record automatische Türsysteme nl

Inbraakwerend (RC 2), thermisch isolerend, tochtwerend, weerbestendig & geluiddempend

Warmte-isolatie is een kernelement in de bouwsector. Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling tussen de binnen- en de buitenzijde van het gebouw plaats – ook als isolatieglas wordt toegepast. Drukverschillen tussen het binnen- en buitenbereik leiden onvermijdelijk tot een aanzienlijke warmte uitwisseling, terwijl anderzijds gekoelde of verwarmde lucht ongecontroleerd naar buiten stroomt.

De dynamische inwerkingen op de deurvleugels vereisen speciale maatregelen waardoor het tot nu toe niet mogelijk was om de afmetingen van thermisch gescheiden raamwerk klein te houden. Zo zijn de actueel op de markt verkrijgbare systemen vaak uiterst massief uitgevoerd. Deze – van de gevelbouw afgeleide – thermisch gescheiden profielen vormen optisch dus een compromis.

Record introduceert de vernieuwde Record THERMCORD+ RC2; een superieur schuifdeursysteem dat andere systemen ver achter zich laat. Het geavanceerde ontwerp – met unieke en niet eerder gecombineerde eigenschappen - maakt een verrassend brede en multifunctionele inzetbaarheid mogelijk. Al deze innovaties en eigenschappen zijn - dankzij het Record R&D Team - samengebracht in een rank en elegant ontwerp en daarmee geheel passend in het Record portfolio.


INBRAAKWEREND CONFORM RC 2 WK 2

De THERMCORD is ideaal als inbraakwerende binnen- en buitentoepassing en biedt tegelijkertijd bescherming tegen vandalisme.

 


GELUIDWERENDE WAARDEN T/M –31dB

Door het geavanceerde ontwerp en de hoogwaardige materialen levert de THERMCORD een aanzienlijke bijdrage aan het beperken van geluidshinder.

 


VOORKOMT TOCHT & WATERDOORSLAG

Door zijn versterkte structuur, deurgeleiding en algehele afdichting is de THERMCORD bestand tegen een hoge windbelasting en worden waterdoorslag en tochtwerking voorkomen.

 


DE NORM VOOR DUURZAAM BOUWEN

De THERMCORD beschikt over een indrukwekkend lage warmtedoorgangs-coëfficiënt (tot maar liefst 1,1 W m2 K) wat ten goede komt aan de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van uw gebouw.

 

Record THERMCORD

Automatische lineaire schuifdeur met warmte-isolerende eigenschappen Record THERMCORD – Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling plaats tussen de binnen- en buitenzijde van het gebouw. Zelfs bij toepassing van isolatieglas. 

Record THERMCORD RC 2

Automatische schuifdeur met energiebesparende en inbraakwerende eigenschappen – De Record THERMCORD RC 2 is de ideale toegangsoplossing voor uw winkel, hotel of kantoorgebouw. Deze automatische schuifdeur biedt een effectieve bescherming tegen inbraak en zorgt voor vermindering in uw verwarmings- en klimatiseringskosten dankzij de efficiënte, energiebesparende eigenschappen.

Record THERMCORD+

Warmte-isolerende automatische schuifdeur met actieve afdichtingen – Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling plaats tussen de binnen- en buitenzijde van het gebouw. Zelfs bij toepassing van isolatieglas.