record automatische Türsysteme nl

Energiebesparende & extra isolerende automatische schuifdeuren

Warmte-isolatie is een kernelement in de bouwsector. Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling tussen de binnen- en de buitenzijde van het gebouw plaats – ook als isolatieglas wordt toegepast. Drukverschillen tussen het binnen- en buitenbereik leiden onvermijdelijk tot een aanzienlijke warmte uitwisseling, terwijl anderzijds gekoelde of verwarmde lucht ongecontroleerd naar buiten stroomt.

De dynamische inwerkingen op de deurvleugels vereisen speciale maatregelen waardoor het tot nu toe niet mogelijk was om de afmetingen van thermisch gescheiden raamwerk klein te houden. Zo zijn de actueel op de markt verkrijgbare systemen vaak uiterst massief uitgevoerd. Deze – van de gevelbouw afgeleide – thermisch gescheiden profielen vormen optisch dus een compromis.

Met THERMCORD van Record wordt een speciaal voor automatische deuren ontwikkeld systeem gebruikt dat door zijn thermisch gescheiden deurprofielen warmte-isolerende eigenschappen bezit. Daarbij blijft hij qua afmetingen zo onopvallend dat hij nauwelijks kan worden onderscheiden van onze standaard deursystemen.

Record THERMCORD

Automatische lineaire schuifdeur met warmte-isolerende eigenschappen Record THERMCORD – Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling plaats tussen de binnen- en buitenzijde van het gebouw. Zelfs bij toepassing van isolatieglas. 

Record THERMCORD RC 2

Automatische schuifdeur met energiebesparende en inbraakwerende eigenschappen – De Record THERMCORD RC 2 is de ideale toegangsoplossing voor uw winkel, hotel of kantoorgebouw. Deze automatische schuifdeur biedt een effectieve bescherming tegen inbraak en zorgt voor vermindering in uw verwarmings- en klimatiseringskosten dankzij de efficiënte, energiebesparende eigenschappen.

Record THERMCORD+

Warmte-isolerende automatische schuifdeur met actieve afdichtingen – Terwijl daken, muren en ramen al decennia lang worden voorzien van isolatiemateriaal, vindt bij automatische schuifdeuren in gesloten toestand nog steeds een warmte uitwisseling plaats tussen de binnen- en buitenzijde van het gebouw. Zelfs bij toepassing van isolatieglas.