record automatische Türsysteme nl

Inbraakwerende deuren / Inbraakvertragende automatische schuifdeuren

Gecertificeerd volgens de weerstandsklasse WK 2 zijn onze schuifdeuren een effectieve, maar onopvallende inbraakwering. Kenmerken van deze toepassing zijn speciaal gelaagd veiligheidsglas, een meerpuntsvergrendeling, verstevigd loopwerk en een doorlopende vloerrail. Daarnaast zijn onze inbraakwerende schuifdeuren tevens geschikt als vluchtdeur, welke qua veiligheid en betrouwbaarheid aan de top van de markt staat.

Record SAFECORD RC 2

Inbraakwerende automatische schuifdeuren conform SKG WK2 – De Record SAFECORD20 is speciaal ontwikkeld voor situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de inbraakwerendheid van de toegang van een pand. Ondanks dat de SAFECORD20 voldoet aan de gestelde eisen en normen, blijft de elegante uitstraling en de gemakkelijke bediening van een klassieke lineaire automatische schuifdeur behouden.

Record THERMCORD RC 2

Automatische schuifdeur met energiebesparende en inbraakwerende eigenschappen – De Record THERMCORD RC 2 is de ideale toegangsoplossing voor uw winkel, hotel of kantoorgebouw. Deze automatische schuifdeur biedt een effectieve bescherming tegen inbraak en zorgt voor vermindering in uw verwarmings- en klimatiseringskosten dankzij de efficiënte, energiebesparende eigenschappen.