nl

Voor elke situatie een passende oplossing!

Voor de uiteenlopende markten en sectoren in Nederland, België en Luxemburg zijn bijpassende vereisten en specifieke oplossingen van toepassing. Wij bedienen branches zoals retail, luchthavens, financiële instellingen, zorginstellingen, scheepvaart, industrie en laboratoria. Door middel van gespecificeerde (en gecertificeerde) eigenschappen zoals die van brandwerende, inbraakwerende, rookwerende, isolerende, hermetisch sluitende, hygiënisch sluitende en toegangscontrolerende systemen leveren wij een bijdrage aan de comfort, veiligheid en hygiëne.

Hieronder vindt u een overzicht van de markten die wij onder andere bedienen...

Retail

Als geen ander weten wij hoe elementair de uitstraling van uw pand is en wat voor invloed dat heeft op uw bezoekers en passanten. De ideale entree past in het complete architectonische plaatje en complementeert het ontwerp van uw pand, maar dient tegelijkertijd - op functioneel gebied - onmerkbaar voor de bezoeker te zijn.

Kantoren

De laatste decennia zijn onze manier van werken en daarmee ook onze werkplekken ingrijpend veranderd. Flexplekken zijn bijvoorbeeld populair. Er wordt meer met natuurlijk licht, klimaatbeheersing en de inrichting rekening gehouden om een gezonde en bevorderlijke werkomgeving te creëren. Bedrijven delen vaak ook het gebouw met andere bedrijven en instanties. 

Openbaar Vervoer

Gaat u naar uw werk, naar school of heeft u een leuk uitje? Het openbaar vervoer biedt u de mogelijkheid om van punt A naar punt B te reizen. De stations zijn dagelijks vaak drukbezochte locaties, waardoor een gereguleerde en gecontroleerde toegang van groot belang is.

Hotels, Restaurants & Café's

Deze sector ademt een eigen sfeer en beleving. De doelgroep betaalt voor luxe, gemak, verwenning, een gevoel van comfort en een algehele aangename ervaring. Een passende toegangsoplossing is voor de vereiste uitstraling, gevoel van comfort en klimaatbeheersing essentieel. Zowel in design als in functie dragen onze toegangsoplossingen op diverse manieren bij aan de vele facetten van gastvrijheid. 

Zorg

Een eerste indruk is van grote invloed op het gevoel van de mens. Zo ook bij het (voor het eerst) betreden van een gebouw. In de zorgsector kan dit juist een nog grotere rol spelen, daar dit vaak gepaard gaat met bezorgdheid, ongemak en pijn door bijvoorbeeld een ziekte of aandoening, maar het kan ook staan voor hoop en geluk op een voorspoedig herstel. Een serene entree zorgt voor een oase van rust en comfort; precies wat een bezoeker nodig heeft.

Financiële Instellingen

Banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, e.d. zijn, gezien de waardevolle informatie en zaken die zij behelzen, vaak gebouwen waar de vereisten op het gebied van toegangsoplossingen van zeer hoog niveau zijn. Hoewel de retailers uit het hogere segment niet in deze branche vallen, zoals juweliers, elektronica winkels, high fashion winkels, etc., geldt voor deze groep over het algemeen dezelfde eisen. Al onze toegangsoplossingen zijn, ondanks dat het stevige, robuuste deuren betreft, esthetisch verantwoord en dragen bij aan de uiterlijke kenmerken van uw gebouw. 

Industrie & Laboratoria

Bij industriële bedrijven en laboratoria wordt er te allen tijde gestreefd naar een kwalitatief hoogstaand product of onderzoek. Het gaat vaak om zaken die onder strikte omstandigheden ontwikkeld/uitgevoerd worden. Dit vraagt dan ook om ruimtes met toegangsoplossingen die aan vastgestelde vereisten voldoen. 

Luchthavens

Op vliegvelden worden er bijzonder hoge eisen gesteld aan niet alleen de in- en uitgangen, maar ook aan de toegangen binnen in het pand. Zeker wanneer de bezoekersstroom dagelijks hoge aantallen betreft, is een gereguleerde en gecontroleerde toegang van groot belang. Het toepassen van de juiste toegangsoplossingen speelt mee in het creëren van een veilige omgeving en zorgt voor een positieve beleving en ervaring van een bezoeker.

Overheid

Diverse overheidsinstellingen, zoals gemeentehuizen, defensie, Rijkswaterstaat, etc., bevinden zich vaak in grote panden. Dit heeft als gevolg dat de toegangsoplossingen van elk pand afgestemd dient te zijn op het type instelling. Er dient bijvoorbeeld zorgvuldig omgegaan te worden met de dagelijkse stroom aan personeel en bezoekers die zich door de panden voortbewegen. Denk hierbij aan de gestelde eisen op het gebied van beveiliging.   

Recreatie & Vrije Tijd

De bedrijven en organisaties binnen de branche voor recreatie en vrije tijd zijn zeer divers. Wel zijn binnen deze sector de elementen sfeer, uitstraling en beleving prominent aanwezig, waarbij de klant te allen tijde centraal staat.

Het publieksverkeer, in sommige takken massaal en in andere meer richting het intieme, wordt toegang verschaft tot het terrein en de bebouwing. Een goede gastheer heeft een uitnodigend entree en gebouw, waar de gasten zich onbelemmerd en op veilige wijze kunnen verplaatsen.  

Datacenters

Datacenters herbergen zeer gevoelige en vertrouwelijke (bedrijfs)informatie, welke vanzelfsprekend om bescherming vragen. Deze datacenters kunnen geïntegreerd zijn in uw eigen kantoorpand of ondergebracht zijn bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheren hiervan. In beide gevallen zijn de beveiligingsvereisten van dit soort ruimten van zeer hoog niveau.  

Woongelegenheid

Ook binnen deze sector zijn wij alom vertegenwoordigd. Wij ontwikkelen uiteenlopende maatwerk toegangsoplossingen voor alle soorten woongebouwen en bijbehorende terreinen. Of het nu een vrijstaand huis, villa, landhuis, rijtjeshuis (tussenwoning), appartement, studio, woonflat, seniorenwoning, wooncomplex of bijbehorend terrein is; wij zorgen voor functioneel betrouwbare en visueel bijpassende of zelfs verrijkende automatische deuren en poorten.

Onderwijs

Net als kantoorgebouwen kenmerken onderwijsfaciliteiten zich door een hoge People Flow (bezoekersstroom). Daarbij is het gebouw onder andere onderhevig aan piekdrukte waardoor het van belang is dat de toegangsoplossingen in korte tijd en op een veilige manier grote persoonsstromen kunnen leiden. 

Scheepvaart

Luxe jachten, grootse cruiseschepen, robuuste vrachtschepen, etc. worden veelal blootgesteld aan vocht, zoals zeewater en regen. Toegangsoplossingen in deze sector dienen daarom aan unieke en speciale eisen te voldoen.

Loading...