record automatische Türsysteme nl

Nieuw: IP67 waterdichte schuifdeuraandrijving

De nieuwe waterdichte IP 67 automatischeschuifdeuren van record

Het nieuwste paradepaard en nu al veelgevraagd door onder andere jachtenbouwers over de hele wereld! Het nieuwe waterdichte deursysteem voor automatische schuifdeuren en draaideuren is ideaal in de toepassing binnen de scheepvaart, maar ook in andere situaties waarbij de waterdichtheid van hoog belang is. 

 

Geef extra uitstraling aan uw entree

transparante tourniquets carrouseldeuren draaideuren

Een passende toegangsoplossing - zoals bijvoorbeeld een tourniquet - is voor de vereiste uitstraling, gevoel van comfort en klimaatbeheersing essentieel. Zowel in design als in functie dragen onze toegangsoplossingen op diverse manieren bij aan de vele facetten van gastvrijheid. Afhankelijk van de locatie en de wensen van onze partners, kan dit onder andere in de vorm van onze luxe en mooi verlichte, volledig glazen en daardoor opvallend transparante tourniquets (carrouseldeuren).

Nieuw: record R62 Beveiligingssluis

Security Interlock als toegangscontrole systeem

De onlangs gelanceerde record R62 Security interlock maakt een scheiding tussen voetgangersverkeer met een scala aan beveiligingsniveaus. De wisselwerking tussen geavanceerde technologie en bewezen bouwkundige technieken maakt een veilige en beveiligde toegangscontrole voor kwetsbare en speciaal beschermde gebieden, zoals banken, vliegvelden en ander kwetsbare toepassingen.

record - uw wereldwijde partner in toegangsoplossingen

Ons team is de wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage, installatie, service en onderhoud van state-of-the-art en esthetisch vormgegeven geautomatiseerde toegangsoplossingen in de vorm van automatische deuren, poorten en alle bijbehorende producten.

Klantgericht

Vanaf het traject van onderzoek en vorming van de veelzijdige toegangsoplossingen tot de nazorg, staan onze partners en gebruikers te allen tijde centraal. Onze klantfocus wordt vertaald in aandacht, begrip, kennis en daadkracht door middel van innovatieve maatoplossingen en ‘gewoon doen wat je zegt’. 

Oplossingen

Onze specialisatie in toegangssystemen uit zich in klasse producten voor geautomatiseerde toegangen van zowel personen als voertuigen, waaronder draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren, tourniquets (carrouseldeuren), schuifpoorten, draaipoorten, slagbomen, garagedeuren, bollards, rolluiken, snelloopdeuren en in diverse toepassingen voor toegangscontrole zoals beveiligingsdeuren, beveiligingssluizen, toegangspoortjes en draaikruizen. 

Algemene kenmerken

Onze toegangsoplossingen zijn door hun vormgeving en ingenieuze elektromechanische constructie ruimte- en energiebesparend. Daarnaast zijn zij duurzaam, geluidsarm en toch zeer krachtig. Het gebruik van onze toegangsoplossingen kenmerkt zich door de indrukwekkend hoge mate van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en een heldere en intuïtieve bediening. Bovendien zijn onze deur-, sluis- en poortsystemen modulair opgebouwd, universeel inzetbaar en compatible met veiligheids- en gebouwbeheersystemen (GBS).

Markten en oplossingen

Voor de uiteenlopende markten en sectoren in Nederland, België en Luxemburg zijn bijpassende vereisten en specifieke oplossingen van toepassing. Wij bedienen markten en sectoren zoals Retail, luchthavens, financiële instellingen, zorginstellingen, scheepvaart, industrie en laboratoria. Door middel van gespecificeerde (en gecertificeerde) eigenschappen zoals die van brandwerende, inbraakwerende, rookwerende, isolerendehermetisch sluitende, hygiënisch sluitende en toegangscontrolerende systemen leveren wij een bijdrage aan de comfort, veiligheid en hygiëne.

Uitgelichte oplossingen

record STA 20 IP67

Klassieke lineaire schuifdeuraandrijving record STA 20 IP67 - Deze krachtige en waterdichte state-of-the-art motor is speciaal ontworpen voor toepassingen in ruimten met een hoog vochtgehalte en/of zware deurvleugels. Deze nieuwste generatie aandrijving is uitermate geschikt voor de jachtbouw, cruiseschepen, kassenbouw, boerderijstaldeuren, grote lineaire magazijndeuren, etc. Door de verschillende uitvoeringen van de record STA-20 IP67 aandrijving is deze zeer flexibel en breed inzetbaar. Met de voor record typische fluisterstille werking en betrouwbare kwaliteit behoren wij met onze innovatieve record oplossingen tot de top van de markt.

record K 31

Deze automatische of handbediende tourniquet met drie deurvleugels, ook wel carrousel draaideur genoemd, is in diverse uitvoeringen beschikbaar. De record K 31 tourniquet is verkrijgbaar met optionele vitrines (voor diameters vanaf 3100 mm), nachtsluiter en vlucht- en reddingsfuncties. U kunt kiezen uit de standaard in de plafond gemonteerde aandrijving en de onzichtbare ondervloerse aandrijving, afgewerkt in RAL of geanodiseerd in elk gewenste kleur of in een compleet glazen uitvoering. Deze laatste beschikt, door zijn grote mate van transparantie, over opvallend bijzondere esthetische eigenschappen. Om de toegang voor mindervaliden en rolstoelgebruikers te vergemakkelijken, kan de record draaideur uitgerust worden met een schakelbare aansturing voor het kunnen reduceren van de snelheid. 

record K 41

Automatische tourniquet (carrouseldraaideur) met vier deurvleugels is beschikbaar in diverse ontwerpen en met verschillende functies. De record K 41 automatische tourniquet of carrousel draaideur met 4 deurvleugels is beschikbaar met een optionele vitrine (voor diameters vanaf 3100 mm), nachtsluiter en hulp- en vluchtroutefuncties. U kunt kiezen uit de bewezen in de plafond gemonteerde aandrijving en de onzichtbare ondervloerse (in de vloer weggewerkte) aandrijving, afgewerkt in RAL of geanodiseerd in elk gewenste kleur of in een compleet glazen uitvoering. Deze laatste beschikt, door zijn grote mate van transparantie, over opvallend bijzondere esthetische eigenschappen. Om de toegang voor mindervaliden en rolstoelgebruikers te vergemakkelijken, kan de record tourniquet uitgerust worden met een schakelbare aansturing voor het kunnen aanpassen van de snelheid.

record R 62

record R 62 Beveiligingssluis met intelligent toegangscontrole systeem en een scala aan beveiligingsniveaus - Deze cylindervormige sluis met ronde schuifdeuren biedt een hoogwaardig toegangscontroleniveau voor een volledige beheersing van de mensenstroom. De wisselwerking tussen geavanceerde technologie en bewezen bouwkundige technieken maakt een veilige en beveiligde toegangscontrole mogelijk voor kwetsbare en speciaal beschermde gebieden, zoals banken, vliegvelden en andere soortgelijke omgevingen.