record automatische Türsysteme nl

Automatische deuren zijn snel terugverdiend

Alleen al de keuze van een automatische deur boven een handmatige deur resulteert, naast het verbeterde toegangsgemak, in een aanzienlijke energiebesparing. Door het elektronische bedieningspaneel kunnen bijvoorbeeld onze schuifdeuren op eenvoudige wijze op zomerstand (maximale opening) of winterstand (gereduceerde opening) worden gezet. Zij beschikken tevens ook over een functie voor eenrichtingsverkeer wat bijvoorbeeld vlak voor sluitingstijd heel praktisch kan zijn. Door de verschillende programmakeuzes wordt de doorgang van personen gefaciliteerd, maar draagt deze automatisering tegelijkertijd bij aan een betere beheersing van het inpandige klimaat. Hiermee wordt bespaard op de stook- en koelkosten, ervaart men minder last van tochtwerking en geniet men een duurzaam klimaat. Op deze manier blijft uw pand haar open uitstraling behouden, maar geniet een ieder van de vele voordelen.

Warmte isolerende deuren

Warmte-isolatie is een kernelement in de bouwsector. Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte-uitwisseling tussen de binnen- en de buitenzijde van het gebouw plaats – ook bij de toepassing van isolatieglas.

De dynamische inwerkingen op de deurvleugels vereisen speciale maatregelen waardoor het tot nu toe niet mogelijk was om de afmetingen van thermisch gescheiden raamwerk klein te houden. Zo zijn de actueel op de markt verkrijgbare systemen vaak uiterst massief uitgevoerd. Deze – van de gevelbouw afgeleide – thermisch gescheiden profielen vormen optisch dus een compromis.

Record eigen ontwikkeling

Met THERMCORD en THERMCORD+ van Record wordt een speciaal voor automatische deuren ontwikkeld systeem gebruikt dat door zijn thermisch gescheiden deurprofielen warmte-isolerende eigenschappen bezit. Daarbij blijft hij qua afmetingen zo onopvallend dat hij nauwelijks kan worden onderscheiden van onze standaard deursystemen.

 

Warmte-isolerend én inbraakwerend

De Record THERMCORD RC 2 is een variant die naast zijn warmte-isolerende ook nog eens inbraakwerende eigenschappen bezit. De THERMCORD RC 2 is de ideale entreedeur voor uw winkel, hotel of kantoorgebouw. U krijgt effectieve bescherming tegen inbraak in combinatie met efficiënte, energiebesparende eigenschappen, welke uw verwarmings- en klimatiseringskosten zullen verminderen.

Voordelen

  • Effectieve thermische barrière ondanks smalle deurprofielen met slechts 38 mm diepte
  • Speciaal afgestemd op toepassing bij automatische deursystemen
  • Korte terugverdientijd
  • Universeel toepasbare aandrijvingssysteem Record STA20 serie
  • Multifunctionele programmaschakelaar BDE-D welke eenvoudig in gebruik is en waarbij eventuele storingen makkelijk uitleesbaar zijn, waardoor wij u concrete en effectieve service kunnen verlenen
  • Tevens toepasbaar voor vluchtwegen
  • Zelfdragende constructie

Verwante producten

Record THERMCORD

Automatische lineaire schuifdeur met warmte-isolerende eigenschappen Record THERMCORD – Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling plaats tussen de binnen- en buitenzijde van het gebouw. Zelfs bij toepassing van isolatieglas. 

Record THERMCORD+

Warmte-isolerende automatische schuifdeur met actieve afdichtingen – Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling plaats tussen de binnen- en buitenzijde van het gebouw. Zelfs bij toepassing van isolatieglas.

Record THERMCORD RC 2

Automatische schuifdeur met energiebesparende en inbraakwerende eigenschappen – De Record THERMCORD RC 2 is de ideale toegangsoplossing voor uw winkel, hotel of kantoorgebouw. Deze automatische schuifdeur biedt een effectieve bescherming tegen inbraak en zorgt voor vermindering in uw verwarmings- en klimatiseringskosten dankzij de efficiënte, energiebesparende eigenschappen.

Alle Record producten

Klik hier om direct door te gaan naar alle Record producten.