nl

FAAC Automatische Deuren

Opening doors to the future

In 1965 wordt Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli (Fabriek voor de Automatisering van het Openen van Hekken) opgericht, waarvan het acroniem FAAC meteen overal ter wereld een synoniem wordt voor de automatisering van hekken.

Sinds de oprichting heeft FAAC de missie om de kwaliteit van leven en de veiligheid van haar klanten te verbeteren, door dagelijkse handelingen te vergemakkelijken en te automatiseren. Het ontwerp en de inzet van innovatieve en functionele apparaten voor toegangsautomatisering en -controle, ten behoeve van het gebruik van voertuigen en voetgangers, speelt hierbij een belangrijke rol.

FAAC - Opening doors to the future

Hoofdkantoor FAAC Group te Bologna, Italië

Kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid, tevredenheid, passie en onderzoek zijn de waarden op grond waarvan het bedrijf dat letterlijk de deur naar een nieuwe markt heeft opengezet een business heeft ontwikkeld waaruit stukje bij beetje de groep is voortgekomen.

Wereldwijd zijn wij binnen FAAC Group onderverdeeld in drie business units: Access Automation, Parking HUB en Access Control. Wij, FAAC Automatische Deuren, vallen onder de unit “Acces Automation”.

De eigen productontwikkeling, fabricage, engineering en service maakt FAAC Automatische Deuren B.V. tot een flexibele en klantgerichte organisatie met vertegenwoordigingen in meer dan 24 landen. 

De Nederlandse vestigingen van FAAC in Utrecht en Doetinchem staan garant voor het totale traject van advies tot en met onderhoud van automatische toegangsoplossingen in Nederland.


Missie

Het nastreven van een leidinggevende en vooruitstrevende rol in de ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van innovatieve, technologisch vooruitstrevende en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van deur- en poortautomatisering.

Hieraan direct verbonden zijn een klantgerichte service- en onderhoudsorganisatie, productontwikkeling en hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.


Kernactiviteiten

FAAC Automatische Deuren B.V. realiseert toegangsoplossingen die bijdragen aan: comfort, inbraakwerendheid, toegankelijkheid, hygiëne, uitstraling, ruimtebesparing, creatieve vormgeving, security, brandwerendheid en transparantie.
* Gecertificeerd conform Europese en Nederlandse normen.


Toepassingen

Een automatische deur of poort van FAAC is een representatieve, esthetische en gebruiksvriendelijke toegangsoplossing voor vele typen gebouwen en terreinen. Deskundige advisering, een hoog kwaliteitsniveau, service en flexibiliteit zijn belangrijke redenen waarom veel architecten en projectontwikkelaars FAAC als vaste waarde in hun bouwplannen voorschrijven.

FAAC Automatische Deuren B.V. levert toegangsoplossingen voor o.a. detail- en groothandel, horeca, banken, schepen, woningstichtingen, ziekenhuizen en zorginstellingen, etc. Zo behoren bijvoorbeeld Schiphol Airport en diverse grote winkelketens tot onze klantenkring.

Loading...