record go to bottom
record automatische Türsysteme nl

Inbraakwerende deuren / Inbraakvertragende automatische schuifdeuren

Gecertificeerd volgens de weerstandsklasse WK 2 zijn onze schuifdeuren een effectieve, maar onopvallende inbraakwering. Kenmerken van deze toepassing zijn speciaal gelaagd veiligheidsglas, een meerpuntsvergrendeling, verstevigd loopwerk en een doorlopende vloerrail. Daarnaast zijn onze inbraakwerende schuifdeuren tevens geschikt als vluchtdeur, welke qua veiligheid en betrouwbaarheid aan de top van de markt staat.

Record SAFECORD RC 2

Inbraakwerende automatische schuifdeuren conform SKG WK2 – De Record SAFECORD20 is speciaal ontwikkeld voor situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de inbraakwerendheid van de toegang van een pand. Ondanks dat de SAFECORD20 voldoet aan de gestelde eisen en normen, blijft de elegante uitstraling en de gemakkelijke bediening van een klassieke lineaire automatische schuifdeur behouden.

Record THERMCORD RC 2 / RC 3

Inbraakwerende schuifdeuren met hoge thermische, geluidwerende en weerbestendige waarden

Record introduceert de vernieuwde Record THERMCORD+ RC 2 / RC 3; een superieur schuifdeursysteem dat andere systemen ver achter zich laat. Het geavanceerde ontwerp – met unieke en niet eerder gecombineerde eigenschappen - maakt een verrassend brede en multifunctionele inzetbaarheid mogelijk. Al deze innovaties en eigenschappen zijn - met dank aan het Record R&D Team - samengebracht in een rank en elegant ontwerp en daarmee geheel passend in het Record portfolio.

De Record THERMCORD RC 2 / RC 3 is hiermee de ideale toegangsoplossing voor elke entree. Deze automatische schuifdeur biedt een effectieve bescherming tegen inbraak en zorgt voor vermindering in uw verwarmings- en klimatiseringskosten dankzij de efficiënte, energiebesparende eigenschappen.

INBRAAKWEREND CONFORM WK 2 / WK 3

De THERMCORD is ideaal als inbraakwerende binnen- en buitentoepassing en biedt tegelijkertijd bescherming tegen vandalisme.

GELUIDWERENDE WAARDEN T/M –31dB

Door het geavanceerde ontwerp en de hoogwaardige materialen levert de THERMCORD een aanzienlijke bijdrage aan het beperken van geluidshinder.

VOORKOMT TOCHT & WATERDOORSLAG

Door zijn versterkte structuur, deurgeleiding en algehele afdichting is de THERMCORD bestand tegen een hoge windbelasting en worden waterdoorslag en tochtwerking voorkomen.

DE NORM VOOR DUURZAAM BOUWEN

De THERMCORD beschikt over een indrukwekkend lage warmtedoorgangs-coëfficiënt (tot maar liefst 1,1 W/m2 K) wat ten goede komt aan de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van uw gebouw.

 

Loading...