het schip biedt met 88 kamers, waaronder vier suites, ruimte voor 176 gasten en 44 bemanningsleden. Naast het hoofdrestaurant is er een bistro, een kapsalon, een fitnessruimte en een spa met massageruimte. Op het bovendek zijn zelfs een golfbaan en een whirlpool te vinden! De suites op de Diamant (bovendek) en Ruby (middendek) Decks hebben zogenaamde 'Franse Balkons' - dit zijn panoramische glazen deuren van vloer tot plafond die u een vrije uitzicht bieden op de prachtige rivier en de oevers.

14-8-2017 | Transparante glazen pui en automatische schuifdeur met ranke profielen

Transparante glazen pui en automatische schuifdeur met ranke profielen

Record heeft een uitnodigende en tegelijkertijd tochtwerende entree - in de vorm van een glazen pui en automatische schuifdeur, inclusief slimme sensoren conform EN 16005 - mogen realiseren voor Mr. Jordaan, een bijzonder hotel aan de gracht in hartje Amsterdam. 

2-8-2017 | Maatwerk- en kwaliteitstoegangsoplossingen voor Zaha Hadid Architects

Maatwerk toegangsoplossingen (deuren en deuraandrijvingen) voor architecten

Het iconische Havenhuis te Antwerpen is een architectonisch kunstwerk, gebouwd boven de reeds bestaande bouwwerk, in de kenmerkende stijl van architectenbureau Zaha Hadid. Het is een prachtige en niet te missen aanvulling van de skyline van deze internationale stad. 

28-7-2017 | Fijne zomervakantie

Zoals u van Record gewend bent, staan wij ook tijdens de bouwvak en vakantieperiode voor u klaar. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe!

10-7-2017 | Toegankelijkheid voor iedereen!

Automatische-draaideuren-en-schuifdeuren-voor-het-verbeteren-van-de-toegankelijkheid-van-Tennisvereniging-Beekhuizen

Het eerste contact tussen Tennisvereniging Beekhuizen en Record automatische deuren B.V. was in 2016 toen de toegankelijkheid van de tennishal hoog op de prioriteitenlijst stond. Het plan omvatte o.a. het plaatsen van een lift naast de hal, een te maken doorbraak in de muur en het installeren van een automatische schuifdeur die rolstoeltoegankelijkheid moest realiseren.

4-7-2017 | Luxe hotel Schaluinenhoeve, Baarle-Nassau – transparante schuifdeuren

Automatische-schuifdeuren-geïntegreerd-in-een-glazen-koepel

Per eind mei 2017 is Luxe hotel Schaluinenhoeve geopend in Baarle-Nassau. Van een vier sterrenhotel mag verwacht worden dat het van alle gemakken is voorzien. Om de gasten een onbelemmerde toegang én doorgang te verschaffen ontstond de vraag naar een glazen koepel met inbegrip van bijpassende automatische schuifdeuren.

29-6-2017 | Entree Provinciehuis Gelderland, Arnhem

Automatische-schuifdeuren-Provinciehuis-Gelderland

Het provinciehuis van Gelderland (ook wel Huis der Provincie genoemd) en enkele aangrenzende gebouwen zijn op dit moment aan een verbouwing onderhevig. Wij konden niet wachten tot de definitieve oplevering en bieden daarom een tipje van de sluier. De bouwvakkers deden voor de foto even de hekken voor ons aan de kant. Kijk gerust even rond...

12-5-2017 | Mercure Hotel Tilburg Centrum - Automatische Tourniquet met ingebouwde schuifdeuren en geïntegreerd luchtgordijn

Automatische-Tourniquet-met-ingebouwde-schuifdeuren-en-geïntegreerd-luchtgordijn

Record heeft de beste eigenschappen van haar automatische tourniquets en schuifdeuren versmolten tot een hybride toegangsoplossing. De perfecte entree is gecreëerd: de breed inzetbare Record K 21 tourniquet met ingebouwde schuifdeuren!

24-3-2017 | Brocacef: Inbraakwerende tourniquet, schuifdeuren & snellooppoorten met toegangsbadge

Hoofd-entree-Tourniquet-viervleugelig-carrouseldeur-Brocacef-10

Een grootschalige verbouwing, een verandering in gebruik van de benedenverdieping en hoe Record met de betrokken partijen tot de juiste toegangsoplossing is gekomen. Brocacef Groep is een cluster van ondernemingen en marktleider op het gebied van de gezondheidszorg. Zij zijn onder andere actief met de innovatieve farmaceutische groothandel Brocacef en de toonaangevende apotheekketen BENU Apotheek.

23-3-2017 | Fysio Fitness Visscher, transparante schuifdeuren als entree

Lees hier het verhaal over een unieke sportboerderij te Groenekan (Utrecht) en de daarvoor gecreëerde maatwerktoegangsoplossing. Een toegangsoplossing waarbij niet alleen is gedacht aan de optimalisatie van de doorgang van personen, maar ook aan zaken als lichtinval, gebruiksveiligheid, tocht en meer…

23-1-2017 | Hotel Nassau Breda, Transparante entree & brandwerende schuifdeuren

brandwerende-schuifdeuren-60-minuten-vertragend

Record Benelux is in 2015 benaderd voor advies en om vakkundig invulling te geven aan een bijzonder project voor Hotel Nassau Breda. Voor zowel de entree als de doorgang naar de keuken zocht men een maatwerkoplossing waarbij men de unieke inrichting van dit historische, maar tegelijkertijd ook moderne pand in acht nam. Vol trots presenteren wij u het eindresultaat. 

31-12-2016 | Record wenst u een voorspoedig 2017

Record wenst u een voorspoedig 2017

21-12-2016 | Fijne feestdagen & een gelukkig 2017!

kerst-wensen-record-automatische-deuren

Het team van Record Benelux west u hele fijne feestdagen & een gezond, duurzaam en succesvol 2017 toe!

5-12-2016 | Fijne pakjesavond!

Fijne Sinterklaasviering / pakjesavond

Het Record-team wenst iedereen een fijne pakjesavond & een gezellige decembermaand toe!  

#5december #5dec2016 #pakjesavond #sint #sintenpiet

7-10-2016 | De Texelstroom vol met Record toegangsoplossingen vandaag officieel ingezet

automatische tourniquet carrouseldeuren vlucht en reddingsfunctie omklapbare deurvleugels

De hypermoderne veerboot de Texelstroom is vandaag voor het eerst officieel ingezet en vaart tussen Den Helder en Texel.

Vanwege de positieve ervaringen met de proefvaarten en omdat inmiddels twee van de vijf TESO-vaarploegen hun trainingsprogramma met de Texelstroom hebben afgerond, kan de nieuwe aanwinst de komende weken afwisselend met de Schulpengat ingezet worden als tweede veerboot naast de Dokter Wagemaker.

15-8-2016 | Record verbetert toegankelijkheid NS voor mindervaliden

Automatische draaideuraandrijving voor mindervaliden MiVa en betere toegankelijkheid

De NS is er voor iedereen. Dagelijks vervoert zij ruim 1,1 miljoen treinreizigers en zorgt hiermee voor de verbinding tussen thuis en werk en tussen familie en vrienden. De trein is nog altijd het enige vervoermiddel dat ongehinderd het hart van de binnenstad bereikt, op een duurzame en veilige manier. De NS tracht haar netwerk en voorzieningen zo toegankelijk mogelijk te maken voor al haar reizigers en bezoekers.

In en rondom de treinstation van de Nederlandse Spoorwegen zijn tal van oplossingen te vinden die bijdragen aan een betere toegankelijkheid voor treinreizigers. Of het nu gaat om jonge kinderen, ouders met kinderwagens, mensen die slecht ter been zijn of scootmobiel- en rolstoelgebruikers; iedereen heeft recht op het gebruik van het spoornetwerk. Het betreden van de verschillende ruimten op en rond de stations valt hier ook onder en zo ook het gebruik van de sanitaire voorzieningen.