record automatische Türsysteme nl

Nieuwe ontwikkelingen, producten & projecten

12-5-2017 | Mercure Hotel Tilburg Centrum - Automatische Tourniquet met ingebouwde schuifdeuren en geïntegreerd luchtgordijn

Automatische Tourniquet met ingebouwde schuifdeuren en geïntegreerd luchtgordijn

Record heeft de beste eigenschappen van haar automatische tourniquets en schuifdeuren versmolten tot een hybride toegangsoplossing. De perfecte entree is gecreëerd: de breed inzetbare Record K 21 tourniquet met ingebouwde schuifdeuren!

24-3-2017 | Brocacef: Inbraakwerende tourniquet, schuifdeuren & snellooppoorten met toegangsbadge

Hoofd-entree-Tourniquet-viervleugelig-carrouseldeur-Brocacef-10

Een grootschalige verbouwing, een verandering in gebruik van de benedenverdieping en hoe Record met de betrokken partijen tot de juiste toegangsoplossing is gekomen. Brocacef Groep is een cluster van ondernemingen en marktleider op het gebied van de gezondheidszorg. Zij zijn onder andere actief met de innovatieve farmaceutische groothandel Brocacef en de toonaangevende apotheekketen BENU Apotheek.

23-3-2017 | Fysio Fitness Visscher, transparante schuifdeuren als entree

Lees hier het verhaal over een unieke sportboerderij te Groenekan (Utrecht) en de daarvoor gecreëerde maatwerktoegangsoplossing. Een toegangsoplossing waarbij niet alleen is gedacht aan de optimalisatie van de doorgang van personen, maar ook aan zaken als lichtinval, gebruiksveiligheid, tocht en meer…

23-1-2017 | Hotel Nassau Breda, Transparante entree & brandwerende schuifdeuren

brandwerende-schuifdeuren-60-minuten-vertragend

Record Benelux is in 2015 benaderd voor advies en om vakkundig invulling te geven aan een bijzonder project voor Hotel Nassau Breda. Voor zowel de entree als de doorgang naar de keuken zocht men een maatwerkoplossing waarbij men de unieke inrichting van dit historische, maar tegelijkertijd ook moderne pand in acht nam. Vol trots presenteren wij u het eindresultaat. 

31-12-2016 | Record wenst u een voorspoedig 2017

Record wenst u een voorspoedig 2017

21-12-2016 | Fijne feestdagen & een gelukkig 2017!

kerst-wensen-record-automatische-deuren

Het team van Record Benelux west u hele fijne feestdagen & een gezond, duurzaam en succesvol 2017 toe!

5-12-2016 | Fijne pakjesavond!

Fijne Sinterklaasviering / pakjesavond

Het Record-team wenst iedereen een fijne pakjesavond & een gezellige decembermaand toe!  

#5december #5dec2016 #pakjesavond #sint #sintenpiet

7-10-2016 | De Texelstroom vol met Record toegangsoplossingen vandaag officieel ingezet

automatische tourniquet carrouseldeuren vlucht en reddingsfunctie omklapbare deurvleugels

De hypermoderne veerboot de Texelstroom is vandaag voor het eerst officieel ingezet en vaart tussen Den Helder en Texel.

Vanwege de positieve ervaringen met de proefvaarten en omdat inmiddels twee van de vijf TESO-vaarploegen hun trainingsprogramma met de Texelstroom hebben afgerond, kan de nieuwe aanwinst de komende weken afwisselend met de Schulpengat ingezet worden als tweede veerboot naast de Dokter Wagemaker.

15-8-2016 | Record verbetert toegankelijkheid NS voor mindervaliden

Automatische draaideuraandrijving voor mindervaliden MiVa en betere toegankelijkheid

De NS is er voor iedereen. Dagelijks vervoert zij ruim 1,1 miljoen treinreizigers en zorgt hiermee voor de verbinding tussen thuis en werk en tussen familie en vrienden. De trein is nog altijd het enige vervoermiddel dat ongehinderd het hart van de binnenstad bereikt, op een duurzame en veilige manier. De NS tracht haar netwerk en voorzieningen zo toegankelijk mogelijk te maken voor al haar reizigers en bezoekers.

In en rondom de treinstation van de Nederlandse Spoorwegen zijn tal van oplossingen te vinden die bijdragen aan een betere toegankelijkheid voor treinreizigers. Of het nu gaat om jonge kinderen, ouders met kinderwagens, mensen die slecht ter been zijn of scootmobiel- en rolstoelgebruikers; iedereen heeft recht op het gebruik van het spoornetwerk. Het betreden van de verschillende ruimten op en rond de stations valt hier ook onder en zo ook het gebruik van de sanitaire voorzieningen.

18-6-2016 | Record bouwt mee aan hypermodern TESO-veerboot

Zaterdag jongstleden vond de feestelijke overdracht van het nieuwe schip de ms. Texelstroom plaats en werd de vlag officieel in top gehesen. Na het officiële gedeelte konden de genodigden een kijkje aan boord nemen. Er vielen veel complimenten te horen over de inrichting en uitstraling van het schip.

Het lijkt wel een cruiseschip!

Doelde een aandeelhouder op de luxe uitstraling van de veerboot.

15-6-2016 | Nieuw Product: STA 20 IP 67

Het nieuwste paradepaardje en nu al veelgevraagd door jachten- en botenbouwers. Buiten de maritieme sector is deze onder andere razend populair bij kassenbouwers en als toepassing bij zware staldeuren! Deze krachtige en waterdichte state-of-the-art motor is speciaal ontworpen voor toepassingen in ruimten met een hoog vochtgehalte en/of zware deurvleugels.

Het nieuwe waterdichte deursysteem voor automatische schuifdeuren en draaideuren

Deze nieuwste generatie aandrijving is uitermate geschikt voor de jachtbouw, cruiseschepen, kassenbouw, boerderijstaldeuren, grote lineaire magazijndeuren, etc. Door de verschillende uitvoeringen van de Record STA-20 IP67 aandrijving, is deze zeer flexibel en breed inzetbaar. Met de voor Record typische fluisterstille werking en betrouwbare kwaliteit behoren wij met onze innovatieve record oplossingen tot de top van de markt.