record go to bottom
record automatische Türsysteme nl

Automatische snellooppoorten / toegangspoorten (elektrisch)

Snellooppoorten combineren een hoge doorstroomcapaciteit met een hoog beveiligingsniveau. Deze unieke combinatie maakt snellooppoorten bij uitstek geschikt voor toepassing bij entrees van kantoor- en overheidsgebouwen.

Record Easygate LX

Beveiligde, hoge capaciteitsdoorgang - Snellooppoorten combineren een hoge doorstroomcapaciteit met een hoog beveiligingsniveau. Deze unieke combinatie maakt snellooppoorten bij uitstek geschikt voor toepassing bij entrees van kantoor- en overheidsgebouwen.

Door middel van geautomatiseerde panelen van transparant glas wordt de doorgang gereguleerd terwijl het ingebouwde detectiesysteem voorkomt dat personen meelopen in gelijke of tegenovergestelde richting. Het RVS bovenblad kan uitgevoerd worden in hout of natuursteen.

De snellooppoort EasyGate LX is geschikt voor situaties waar maximaal gebruikerscomfort gecombineerd dient te worden met een hoog beveiligingsniveau. De combinatie van roestvrijstalen materialen in combinatie met glas of hout maken het mogelijk om de EasyGate LX snellooppoort te integreren in elke omgeving. De snellooppoort wordt standaard geleverd met transparante glaspanelen van 8 mm dik en 1200 mm hoog.

Diverse soorten van identificatie-en signaleringssystemen kunnen op de tourniquet worden aangesloten. De EasyGate LX is inzetbaar voor een breed scala van toepassingen zoals; banken, kantoren, overheids-instellingen, openbaar vervoer en openbare gebouwen.

Record Speedstile

Elegant en verfijnd design gecombineerd met de beste beschikbare technologie maakt de SpeedStile geschikt voor alle gebieden waar esthetische waarden, overmatige stroom, maximale betrouwbaarheid en compromisloze veiligheid hoog gestelde eisen zijn. De integratie van toegangscontrole apparaten, onze voetgangers snellooppoorten, bieden een hoge veiligheid en capaciteit waarmee ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen. De SpeedStile's zijn ook verkrijgbaar in extra brede versies die voldoen aan rolstoelvriendelijke eisen.

Loading...